ΛAEΔ: Αποθεώθηκε ο Γιώργος Αυτιάς στην εκδήλωση Στρατιωτικών (EAAΣ)

ΛAEΔ: Αποθεώθηκε ο Γιώργος Αυτιάς στην εκδήλωση Στρατιωτικών (EAAΣ)

Σύμφωνα με το ιστολόγιο fimotro.gr:

Μόνο στα χέρια δεν σήκωσαν τον Γιώργο Αυτιά την Παρασκευή (2/2/24) στην κοπή πίτας των Στρατιωτικών (εννοεί την ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΗΣ ΕΑΑΣ - ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποθεώθηκε από τους εκατοντάδες Στρατιωτικούς και τις οικογένειές τους όταν εμφανίστηκε στην Λέσχη Αξιωματικών για την εκδήλωση.

Ο Γιώργος Αυτιάς ο οποίος θα ανακοινωθεί από τη ΝΔ ότι θα συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο του κυβερνώντος κόμματος θα συνεχίσει τις παρουσίες και τις επαφές σε εκδηλώσεις ενώ μαθαίνουμε ότι ετοιμάζει μεγάλο ταξίδι στις ΗΠΑ για να συναντήσει παράγοντες της ομογένειας.

Δημοσίευση σχολίου

48 Σχόλια

  1. Τώρα γιατί αποθέωσαν μια πληρωμένη γραφίδα της κυβέρνησης ερευνάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το γηρας ουκ γαρ ερχεται μονο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον αποθέωσαν που θα πάει στην ευρωβουλή με 15.000 μισθό αφορολόγητο και αυτοί θα τρώνε λαχανάκια Βρυξελλών από την λαϊκή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι δουλειά είχε στην εκδήλωση? Ποιός τον κάλεσε και γιατί? Πρέπει να απαντήσει η ΕΑΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης η ΕΑΑΣ θα πρέπει να απαντήσει γιατί δεν βραβεύτηκαν με χρηματικό ποσό οι αριστούχοι της Β Λυκείου όπως γινόταν παλιότερα.

      Διαγραφή
    2. Σιγά, ρε SAS, μη σού δώσει αναφορά η ΕΑΑΣ!

      Διαγραφή
  5. να του πείτε πως παραιτούμαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αίσχος , τι σχέση έχετε εσείς με τον "αυτιά" ρε και τον αποθεώνεται!!
    Ξυπνάτε ψάχνει μόνο για ψηφαλάκια !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλά να πάθουμε και ακόμα χειρότερα αγαπητοί συνάδελφοι.Τι σας έχει προσφέρει ο Αυτιας για τόση αγάπη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε λίγο θα γράψουν ότι αποθεώθηκε κ ο πρωτοψαλτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι 41 (%) μακάκες και ο αυτιάς τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε κράνος?? όχι άλλο κάρβουνο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λέγαμε για το KRANOS ότι είναι ότι πιο εγκάθετο στη ΝΔ αλλά με αυτή την ανάρτηση, το τερματίσατε κιεσείς. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι δουλειά έχει αυτό το λαμόγιο στην ΕΑΑΣ. Τον αποθέωσαν τα υπόλοιπα λαμόγια - πρόβατα που βρίσκονταν εκεί. Κάθε ημέρα που περνάει σας σιχαίνονται οι απόστρατοι περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μια ζωή υποτακτικοί σε κάθε λαμόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κατάντια αν όντως είναι αλήθεια! Βέβαια το άρθρο ίσως τα παραλέει γιατί ο συγκεκριμένος τυγχάνει "εκτίμησης" από τους γνωστούς της ιεραρχίας για ευνόητους λόγους. Οπότε το αποθεώθηκε από τους στρατιωτικους της ΛΑΕΔ ξέρουμε πολύ καλά όλοι τι σημαίνει και ποίοι είναι αυτοί που συχνάζουν στο συγκεκριμένο μαγαζί !
    Επομένως μην μας βάζετε όλους στο ίδιο καλάθι γιατί η γλιμουτσα αυτή είναι για φάπες κ όχι για επευφημίες!
    * Παρακαλώ να αναρτηθεί το σχόλιο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι, οι συγκεκριμένοι του παραμάγαζου είναι οι λεγόμενοι "αυτιστικοί" του Μπένυ, που τελικά είχε μεγάλο δίκιο και τα πολλαπλώς χρήσιμα "γίδια" του συστήματος των αποστράτων, με ισχνά ωφέλη και για τους ίδιους!

      Διαγραφή
  15. Τον αποθεώσανε γιατί μας δουλεύει τόσα χρόνια αίσχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δώσε και άλλα μνημόνια τα πρόβατα δεν χόρτασαν σανό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Που ειναι το περιεργο που αποθεωσαν τον Αυτια; Εχουμε μπει ηδη στο Τριωδιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 27 σχόλια φωτιά για την αποθέωση του Αυτιά απο την ΕΑΑΣ..Νομίζω πηρατε την απαντησή σας για την χρησιμότητα και τον ρόλο των Ενώσεων Αποστράτων στην υπάρχουσα μορφή τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ave Caesar, οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν. Οι δεδομένοι αποθέωσαν τον Αυτιά. Τι έχει προσφέρει ο Αυτιάς στις Ένοπλες Δυνάμεις; Προς τι τέτοια προσωπολατρία σε έναν υπέρ συστημικό δημοσιογράφο που γλύφει τους πολιτικάντηδες προς ίδιον όφελος; Και γιατί θα έπρεπε να δημοσιευθεί αυτό το γεγονός; Τόσο σοβαρό θεωρήθηκε; Μια λέξη ταιριάζει: Ντροπή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γιαυτό φτάσατε εκεί που φτασατεΔυστυχως σας αρέσει η κοροϊδία και το ψέμα.πριν χειροκροτησετε έπρεπε να ρίξετε μια ματιά στο ενημερωτικό σημείωμα αποδοχών Τις κρατήσεις την εισφορά αλλυλ.τα δώρα κλπ
    Πραγματικά έχετε οποστει τέτοια πλύση εγκεφάλου που έχετε ταυτίσει το μεμμα με την αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σηκωστε τον στα χέρια μιας και πήρατε έκτακτο μέρισμα! Θέλετε και ενοποίηση των ταμείων με τέτοιες ηγεσίες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Απλά να συμπληρώσω στα τόσα ωραία καταμαρτηρούμενα ότι η παρουσία του στην ευρωβουλή θα κάμψει κάθε κακόπιστο ότι οι Έλληνες είμαστε η πιο σιχαμένη ράτσα, που μας εκπροσωπούν γλύφτες (από αυτούς έχουμε πολλούς και πρώτος-πρώτος ο νυν επίτροπος μας), κλέφτες (όρα Καϊλή, και λοιποί διωκόμενοι από το κοινοβούλιο) κλπ, ανθρωποι με ψευτικά βιογραφικά, γυρολόγοι των κομμάτων (ποταμίσιοι πολλοί νυν και πρώην) και λοιποί τυχάρπαστοι . Εδώ 8 χρόνια ευrωβουλευτής υπήρξε και τα αγγλικά του είναι για α΄ junior, αρχηγός κόματος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ....ούτε ένας...με ονοματεπώνυμο γιατί αγαπητοί κυριαρχεί η ανωνυμία; τι είναι αυτό που σας φοβίζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΝΓΚΟΣ ΜΙΛΤΡΟΥΒΑΚΗΣΤρίτη, Φεβρουαρίου 06, 2024 8:14:00 π.μ.

      γιατί κε συνάδελφε, το φτύσιμο έχει μεγαλύτερη αξία όταν έχει ονοματεπώνυμο;

      Διαγραφή
  24. Η αποθεωση η το χειροκροτημα στον Αυτια εχει και τη σοβαρη πλευρα της. Κατ αρχην κ α ν ε ν α ς σοβαρα (πολιτικα) σκεπτομενος ανθρωπος επ'ουδενι γινεται χειροκροτητης.Ειδικα αν το πολιτικο πλαισιο μιας εκδηλωσης ΕΧΕΙ πραγματι να συνεισφερει στην πολιτικη σκεψη και τον προβληματισμο. Στην συγκεκριμενη εκδηλωση ΔΕΝ υπηρχε και ΔΕΝ μπορουσε να υπαρξει ουτε κατα διανοια τετοια περιπτωση για ευνοητους λογους,οι οποιοι δεν εχουν να κανουν μονο με το θεμα της εκδηλωσης,αλλα με το γενικοτερο ιδεολογικο πολιτικο κλιμα και πλαισιο που επικρατει στον καθαυτο συγκεκριμενο χωρο.Κι αυτο το γνωριζει πολυ καλα ο (καθε) Αυτιας ο οποιος για γι'αυτο και φροντιζει να δινει το παρον αναλογως.Γιατι (και) ΑΥΤΟ ειναι το κοινο του.Αναμφιβολα ΥΠΑΡΧΟΥΝ σοβαρα σκεπτομενοι απλοι ανθρωποι στον συγκεκριμενο χωρο, πλην ομως ειναι μειοψηφια και βεβαιως εκτος κλιματος του χωρου.Ομως το κλιμα που επικρατησε δεν μπορει να διαβαστει ουτε να κατανοηθει ως κατι ξεχωριστο απ΄ αυτο που συμβαινει στην καθημερινοτητα. Εκει που οι μαζες αποθεωνουν απνευστι καθε αντικοινωνικη συμπεριφορα ως αντεστραμενη πραγματικοτητα, αρκει δηλ. να μη συμβει στους ιδιους.Την ιδια ακριβως διπολικη συμπεριφορα επιδεικνυουν και ως εκλογικο σωμα. Ο συγκεκριμενος εμμισθος υπαλληλος του εφοπλιστη Αλαφουζου και (υποτιθεται) δημοσιογραφος, απλα υπενθυμιζει το προφανες, οτι η κοινωνια του θεαματος ΕΞΑΠΑΤΑ και τον ιδιο της τον εαυτο μεσω του αληθοφανους ψευδους.Τωρα αν τυχαινει το (προφανως) χαμενο μετρο και η σοβαροτητα των συνθηκων της εκδηλωσης να παραπεμπουν στο αληστου μνημης τσιρκο MEDRANO μαλλον ιδιον της σοβαροτητας του club ειναι. Καθε ομοιοτης εντελως τυχαια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φίλε, συγνώμη κιόλας, πιστεύεις ότι διαβάζει κανείς τι γράφεις; το φιλοσόφημα ενός θέματος με κατάληξη σε τσίρκο θεωρείς ότι αγγίζει κανέναν του χώρου; Σίγουρα αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να γράφει ελεύθερα.

      Διαγραφή
  25. Προς κ. ανωνυμο 5-2-2024 10:42:00.Ενδομυχα μπορει να φοβομαστε το φακελλωμα κ. Γιακουβακη Μιλτιαδη.Αν σου θυμιζει κατι απο παληες καλες(..)
    μερες δεν φταιω εγω.Τωρα θα μου πεις π..π..ριες λες, εδω κυκλοφορει PREDATOR φορα παρτιδα, εκεινο μας μαρανε. Ασφαλως το ηλεκτρονικο μας στιγμα ειναι γνωστο, οποτε κ. Μιλτιαδη ΓΙΑΤΙ ανησυχεις δεν αντιλαμβανομαι, μη χασει η Βενετιά βελονι; Εκτος και αν επιθυμεις να μας αποδειξεις την όποια εγκυροτητα σου μεσω της επωνυμιας σου, που μαλλον ασχετο ειναι. Αν δηλαδη σου συστηθω ως Σακης Χλαπατσας τι θα αλλαξει; Θα γινω πιο εγκυρος η θα με εκτιμησεις πιο πολυ μη ξεροντας ποιος ειμαι πραγματι; Βεβαια εδω που τα λεμε εχεις ενα δικηο, διοτι η ανωνυμια προσφερει μια ( υποτιθεμενη) ασφαλεια στο ασυνειδητο, αυτο δηλ. που βγαζει την αληθεια φορα παρτιδα underground. Εχει κι αυτο την ομορφια και την αξια του.Oποτε μαλλον ανθρακες ο θησαυρος κ. Μιλτιαδη, ουτως η αλλως ζουμε και σε εικονικη πραγματικοτητα. Εχω μαθει να εκτιμω ολες τις οντοτητες ως μερος εν συνολω γιαυτο προσωπικα ποσώς με ενδιαφερει πως λεγεσαι η πως επιγραφεσαι. Αρκει να μην το ε π ι δ ε ι κ ν υ ε ι ς οπως καλη ωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δυστυχώς δεν υπάρχουν άλλοι ήρωες:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Οι άνθρωποι γεννιούνται αμόρφωτοι, όχι ηλίθιοι. Γίνονται ηλίθιοι με την εκπαίδευση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Απόδειξη πόσο Μωρόχαβλα δεδομένα ανθρωπάκια είμαστε....η Απόλυτη ξεφτίλα για όλους μας.....ΑΙΣΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Συνεχίζεται με γρήγορους ρυθμούς ο ευτελισμός της ΕΑΑΣ και των μελών του ΔΣ. Αλλά τι περιμένει κανείς από μια Ένωση όπου υπήρχε ένας μόνον υποψήφιος για πρόεδρος και έχει στο ΔΣ άτομα που δηλώνουν ότι δεν αισθάνονται καμιά υποχρέωση καθώς δεν είναι έμμισθοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή