Δένδιας: Είμαστε υπερήφανοι για τα στελέχη ΕΔ–Χρειάζονται ενίσχυση για να επιτελούν το καθήκον τους (BINTEO)

Δένδιας: Είμαστε υπερήφανοι για τα στελέχη ΕΔ–Χρειάζονται ενίσχυση για να επιτελούν το καθήκον τους (BINTEO)

Το μήνυμα ΥΕΘΑ μετά τη λήξη της Στρατιωτικής Παρέλασης

Μήνυμα γεμάτο υπερηφάνεια για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων αλλά και για τη μεγαλύτερη μεταρρύθμιση στην ιστορία τους μέσω της υλοποίησης της «Ατζέντας 2030», έστειλε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, μετά τη λήξη της στρατιωτικής παρέλασης για την επέτειο της 25ης Μαρτίου, στο Σύνταγμα.

«Είμαστε υπερήφανοι για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων»

Κατά τη λήξη ο ΥΕΘΑ δήλωσε «Είμαστε υπερήφανοι για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, για το ηθικό τους, για τα συστήματα που υποστηρίζουν το εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό τους. Για να επιτελούν το καθήκον τους χρειάζονται ενίσχυση».

«Η υλοποίηση της Ατζέντας 2030, η μεγαλύτερη μεταρρύθμιση στην ιστορία των Ενόπλων Δυνάμεων»

Επιπλέον πρόσθεσε ότι «αυτή η ενίσχυση έρχεται με την υλοποίηση της Ατζέντας 2030, της μεγαλύτερης μεταρρύθμισης στην ιστορία των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων από τη σύσταση του νέου ελληνικού κράτους».

Αυτό επισήμανε -μεταξύ άλλων- ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας σε δήλωση του, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της μεγαλειώδους στρατιωτική παρέλασης των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου, στο κέντρο της Αθήνας, με την ευκαιρία του εορτασμού της 25ης Μαρτίου 1821.

«Τιμάμε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έπεσαν μέσα σ αυτά τα 203 χρόνια»

Παράλληλα σχολίασε ότι «γιορτάζουμε σήμερα την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, 203 χρόνια μετά την έναρξη της Επανάστασης που οδήγησε στην Εθνική Παλιγγενεσία. Συγχρόνως όμως, τιμάμε τις εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που έπεσαν μέσα σ αυτά τα 203 χρόνια, για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη και υπερήφανη».

Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

  1. Φαίνεται ότι ζήλεψε την Φιλική Εταιρεία για αυτό και θα μετατρέψει την εθνική άμυνα σε Εταιρεία Φίλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φτιάξτε ανώνυμες εταιρείες, ξεσπιτωστε τα μετοχικά ταμεία τζάμπα, μέριμνα προσωπικού μηδέν και απλά δείτε τις παραιτήσεις να έρχονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να ντρέπεται πρώτα εκεινος που έλουζε τους αξιωματικούς με τα χειρότερα κοσμητικά και μετά έσπρωξε τον διοικητή της ΣΜΥ στην παρέλαση σεβόμενος το πένθος για το παιδί του στα Τέμπη,αλλά ο μόνος που δεν του έφταιγε ο Στρατός,και μεγαλύτερη ντροπή στον Διοικητή που δεν διέκοψε αμμεσα την παρέλαση της σχολής και να την αποσύρει.Εγω αυτόν δεν τον θεωρώ ηγητορα ,.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επιτέλους Υπουργός Εθνικής Άμυνας με οντότητα που είχαμε να δούμε πολλά χρόνια και όχι σαχλαμάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. !! με οντότητα; μάλλον ζείτε σε εικονική πραγματικότητα

      Διαγραφή
  5. Χαχαχ ωραία τα λες. Εδώ δεν δώσατε αναδρομικά υπηρεσίες αργιών, υπηρεσίες ποτάμι, αναδρομικά νυχτερινών ωρών κλπ κλπ. Η μόνη ενίσχυση είναι λόγια. Με λόγια δεν γεμίζει το ψυγείο ούτε πληρώνονται οι λογαριασμοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γεια σου ρε φαλάκρα, μας "υπερηφάνιασες" πολύ ουφ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το άλλο με το τοτο το ξερεις
    Αυτός στη προσπάθεια του να φάει το κουλή και θάλασσα στα Γρεβενά θα φέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φάτε σανό.....
    Ανθλγος ΣΣΕ μισθός 930€

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μ.Ανθλγός 830€ και Μ.Λχιας 780€ από παραγωγικές σχολές, I think!

      Διαγραφή
  9. Μα μια στιγμή γιατί μπερδεύτηκα, αφού ο τρισμέγιστος πρώην αγγεθα, στο Μνημείο των Αθανάτων, ανέγραψε τα ονοματεπώνυμα 121.692 ακριβώς, πεσόντων στους Αγώνες του Έθνους, αυτός που του βρήκε τις εκατοντάδες χιλιάδες; Τον πρώην τρισμέγιστο αρχηγάρα τον ρώτησαν για το νούμερο; Ρε παιδιά συντονιστείτε εκεί πέρα για το τι θα λέει ο καθένας! Φυσικά και τρολαρουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αφού είστε περήφανος για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων πείτε στον γιο σας να δηλώσει Στρατιωτικές σχολες στο μηχανογραφικο του. Διαφορετικά, λόγια, λόγια, λόγια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σκορδαλια, μπακαλιαρος και περηφανεια. Διαλεχτεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή