Φραγμός στην επιχειρούμενη «κατάληψη» του Μ.Τ.Σ.

Φραγμός στην επιχειρούμενη «κατάληψη» του Μ.Τ.Σ.

Αθήνα, 20 Μαρτίου 2024

Αριθ. Πρωτ.: 505/1/29

Αναστάτωση και προβληματισμό στις τάξεις των μερισματούχων - μελών μας, του Μετοχικού Ταμείου Στρατού (Μ.Τ.Σ.) έχουν προκαλέσει, τις τελευταίες ημέρες, άρθρα που διακινούνται στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο σχετικά με εντολή των κ.κ. Υπουργού Εθνικής Αμύνης και Υφυπουργού Εθνικής Αμύνης προς τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Μ.Τ.Σ. περί εκκένωσης των υπηρεσιών αυτού από το ισόγειο κτηρίου ιδιοκτησίας του επί της οδού Κολοκοτρώνη 13, στην Αθήνα.

Σκοπός της έξωσης, σύμφωνα με αυτά, είναι η διάθεση δωρεάν (!!!) του εν λόγω ισογείου σε ιδιωτική εταιρία την οποία προτίθεται να ιδρύσει το ΥΠΕΘΑ για τους δικούς της σκοπούς.

Κοντολογίς, με ανοίκειο και αλγεινό  τρόπο η Εκτελεστική εξουσία, ενεργώντας ως Καίσαρας και καταπατώντας κάθε θεσμική έννοια δικαίου, δίνει εντολή σε ένα Διοικητικό Συμβούλιο που εκπροσωπεί μετόχους να συμπράξει στον εξοβελισμό τους από τη δική τους περιουσία!

Νέα ήθη σε νέους καιρούς ή παλιές καθεστωτικές νοοτροπίες ιδιοκτησίας τιμαριούχων πατρώνων;

Οι Ομοσπονδίες, με την παρούσα ανακοίνωση, στηλιτεύουν την απαράδεκτη αυτή πράξη και καλούν τους αρμόδιους Υπουργούς να ανακαλέσουν άμεσα την προκλητική και απολύτως αντιθεσμική τους κίνηση. Επίσης, δηλώνουν ότι θα ενεργήσουν όπως αρμόζει, προκειμένου να εξασφαλιστούν τα συμφέροντα των μερισματούχων - μελών μας.

Προς τούτο καλούμε τους εκπροσώπους της ΕΛ.ΑΣ. στο Δ.Σ του Ταμείου, καθώς και τον εκπρόσωπο των αποστράτων της ΕΛ.ΑΣ. σε αυτό, να καταψηφίσουν όποια σχετική πρόταση παρουσιασθεί στη συνεδρίαση του Δ.Σ. για έξωση ή προσχηματική ενοικίαση έναντι συμβολικού τιμήματος που θα έχει ως στόχο να ξεπεραστεί με πονηρία ο "σκόπελος" της παραχώρησης.

Τέλος, καλούμε την Πολιτική και Φυσική Ηγεσία του Σώματος να στέρξουν και να ενισχύσουν το μέτωπο ενάντια στην αυθαιρεσία και τις ιδιοκτησιακές λογικές εις βάρος της περιουσίας του Μ.Τ.Σ. που ανήκει αποκλειστικά και μόνο στους μετόχους του και ουχί σε οιονδήποτε άλλον.

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Και πως αρμόζει ρε γατάκια; Δεν υπάρχουν νόμοι, δεν υπάρχουν θεσμοί, δεν υπάρχουν αρχηγοί. Όλοι καρπαζοεισπράκτορες για μια θεσούλα. Ντροπή στη στολή που την έκαναν κουρέλι. Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΜΤΣ είναι για τα παιχνίδια τους. Όπως όταν έβαλαν άσχετους που δεν είχαν πληρώσει ούτε δεκάρα να περνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΥΦΛΑ ΤΗΣ ΝΔ ΤΙ ΛΕΝΕ ΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιζα και τακης σιαμαιοι μεχρις εσχατων και ιστορικα αποδεδειγμενο. Οι μπροστινοι του κλεπτοκρατικου συστηματος που αναθρεφει κορακια (Πατσηδες), μπαταχτσηδες, τρωκτικα με τα συγκοινωνουντα ιδεολογικα τους δεκανικια επι της μασας και της αρπαγης το πατριωτικον εργον.... Τα πλυντηρια (καναλια, τυπος) και αλλα συναφη γιουσουφακια ξεπλενουν ασταματητα καθημερινα.Για τους πολλους πωλουνται ο ν ε ι ρ α. Οι εγχωριοι Τσετες ειναι εδω... Τυφλα ναχουν οι Νταβεληδες,Βαζαιοι, Ρεζαιοι, Κουμπαιοι και αλλοι παλαι ποτε ληστες των ορεων. Εν τω μεταξυ οι υπογραφοντες την ανακοινωση που καλουν σε
    αντισταση... χρονια τωρα ειναι τα καλυτερα και συνεπεστερα λιβανιστηρια...
    Πατριωτες της φακης για γελια και για κλαματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή