Η νέα σύνθεση της Hγεσίας EΔ με 23 Ανώτατους Αξιωματικούς – Όλα τα ονόματα (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Η νέα σύνθεση της Hγεσίας EΔ με 23 Ανώτατους Αξιωματικούς – Όλα τα ονόματα (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Αυτή είναι η νέα ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων έτσι όπως διαμορφώθηκε μετά τις τελευταίες έκτακτες κρίσεις και την πλήρωση των κενών θέσεων που προέκυψαν έπειτα από τις προαγωγές των ανώτατων αξιωματικών.

Ειδικότερα, μετά την απόφαση του ΚΥΣΕΑ της 15/01/2024 για την τοποθέτηση των Αντιστρατήγων, Αντιναυάρχων, Αντιπτεράρχων, Υποπτεράρχων η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων αποτελείται από 23 Ανώτατους Αξιωματικούς και διαμορφώνεται ως εξής:

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Μπράβο και εις ανώτερα, και 33 και 43, γιατί όχι και 103; Πολύ μικρή σημασία έχει εάν δημιουργούμε ανύπαρκτες θέσεις για αντιστράτηγους, υποστράτηγους, ταξιάρχους και συντηρούμε 2000 συνταγματάρχες, διάφορα ΕΟΘια, ΕΥδια, και δεν συμμαζεύεται. Μπορούμε να σταματήσουμε και να ορθώσουμε αντίπαλο δέος στο τεράστιο εξοπλιστικό πρόγραμμα της Τουρκίας ειδικά στο ΠΝ; Στα UAVs; στην εγχώρια αμυντικής της βιομηχανία; ΟΧΙ με κεφαλαία γράμματα. Οτανε έχεις ανθυπολοχαγούς-σημαιοφόρους-ανθυποσμηναγούς και αντίστοιχα υπαξιωματικούς από τις παραγωγικές σχολές με αρχικούς μισθούς των 780-880€, και τους στέλνεις μεταθέσεις όπου τα σπίτια αχουρια νοικιάζονται με 500 και 600€ και αυτά από Οκτώ μέχρι Και, όταν παντού χρησιμοποιείς τις ΕΔ λες και είναι το μαγαζάκι του κοτζαμπάση παππού σου από την τουρκοκρατία, τι μπορεί κάποιος να πει; Θα μπορούσαμε να παραθέσουμε και άλλα αμέτρητα, αλλά ο υπόλοιπος κόσμος έχει και αυτός τα τεράστια προβλήματα του και έτσι σταματάμε εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή