ΕΑΑΣ: Απέστειλε Εξώδικο προς τα μέλη ΔΣ/ΜΤΣ – Τι συμβαίνει

ΕΑΑΣ: Απέστειλε Εξώδικο προς τα μέλη ΔΣ/ΜΤΣ – Τι συμβαίνει

ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ!

Δελτίο Τύπου 20 Μαρ, 2024

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι με αφορμή την εντολή του κ. ΥΦΕΘΑ προς το Μετοχικό Ταμείου Στρατού, όπως προβεί στις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να τεθούν σε άμεση διαθεσιμότητα το ισόγειο και ο ημιώροφος τού επί της οδού Κολοκοτρώνη 13, ιδιόκτητου κτιρίου του ΜΤΣ, σε υπό ίδρυση ΑΕ, που θα εποπτεύεται από το ΥΠΕΘΑ, η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού υπέβαλε άμεσα αίτημα συνάντησης με τους κ. κ. ΥΕΘΑ και ΥΦΕΘΑ, ενώ παράλληλα έχει αποστείλει εξώδικο προς τα μέλη του ΔΣ/ΜΤΣ, με το οποίο δηλώνουμε ότι θα ενεργήσουμε τα νόμιμα, σε περίπτωση που από ενέργειες ή αποφάσεις τους ζημιωθεί το ΜΤΣ και κατ΄ επέκταση οι μερισματούχοι και μέλη της ΕΑΑΣ.

Διαβάστε το εξώδικο ΕΔΩ!

Διαβάστε την επιστολή προς ΥΕΘΑ ΕΔΩ!

Διαβάστε την επιστολή προς ΥΦΕΘΑ ΕΔΩ!

Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

Δημοσίευση σχολίου

17 Σχόλια

  1. Άντε επιτέλους να ξυπνάτε!! Οι συνδικαλιστές από την άλλη που είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άρχισαν τα όργανα. Τι έχουν να δουν τα μάτια μας ακόμη, από αυτούς εδώ. Δεν θα αφήσουν τίποτα όρθιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Δένδιας ΑΕ βιάζεται να ανοίξει δουλειές και θέλουν να τακτοποιήσουν τα golden boys πριν τις εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα χάσει έσοδα το ΜΤΣ λέει η ΕΑΑΣ. Μάλλον στην Πάτρα ήταν κάποιοι και ακόμη δεν έχει περάσει ο πονοκέφαλος από τη μέθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι νομίζετε ότι τυχαία ήταν η επιλογή με μηδέν προσόντα του προέδρου του ΜΤΣ. Ώρα να σκύψει και να δώσει το αντίτιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επιτέλους κάτι σωστό από την ΕΑΑΣ, εάν το συνεχίσουν όμως μέχρι τέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Πρόεδρος του ΔΣ/ΜΤΣ ,αναφέρθηκε σε ανάρτησή του, την08Ιαν 24,για δίσεκτο έτος. (Μόνο ως προς την διόρθωση του σφάλματος για την μέτρηση του ηλιακού έτους). Επίσης αναφέρθηκε για την συμπλήρωση του εισοδήματος των μερισματούχων και παροχή άριστων υπηρεσιών υγείας. Επίσης αναφέρθηκε εις την προστασία των ατομικών δικαιωμάτων, της ισότητας και αξιοκρατίας. Μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει απολύτως τίποτα. ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΜΗΔΕΝ.ΝΙΜΤΣ για κλάματα. Ο δοτός Πρόεδρος , χωρίς ουσιαστικά και τυπικά προσόντα είναι συνεργός της καταστροφής. Όσον αφορά τον κύριο ΥΕΘΑ, δήλωσε ότι ο κόσμος είναι μία κοινωνία βασισμένη σε κανόνες- νόμους. Άρα κύριε ΥΕΘΑ και το ΜΤΣ βασίζεται και λειτουργεί με Καταστατικό, το οποίο παραβιάζεται κατά δικτατορικό τρόπο. ΝΤΡΟΠΗ. Όσον αφορά τον Πρόεδρο η παραίτηση του είναι μονόδρομος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο που ο αγράμματος κακομοίρης έκτο από τις παρλαπίπες και βλακείες που αράδιασε στο "μήνυμα" του, επίσης έγραψε "δύσεκτο", που ΔΕΝ το διόρθωσε κιόλας ,για τέτοιο επίπεδο αποστράτου "γκαραβανά" μιλάμε, που όπως αυτό και πολλοί όμοιοι του μπήκαν στηις σχολές "με ένα ντενεκε σάπιες ελιές", και προσβάλει βάναυσα και την νοημοσύνη μας και την τιμή μας και την υπόληψη μας ως ε.ε. και ε.α. αξιωματικούς. Αλλά τι να περιμένει κανείς από φαλάκρες και αποτυχημένους δικολάβους!

      Διαγραφή
  8. Νά ακούσουμε τουλάχιστον για έσοδα... πόσο ενοίκιο θα πάρει το ΜΤΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το ΜΤΣ έχει ανεκμετάλλευτη υπέροχη ταράτσα. Το έχει σκεφτεί κανείς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΤΑΝ ΤΟ ΤΟΤΕΜ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΣ ΜΙΛΟΥΣΕ ΓΙΑ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ https://www.staratalogia.gr/2022/10/blog-post_34.html ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΠΤΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛ.Κ.Α.Ε.Α.Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΕΔΩ – ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΟ ΣΤ ΚΛΑΔΟ ΤΟΥ ΓΕΕΘΑ. ΤΟΣΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΕΝΟΙΚΕΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πως διάολο το ΥΠΕΘΑ μπορεί να καταπατά ξένη ιδιοκτησία ρε; Τι πολίτευμα έχει αυτή η χώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα τους χτυπήσει,ο υπουργός, φιλικά στην πλάτη και αυτοί θα κάνουν μεταβολή, σαν γνήσιοι τακουνοκρούστες, οσφυοκάμπτες και μαλιστάνθρωποι...Πάντα έτσι γίνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ποιο ΜΤΣ και πρασινα αλογα ρε πατριωτες, ολα ειναι ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΑ εσαει και χρονια τωρα στους ληστοκρατες δανειστες που εξευγενισμενα λεγονται ευρωπαιοι... Τα funds των Πατσηδων επονται για το τελευταιο αρμεγμα. Μετα και την ηχηρη και συγκλονιστικη διαβεβαιωση του Κουλη οτι δεν συγκυβερνα με ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ σιγουρευτηκαμε: μονο τα ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή