Συνταξιοδοτικό ΕΠΟΠ-Ιεραρχία ΑΣΣΥ 1996-Νέο Μισθολόγιο ΕΔ έθεσε η ΕΣΠΕΛ στο Ν. Δένδια

Συνταξιοδοτικό ΕΠΟΠ-Ιεραρχία ΑΣΣΥ 1996-Νέο Μισθολόγιο ΕΔ έθεσε η ΕΣΠΕΛ στο Ν. Δένδια

Ζητήματα που απασχολούν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων έθεσε η ΕΣΠΕΛ στο Ν. Δένδια

Συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Νικ .Δένδια, πραγματοποίησε κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στη Λάρισα η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας – ΕΣΠΕΛ.

Στη συνάντηση τέθηκαν θέματα που έχουν σχέση με την επίλυση του συνταξιοδοτικού των Επαγγελματιών Οπλιτών, της ρύθμισης – αποκατάστασης της ιεραρχικής εξέλιξης αποφοίτων ΑΣΣΥ τάξεως 96 και εντεύθεν, της έκδοσης ενός νέου και δίκαιου μισθολογίου και της ρύθμισης του μεταθεσιακού καθεστώτος.

Η διοίκηση της ΕΣΠΕΛ, όπως αναφέρει διαπίστωσε «την πλήρη προυπάρχουσα ενημέρωση του κ. Υπουργού, για τα κύρια προβλήματα που απασχολούν τους εν ενεργεία Στρατιωτικούς καθώς και για τον υφιστάμενο εν εξελίξει σχεδιασμό επίλυσης τους. Την μαχητικότητα και την αγωνιστικότητα του κ. Υπουργού για την εξασφάλιση των απαραίτητων κονδυλίων, στην προσπάθεια επίλυσης του στεγαστικού των Στρατιωτικών».

Εκ μέρους της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας, παρευρέθη αντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Πέτρο Μούστο, τον Γενικό Γραμματέα κ. Απόστολο Θέο, τον Αντιπρόεδρο κ. Δημήτριο Στάικο και τον Αναπληρωτή Γενικό Γραμματέα κ. Ευάγγελο Τσόγκα.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Καλά πότε δουλεύει όλη μέρα δίνει συνεντεύξεις και κάνει δημόσιες σχέσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ νωρίς ξεκίνησε τις περιοδείες, οι εκλογές είναι τον Ιούνιο. Στη Φιλανδία πότε θα πάει να μελετήσει τη θητεία; Χειμώνας κρύα που να τρέχει τώρα, από άνοιξη και βλέπουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή