Στη Σάμο ο νέος Διοικητής της ΑΣΔΕΝ (ΦΩΤΟ)

Στη Σάμο ο νέος Διοικητής της ΑΣΔΕΝ (ΦΩΤΟ)

Τον Σαμιώτη (από το Κοκκάρι) Αντιστράτηγο, νέο διοικητή της Ανώτατης Στρατιωτικής Διοίκησης Εσωτερικού και Νήσων (ΑΣΔΕΝ), Εμμανουήλ Θεοδώρου, υποδέχθηκε την Πέμπτη (1-2-24) στο γραφείο του ο αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Ελισσαίος Μαυρατζώτης.

Συζητήθηκαν οι τρόποι συνεργασίας μεταξύ περιφέρειας και Ενόπλων Δυνάμεων.

«Αποτελεί ιδιαίτερη χαρά και υπερηφάνεια όταν συμπατριώτες μας, όπως ο αντιστράτηγος Θεοδώρου, χάρη στις ικανότητες και το ήθος τους, φτάνουν σε τόσο υψηλές θέσεις ευθύνης και επιθυμούν να βοηθήσουν με όλες τις δυνάμεις τον τόπο καταγωγής τους», τόνισε ο κ. Μαυρατζώτης.

Στον δήμο Ανατολικής Σάμου

Στο μεταξύ, συνάντηση με τον Αντιστράτηγο Θεοδώρου είχε την Πέμπτη στο γραφείο του και ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, Πάρης Παπαγεωργίου.

Συζητήθηκαν θέματα συνεργασίας μεταξύ του δήμου και της στρατιωτικής διοίκησης σε όλους τους τομείς αμοιβαίου ενδιαφέροντος.

Ο Διοικητής της ΑΣΔΕΝ τόνισε την ανάγκη θωράκισης των νησιών μας, αλλά και τα πλεονεκτήματα του νησιού μας, από το οποίο έλκει την καταγωγή του. Όπως ανέφερε, το ένα τρίτο της επαγγελματικής πορείας του το έχει διανύσει σε μονάδες της Σάμου.

Ο δήμαρχος Ανατολικής Σάμου εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο διοικητής ΑΣΔΕΝ θα επιτελέσει με άριστο τρόπο τα καθήκοντά του, εξαίροντας τις ικανότητες, την άριστη υπηρεσιακή κατάρτιση και την έως σήμερα πορεία του.

Ο Στρατηγός επέδωσε στον δήμαρχο ως δώρο μια γυάλινη πλακέτα με το έμβλημα της ΑΣΔΕΝ, που αποτελεί αναπαράσταση της Πύλης των Λεόντων των Μυκηνών και συμβολίζει την ισχύ και την ενότητα του έθνους δια μέσου των αιώνων.

ΠΗΓΗ: samosvoice.gr - Φωτογραφίες: ΠΕ Σάμου, δήμος Ανατολικής Σάμου

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Για κανενα δωρεαν στρατοπεδο πηγε ο βλαχοδημαρχος ,σιγα μην τον επιασε ο πονος για τις Ε.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή