Αναρτήθηκαν τα ENHMEPΩTIKA ΣΥΝΤΑΞΗΣ Φεβ 2024 – Αναμένονται για ΜΤΣ-ΕΚΟΕΜΣ

Αναρτήθηκαν τα ENHMEPΩTIKA ΣΥΝΤΑΞΗΣ Φεβ 2024 – Αναμένονται για ΜΤΣ-ΕΚΟΕΜΣ

Αναρτήθηκε το ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ του έτους 2024 (02-2024) στην ιστοσελίδα του ΕΦΚΑ.

Υπενθυμίζουμε ότι για να «κατεβάσετε» το ενημερωτικό σας σημείωμα εισέρχεσθε (με χρήση κωδικών TAXISNET) κάνοντας κλικ ΕΔΩ: https://apps.efka.gov.gr/ePensionStatementEFKA.

Συνεχίζεται (δεν άλλαξε ακόμη) η αναγραφή των «σωστών» ποσών, αυτών δηλαδή που προκύπτουν μετά την αύξηση 3%, στη στήλη που λέει «Ανάλυση Μηνιαίας Πληρωμής».

Κλικ για μεγέθυνση:

Επίσης, σας ενημερώνουμε ότι, ΔΕΝ αναρτήθηκαν ΑΚΟΜΗ τα ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ για ΜΤΣ και ΕΚΟΕΜΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ.

Υπενθυμίζουμε ότι για να «κατεβάσετε» τα υπόψη ενημερωτικά (ΜΤΣ-ΕΚΟΕΜΣ) εισέρχεσθε στην ιστοσελίδα του ΓΕΣ κάνοντας ΚΛΙΚ ΕΔΩ και χρησιμοποιώντας ως διαπιστευτήρια ταυτοποίησης και αυθεντικοποίησης τον Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ), τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) καθώς και τον Αριθμό Φακέλου ΜΤΣ (Αναγράφεται στην 2η σελίδα του Ενημ. Σημειώματος Κύριας Σύνταξης ως «ΜΗΤΡΩΟ Φ.Κ.Α.»).

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Δείτε τις Ημερομηνίες Καταβολής Μερίσματος MTΣ και ΕΚΟΕΜΣ έτους 2024 (ΠINAKAΣ)

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Αμα γυρισεις με κατακορυφο αναποδα οπως οι ακροβατες στο τσιρκο medrano μετα τις 10 το πολυ καθα μηνα δεν προκειται ουτε χνουδι να πεσει. Αλλα ολα
    κι ολα απο ενημερωση σκιζουμε. Αποκριες ερχονται τιποτα δεν παει χαμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή