Έδεσσα: Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής της ΙΙ Μ/Κ ΜΠ «Ελασσών» (ΦΩΤΟ)

Έδεσσα: Τελετή Παράδοσης – Παραλαβής της ΙΙ Μ/Κ ΜΠ «Ελασσών» (ΦΩΤΟ)

Με κάθε επισημότητα η αλλαγή Διοίκησης στην ιστορική 2η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού

Παρουσία εκπροσώπων των αρχών της Πέλλας και φορέων, το πρωί της Παρασκευής 22 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στην έδρα της 2ας Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού (ΙΙ Μ/Κ ΜΠ) στην Έδεσσα, η τελετή παράδοσης – παραλαβής της διοίκησης.

Ο απερχόμενος Διοικητής, Υποστράτηγος Αριστείδης Ηλιόπουλος, που αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθυντή Πεζικού (ΔΠΖ) στο Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ), «παρέδωσε την σκυτάλη» στο νέο Διοικητή, Υποστράτηγο Αθανάσιο Κοντό.

Στην τελετή χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Ιωήλ. Ακολούθησε μικρή δεξίωση για τους προσκεκλημένους στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Έδεσσας.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο ΥφΑΤ Διονύσης Σταμενίτης, οι βουλευτές Λάκης Βασιλειάδης και Θοδώρα Τζάκρη, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Δάνης Τζαμτζής, οι Δήμαρχοι Έδεσσας Γιάννης Τσεπκεντζής, Αλμωπίας Νίκος Παρούτογλου και Πέλλας Στάθης Φουντουκίδης, ο Διοικητής της Α' Στρατιάς Αντιστράτηγος Δημόκριτος Κωνσταντάκος (πρώην διοικητής της ΙΙ Μηχανοκίνητης Μεραρχίας), ο Αντιστράτηγος διοικητής του Γ' Σώματος Στρατού Αθανάσιος Γαρίνης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας Ταξίαρχος Πέτρος Περδικάτσης κ.α.

Κλικ για μεγέθυνση:

ΠΗΓΗ: karatzova.com

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Δεν ήξερα ότι η Έδεσσα έχει μεραρχία. Τι αμυντικές ανάγκες καλύπτει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φυλανε το γήπεδο του Εδεσσαικου.

      Διαγραφή
    2. Ενδεχομένως και στην Έδεσσα να αναρωτιούνται γι' αυτό.

      Διαγραφή
  2. Ωραίος ο Παραδίδων Στγος. Ευθυτενης, παρουσιαστικο λαμπάδα. Εξίσου αποτελεσματικός και στα υπηρεσίακα του καθήκοντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή