Τελετή παράδοσης–παραλαβής Διοικήσεως στην 5 Α/Μ ΤΑΞ «V ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΚΡΗΤΩΝ» (ΦΩΤΟ)

Τελετή παράδοσης–παραλαβής Διοικήσεως στην 5 Α/Μ ΤΑΞ «V ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΚΡΗΤΩΝ» (ΦΩΤΟ)

Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης παραλαβής στην έδρα της 5ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας στον Βλητέ Χανίων

Παρουσία του Διοικητή της ΑΣΔΕΝ, το μεσημέρι της Τετάρτης 20 Μαρτίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της 5ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας (5η Α/Μ ΤΑΞ «V Μεραρχία Κρητών») στον Βλητέ Χανίων η τελετή παράδοσης – παραλαβής της διοίκησης της Ταξιαρχίας που είναι υπεύθυνη για την άμυνα της Κρήτης.

Ο απερχόμενος Διοικητής Υποστράτηγος Μιχαήλ Πλουμής παρέδωσε την σκυτάλη στον νέο Διοικητή Ταξίαρχο Νικόλαο Κωστάκη.

Στην τελετή χοροστάτησαν οι Μητροπολίτες Κισσάμου και Σελίνου Αμφιλόχιος, Κυδωνίας και Αποκορώνου Δαμασκηνός  και Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Ευγένιος.

Ο απερχόμενος Διοικητής Μιχαήλ Πλουμής, αναφέρθηκε στα νέα καθήκοντα που θα αναλάβει στο Γενικό Επιτελείο Στρατού, ενώ έκανε απολογισμό της περιόδου που θήτευσε στην 5η Μεραρχία Χανίων.

Από την πλευρά του ο νέος Διοικητής Νικόλαος Κωστάκης αναφέρθηκε στην τιμή που του έγινε να υπηρετήσει στον τόπο καταγωγής του και στις κατευθυντήριες γραμμές που θα ισχύσουν στην διάρκεια της διοίκησης της μονάδας, ενώ ευχαρίστησε και τον απερχόμενο διοικητή.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν, Διοικητές όλων των όπλων, του ΚΕΝΑΠ, του Ναυστάθμου, των βάσεων Αμερικανικής ευκολίας, Σωμάτων Ασφαλείας, εκπροσώπων κομμάτων, των δημάρχων Χανίων, Σφακίων και Ρεθύμνης, κλήρου και αρκετού κόσμου.

Κλικ για μεγέθυνση:

ΠΗΓΗ: haniotika-nea.gr - flashnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια