Τελετή παράδοσης–παραλαβής της Διοίκησης της 80 ΑΔΤΕ «ΚΩΣ» (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Τελετή παράδοσης–παραλαβής της Διοίκησης της 80 ΑΔΤΕ «ΚΩΣ» (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 14η Μαρτίου 2024 η τελετή παράδοσης – παραλαβής της 80 ΑΔΤΕ «ΚΩΣ» από τον αποχωρούντα της Διοίκησης της 80 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχο Αριστείδη Καβαρλίγκο (που τοποθετήθηκε στο ΓΕΕΘΑ) στον Ταξίαρχο Παύλο Ανδρικόπουλο στο Στρατόπεδο «ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ», (ΕΔΡΑ 80 ΑΔΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΝΩ ΑΜΠΑΒΡΗ) παρουσία των θρησκευτικών, πολιτικών και στρατιωτικών αρχών και σωμάτων ασφαλείας.

Κατά τη διάρκεια της τελετής αναγνώστηκε η ημερήσια διαταγή του απερχόμενου διοικητή της 80 ΑΔΤΕ, ταξιάρχου Αριστείδη Καβαρλίγκου, σε ιδιαίτερα συγκινησιακή ατμόσφαιρα ο οποίος αναλαμβάνει νέα καθήκοντα στο ΓΕΕΘΑ. Ο αποχωρών Διοικητής της 80 ΑΔΤΕ με την ευκαιρία της αποχώρησης του εκφράζει τις ευχαριστίες του στους κρατικούς, τοπικούς και θρησκευτικούς φορείς του Δήμου και της Περιφέρειας, στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό και στα Σώματα Ασφαλείας , την τοπική κοινωνία για την αγαστή συνεργασία και την αμέριστη συμπαράστασή τους στο έργο και την αποστολή της 80ης Ταξιαρχίας.

Ο νέος διοικητής της 80 ΑΔΤΕ, Παύλος Ανδρικόπουλος από την πλευρά του, στην ημερήσια διαταγή του επισήμανε μεταξύ άλλων, πως η τοποθέτησή του στη θέση αυτή «αποτελεί ύψιστη τιμή προς το πρόσωπό του και τον καθιστά υπερήφανο».

Δεσμεύτηκε ότι θα διοικήσει με κύριο μέλημα του, τη βέλτιστή συνεργασία όλων των στελεχών, προκειμένου να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει.

Αμέσως μετά την τελετή παράδοσης – παραλαβής της 80 ΑΔΤΕ «ΚΩΣ», πραγματοποιήθηκε δεξίωση προς τιμήν του αποχωρούντα Ταξίαρχου Αριστείδη Καβαρλίγκου στη Λέσχη Αξιωματικών Κω.

Ο απερχόμενος διοικητής της 80 ΑΔΤΕ ταξίαρχος Αριστείδης Καβαρλίγκος, ευχαρίστησε τους κρατικούς, τοπικούς και θρησκευτικούς φορείς του Δήμου και της Περιφέρειας, στο στρατιωτικό και πολιτικό προσωπικό και στα Σώματα Ασφαλείας , την τοπική κοινωνία για την αγαστή συνεργασία και την αμέριστη συμπαράστασή τους στο έργο και την αποστολή της 80ης Ταξιαρχίας.

Κλικ για μεγέθυνση:

ΠΗΓΗ: kosnews24.gr-aegeanews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια