Νέο ΠΔ για τη νομοθεσία στη ΛΑΕΔ και τις Στρατιωτικές Λέσχες Σ.Ξ. – Δείτε το ΦΕΚ

Νέο ΠΔ για τη νομοθεσία στη ΛΑΕΔ και τις Στρατιωτικές Λέσχες Σ.Ξ. – Δείτε το ΦΕΚ

Δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ Τεύχος A’ 28/19.02.2024, το νέο ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 9/2024 που αφορά τον «Κώδικας νομοθεσίας για τη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων και τις στρατιωτικές λέσχες του Στρατού Ξηράς»

Με πρόταση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, αποφασίζουμε:

Κωδικοποιούνται σε ενιαίο κείμενο οι ισχύουσες διατάξεις της νομοθεσίας που αφορούν τη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων και τις στρατιωτικές λέσχες του Στρατού Ξηράς, ως εξής:

Κλικ για μεγέθυνση:

Δείτε αναλυτικά το σχετικό ΦΕΚ ΕΔΩ ή παρακάτω:

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Ε αφου ελυσαν ολα τα προβληματα που (οι ιδιοι) δημιουργουν στο προσωπικό (μεταθεσεις, απληρωτη εργασια, αφωνια στην ισοπεδωση των πάντων απο τους πολιτικους κλπ), ειπαν να επιλυσουν και αυτο..
    Σαν δεν ντρεπομαστε λεω εγω..
    Αλλα ποιος εχασε την ντροπή για να την βρουν οι πολιτικοι ταγοι και στρατιωτική υπηρεσία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι μπραβο! Ισοπεδώστε οτι εχει μείνει όρθιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντε πάλι αρχίσαμε το βιολί με τις κάρτες εισόδου...
    Άρθρο 29
    Μέλη ΛΑΕΔ
    β) Οι εν αποστρατεία αξιωματικοί των τριών (3) Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, εφόσον έχουν δελτίο ταυτότητας της αντίστοιχης Ένωσης Αποστράτων και έχουν κάρτα εισόδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι απόστρατοι εισέρχονται ΚΑΝΟΝΙΚΑ στη ΛΑΕΔ με αστυνομική ταυτότητα ή ταυτότητα οικείας Ένωσης Αποστράτων. Δείτε το άρθρο 32 παρ.2: "2. Οι εν αποστρατεία αξιωματικοί, όταν προσέρχονται στη ΛΑΕΔ, οφείλουν να επιδεικνύουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή την ταυτότητα της Ένωσης Αποστράτων του Κλάδου από τον οποίο προέρχονται." Το άρθρο 29 μιλάει για όσους θέλουν να γίνουν Μέλη της ΛΑΕΔ να βγάλουν κάρτα εισόδου που είναι προαιρετική...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι άλλοι κλάδοι δεν εχουν Λέσχες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή