Χανιά: Αλλαγή Διοίκησης στο Πεδίο Βολής Κρήτης – Ποιος παραλαμβάνει (ΦΩΤΟ)

Χανιά: Αλλαγή Διοίκησης στο Πεδίο Βολής Κρήτης – Ποιος παραλαμβάνει (ΦΩΤΟ)

Με αναφορές στην αναβάθμιση του Πεδίου Βολής Κρήτης και στον σημαντικό ρόλο του στη στρατηγικής σημασίας περιοχή της Σούδας, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 15-03-2024 η τελετή παράδοσης-παραλαβής της διοίκησης της μονάδας. Η τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία σύσσωμων των στρατιωτικών και τοπικών αρχών.

Με την επίδοση του λαβάρου που φέρει το έμβλημα του Πεδίου Βολής Κρήτης στον απερχόμενο διοικητή Ιωάννη Μουστάκη, σηματοδοτείται το τέλος της θητείας του στον διακλαδικό οργανισμό. Κατά την τελετή παράδοσης-παραλαβής διοίκησης στον στρατωνισμό της μονάδας, ο επί ένα χρόνο διοικητής τόνισε πως το Πεδίο Βολής Κρήτης εξακολουθεί να διαδραματίζει ισχυρό ρόλο στην εθνική προσπάθεια, ως πολλαπλασιαστής ισχύος στο ευρύτερο σύμπλεγμα στρατιωτικών υπηρεσιών και δυνατοτήτων της στρατηγικής περιοχής της Σούδας.

Ο απερχόμενος διοικητής σε ένα σύντομο απολογισμό του έργου του μίλησε για την ολοκλήρωση απαιτητικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων, για την ανάπτυξη της διαλειτουργικότητας  και την προσέλκυση υποδομών  που θα καταστήσουν ελκυστικότερο το Πεδίο Βολής Κρήτης.

Νέος διοικητής ανέλαβε ο Υποστράτηγος Αναστάσιος Δημουλάς, ο οποίος δεσμεύτηκε να υπηρετήσει με υψηλό αίσθημα καθήκοντος ανταποκρινόμενος στη μεγάλη πρόκληση.

Ο απερχόμενος Διοικητής του Πεδίου Βολής Κρήτης τοποθετήθηκε στη Διεύθυνση Πυροβολικού του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Κλικ για μεγέθυνση:

ΠΗΓΗ: neakriti.gr - haniotika-nea.gr

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Υπέρβαρος στο μέγιστο βαθμό ο παραδίδων. Στις περισότερες αλλαγές διοικήσεως, οι ανώτατοι είναι τεραστίων διαστάσεων. ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή