Αποκριάτικος χορός του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Μηχανικού (ΣΑΑΜΧ) [ΦΩΤΟ]

Αποκριάτικος χορός του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Μηχανικού (ΣΑΑΜΧ) [ΦΩΤΟ]

Το Σάββατο 9 Μαρτίου 2024, ώρα 8.30 μ.μ., στο γνωστό εξοχικό κέντρο «Ο ΧΡΙΣΤΟΣ» στο Χαλάνδρι, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία, με μεγάλη προσέλευση κόσμου και με πολύ κέφι και χορό, ο αποκριάτικος χορός του Συνδέσμου Αποστράτων Αξιωματικών Μηχανικού (ΣΑΑΜΧ)

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Υποστράτηγος Ιωάννης Αλεξανδρής, καλωσορίζοντας τα μέλη, τους φίλους και τους εκλεκτούς μας προσκεκλημένους. Στη συνέχεια η κατάμεστη ζεστή και άνετη αίθουσα του εξοχικού κέντρου γέμισαν με ήχους από παραδοσιακά αποκριάτικα τραγούδια, καθώς και από παραδοσιακούς αποκριάτικους και άλλους ελληνικούς, δημοτικούς και ξένους χορούς.

Στον αποκριάτικο αυτό χορό, που κράτησε μέχρι τις πρωινές ώρες, κατά γενική ομολογία όλων των παρευρισκόμενων περάσαμε όλοι μια πάρα πολύ ευχάριστη και διασκεδαστική βραδιά, μέσα σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, όπου μας δόθηκε η δυνατότητα, πέραν των άλλων, να ανταλλάξουμε και ευχές εν όψει των Αποκριών και της Μεγάλης Σαρακοστής.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια τόσο στον Πρόεδρο του Συνδέσμου, όσο και στα μέλη του, για την άριστη διοργάνωση και διεξαγωγή της εκδήλωσης. Και του χρόνου με υγεία, αγάπη, χαρά και ευημερία στη Πατρίδα μας και σε όλους τους Έλληνες.

ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ!
ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ!

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Υπάρχει τέτοιος "σύνδεσμος" στο μηχανικό; Κάθε μέρα και κάτι μαθαίνουμε! Να είστε καλά να περνάτε καλά και καλή Σαρακοστή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή