Αποφοίτηση 104 Αξιωματικών της 9ης ΕΣ της Σχολής Πολέμου Σ.Ξ. (ΦΩΤΟ)

Αποφοίτηση 104 Αξιωματικών της 9ης ΕΣ της Σχολής Πολέμου Σ.Ξ. (ΦΩΤΟ)

Την Παρασκευή 02 Φεβρουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Σχολής Πολέμου Στρατού Ξηράς (ΣΠΣΞ) στο Στρατόπεδο «ΟΠΛΑΡΧΗΓΟΥ Δ. ΝΤΑΛΙΠΗ» στη Θεσσαλονίκη, η τελετή αποφοίτησης της 9ης Εκπαιδευτικής Σειράς της Σχολής. Τα πτυχία στους αποφοιτήσαντες απένειμε ο Υπαρχηγός Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Ανδρέας Κορωνάκης.

Στην τελετή παρέστησαν, ο Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ.κ. Ιουστίνος, ο Διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού/NRDC-GR «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ» Αντιστράτηγος Αθανάσιος Γαρίνης και η εκπρόσωπος του Γενικού Προξενείου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη κ. Γεωργία Παστελλή - Παντελίδου.

Αποφοίτησαν συνολικά 104 Αξιωματικοί, εκ των οποίων 15 από την Kύπρο και 1 από την Βοσνία - Ερζεγοβίνη.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. Άχρηστες σχολές για να δικαιολογήσουν θέσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ 02 8:34, καλά που έχουμε και εσένα να σχολιάζεις, ρε ινστρούχτορα!

      Διαγραφή
    2. @02 08:54 διαφωνείς σε κάτι?

      Διαγραφή
    3. Φαίνεσαι άνθρωπος με γνώσεις και εμπειρία για το αντικείμενο. Δώσε μας την εμπεριστατωμένη σου άποψη ποιες σχολες είναι χρήσιμες και ποιές όχι.

      Διαγραφή
    4. ο άχρηστος, άχρηστα όλα τα βλέπει

      Διαγραφή
    5. @11:07
      Δεν ειναι το προβλημα οι σχολες , πανω κατω ολες χρησιμες ειναι.
      Το περιεχομενο της εκπαιδευσης πρεπει ν αλλαξει , να γινει πιο ουσιαστικο, οχι τοσο τυπολατρικο...

      Διαγραφή
    6. Και στο Ματι υπηρχαν σχεδια (γραμμενα απο καποιον υπαλληλο της Περιφερειας ) , που πρεβλεπαν τα παντα και τιποτε τελικα δεν σωθηκε.
      Το ειπε κι ο εισαγγελεας , το ειχε πει και καποιος που ειχε διατελεσει Α/ΓΕΕΦ πριν το 74.
      "Υπαρχει φοβος ενα σχεδιο να ειναι αριστο , μονον επιτελικως"


      Πρεπει να δινεται περισσοτερος χρονος για την ολοκληρωση της φοιτησης , 5 μηνες ειναι πολυ μικρο χρονικο διαστημα για να μαθεις κατι ουσιαστικο.

      Διαγραφή
  2. Αλήθεια τι προσφέρει η συγκεκριμένη σχολή το 2024? Πως θα συνδέεις χάρτες με καρφίτσες και πως θα κάνεις ΔΙΣΥΚΩ? Κατάργηση χθες ή άμεση προσαρμογή στις σύγχρονες απαιτήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάλιστα, οι πρώην ΣΧΕΠ και μετέπειτα ΣΔΙΕΠ των κλάδων, μετονομάστηκαν σε ΣΠ, για να υπερκεραστεί ο νομικός φαιτυπικός αταβισμός, που ήθελε τις παλιές ΣΠ εξισωμένες με την νέα ΑΔΙΣΠΟ, ελέω πάλι βλακοειδών ΠΔ που γράφτηκαν πάνω σε ξεχειλωμενα αρβύλα του 700 ΣΕ! Αιδώς Αργείοι - Αχρείοι. Γι'αυτό και τυπικά δεν είναι εξελικτικό προσόν η αποφοίτηση από την ΣΕΘΑ και για τον ΣΞ, αλλά ειδικά για τους ανώτατους ή και αρχηγούς των κλάδων της ΠΑ και ΠΝ, αν και αυτό φαίνεται να αλλάζει με θετικό πλέον πρόσημο. Άλλη μια σχολή απλώς για να υπάρχουν και να "γεμίζουν" θεσεις και βαθμοί χωρίς νόημα, διαμοιράζοντας τον ΠΥ ως τραχανά για στέγνωμα σε ταράτσα λόχου προκαλύψεως αντί να στοχεύει σε κανονικά σχολεία και σχολές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε φίλε "φαιτυπικος αταβισμος"; Τί έγραψες; Αν μας εξηγήσεις και τι σημαίνει, θα μας σκλαβώσεις.

      Διαγραφή
  4. Συγχαρητήρια εις τους αποφοιτήσαντες και εύχομαι επί της ευκαιρίας αυτής, ως απόφοιτοι επιτελείς πλέον να αναθεωρήσετε και κανένα παλιοσχέδιο στις μοναδούλες που θα πάτε και να μην περιμένετε από κανένα παλιοεμθιο ή και επόποιο να κάνει τη δουλειά σας ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να σου πω ρε ανεκδιηγειτε άνθρωπε.Τι σου φταίνε οι ΕΜΘ και οι ΕΠΟΠ και τους αποκαλείς έτσι; Αλλά αν είχες μυαλό δεν θα έγραφες τέτοια.

      Διαγραφή