Λουτράκι: Τελετή Παράδοσης–Παραλαβής Διοίκησης της Σχολή Μηχανικού (ΦΩΤΟ-BINTEO)

Λουτράκι: Τελετή Παράδοσης–Παραλαβής Διοίκησης της Σχολή Μηχανικού (ΦΩΤΟ-BINTEO)

ΦΩΤΟ: Υπτγος ε.α. Ιωάννης Οικονόμου (Παραδίδων), Υπτγος Ευθύμιος Γιαννακάκης (Δντης ΔΜΧ/ΓΕΣ) και Ταξχος Νικόλαος Χαραλαμπίδης (Παραλαμβάνων)

Νέος Διοικητής στη Σχολή Μηχανικού ο νεοπεοαχθείς Ταξίαρχος Νικόλαος Χαραλαμπίδης

Μια σεμνή τελετή όπως αρμόζει στον Στρατό, ήταν η σημερινή (13-03-24) παράδοση - παραλαβή καθηκόντων του Διοικητή της Σχολής Μηχανικού (ΣΜΧ).

Το κάλεσμα έγινε από τον παραδίδοντα Διοικητή της Σχολής, Υποστράτηγο ε.α. Ιωάννη Οικονόμου και έγινε φυσικά με την παρουσία του Διευθυντή του Όπλου του Μηχανικού Υποστράτηγου Ευθύμιου Γιαννακάκη.

Την τελετή ευλόγησε ο Μητροπολίτης Κορίνθου κ.κ.Διονύσιος και παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργος Γκιώνης, η αναπληρώτρια Δημάρχου-αντιδήμαρχος του Δήμου Κορινθίων κ.κ. Γεωργία Στριμενοπούλου και ο περιφερειακός σύμβουλος Σωτήρης Μουρίκης.

Πλήθος απόστρατων αξιωματικών ήταν εκεί για να τιμήσουν τον τέως και τον νυν Διοικητή καθώς και αρκετοί συγγενείς και φίλοι της Σχολής Μηχανικού.

Μετά το πέρας της τελετής ένας μικρός μπουφές με εδέσματα, περίμενε τους καλεσμένους στην αίθουσα των ΥΕΑ και εκεί ανταλλάχθηκαν αναμνηστικά δώρα μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης.

Κλικ για μεγέθυνση:

ΠΗΓΗ: loutrakiblog.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια