Εν λευκώ κρίσεις από Χρυσοχοΐδη μέσα στην εβδομάδα

Εν λευκώ κρίσεις από Χρυσοχοΐδη μέσα στην εβδομάδα

Μέσα στην εβδομάδα αναμένονται οι αποφάσεις του υπουργού Χρυσοχοΐδη σχετικά με τις κρίσεις στην Αστυνομία.

Έχοντας την εν λευκώ εξουσιοδότηση του προέδρου Μητσοτάκη, ο νέος υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναμένεται να προχωρήσει σε δομικό ανασχηματισμό στην Κατεχάκη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τα πάνω κάτω στην Αστυνοµία–Το ΦΑΒΟΡΙ για νέος Αρχηγός–Aλλαγές σε Aνώτατους Aξιωματικούς

Αυτό σημαίνει ότι θα αποστρατεύσει στο σύνολό τους όσους ηγούνται σήμερα της ΕΛ.ΑΣ., με πρώτο και καλύτερο τον Αρχηγό Μαυρόπουλο.

Με τα σημερινά δεδομένα, ο πολύπειρος Χρυσοχοΐδης δείχνει αποφασισμένος να βάλει βαθιά το μαχαίρι στο κόκκαλο, αδιαφορώντας για τυχόν αντιδράσεις.

Άλλωστε, όπως επισημαίνει σε κάθε ευκαιρία, για να «ξαναπάρει μπροστά η Αστυνομία, απαραίτητη προϋπόθεση είναι να υπάρξει ένα σοκ». Διαφορετικά, θα ανακυκλώνονται απλά τα πρόσωπα και θα διαιωνίζονται τα προβλήματα.

ΠΗΓΗ: BIG MOUTH - PowerGame

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Τι λες ρε παιδί μου
    Όλο μόνος του θα το κάνει
    Θα πάθει υπερκόπωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ολη την αγγαρεια-δουλεια την κανουν οι χαμηλοβαθμοι, οι οποιοι ειναι αυτοι που δεν εξελισσονται μισθολογικα. Ασ το σκεφτει αυτο ο κος Υπουργος.με τη νυχτερινη αποζημιωση και αυτη των πενθημερων παγωμενη εδω και πολα χρονια, το μισθολογιο που ειναι συνυφασμένο με το βαθμολογιο, και το γεγονος οτι ο αστυνομικος ειναι στοχος, το σοκ που απαιτειται για να επανακινηθει η αστυνομια θα πρεπει να ειναι πολυ μεγαλο. Μημως να αλλαξει και την ηγεσια του συνδικαλιστικου οργανου??

    ΑπάντησηΔιαγραφή