ΓΕΝ: Διαψεύδει τα περί «μαζικών παραιτήσεων» στη φρεγάτα ΥΔΡΑ

ΓΕΝ: Διαψεύδει τα περί «μαζικών παραιτήσεων» στη φρεγάτα ΥΔΡΑ

Πηγές του ΓΕΝ σημειώνουν ότι «ο αριθμός του προσωπικού της φρεγάτας ΥΔΡΑ που αιτήθηκε αποστρατεία δεν ανταποκρίνεται στον αριθμό που αναγράφεται στα σχετικά δημοσιεύματα» αλλά και ότι «δεν μπορεί να συνδεθεί με τη συμμετοχή Μονάδας Π.Ν. στην αποστολή» στην Ερυθρά Θάλασσα

Πηγές του ΓΕΝ σημειώνουν ότι «ο αριθμός του προσωπικού της φρεγάτας ΥΔΡΑ που αιτήθηκε αποστρατεία το πρόσφατο χρονικό διάστημα δεν ανταποκρίνεται στον αριθμό που αναγράφεται στα σχετικά δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπο» αλλά και ότι «δεν μπορεί να συνδεθεί με τη συμμετοχή Μονάδας Π.Ν. στην αποστολή Prosperity Guardian» στην Ερυθρά Θάλασσα.

«Ο συνολικός αριθμός αιτήσεων αποστρατείας στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού εντός του 2024, είναι κατά πολύ μικρότερος του αριθμού που αναφέρεται στα κοινωνικά δίκτυα», προσθέτουν οι ίδιες πηγές, διαψεύδοντας τα δημοσιεύματα τα οποία έκαναν λόγο για «μαζικές παραιτήσεις» στην ελληνική φρεγάτα ΥΔΡΑ που πρόκειται να βάλει πλώρη για την Ερυθρά Θάλασσα προκειμένου να συμμετάσχει στη διεθνή αποστολή «Φύλακας της Ευημερίας» (Prosperity Guardian) με στόχο την ασφάλεια της ναυσιπλοΐας.

ΠΗΓΗ: kathimerini.gr

Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. Ποσοστό παραιτήσεων οικονομικών και κυρίως οικονομικών στρατού ξηράς... Αν συμπεριληφθεί και η φυγή για οικονομικούς επιθεωρητές τότε... Ψάξτε το..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να μείνει ο Αξκός του οικονομικού στον ΣΞ να κάνει τι? Να ασχολείται με τα ΚΨΜ, με το αν μπήκαν τα 14,62 από την κίνηση του ενός και του άλλου και κυρίως να ανέχεται τις παπ...ες του κάθε κομπλεξικού? Ευτυχώς πολλοί ξύπνησαν και είδαν ότι άνετα έχουν αντίστοιχες και καλύτερες απολαβές και κυρίως καλύτερες συνθήκες εργασίες σε τράπεζες , εφορίες, τελωνεία κλπ. ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΚΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΥΠΕΡΒΟΛΗ ΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ 4 ΕΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΑΞΚΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ. ΤΑΜΕΙΑΚΟΥΣ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΣΜΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ.

      Διαγραφή
  3. Καλά κάνουν και φεύγουν!!!!Έξω οι εφοπλιστές δίνουν 5πλασιο μισθό. Μακάρι και εμείς στο Σ.Ξ να μπορούσαμε. Αλλά δυστυχώς το 90% είναι ανειδίκευτοι εργάτες. Ούτε ο Μασουτης για να κόβουν σαλάμι δεν θα τους πάρει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πείτε μου έναν, μόνο έναν λόγο για να μπει ένα νέο παιδί στις Ε.Δ. Αστείο κράτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρεζιλίκια. Στο μη παρέκει έχει φτάσει η κατάσταση και εκεί στο ΓΕΕΘΑ επιμένουν να σφυρίζουν αδιάφορα. Πραγματικά ντροπή για μια ναυτική χώρα και ξεφτίλα για το στράτευμα που είναι ουραγός παντού σε παροχές και μέριμνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι Μονάδες υπο διάλυση, δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για κόλλες Α4,για λάστιχα και ανταλλακτικά για τα 40+ ηλικίας οχήματα.50αρηδες κοιλαραδες Υπαξκοι,Αξκοι που το μόνο που κάνουν είναι να μετράνε τους μήνες για τη σύνταξη και όλοι μέρα βρίζουν το στρατό και την τύχη τους. Τεράστια Ποσοστά στελεχών πλέον που είναι ειδικές κατηγορίες για να γλιτώσουν τις μεταθέσεις,αφού οικονομικά είναι αδύνατο να τις αντέξουν και δεν βγαίνει 35ετια που κάθε 3 και λίγο πρέπει να μεταναστευεις . Κατά τα άλλα ο Δενδιας και ο ΓΕΕΘΑ ονειρεύονται το Φιλανδικό μοντέλο. Οι άνθρωποι ζούνε τελείως σε άλλο αστεροειδή του σύμπαντος. Δεν έχουν καμία απολύτως επαφή με την πραγματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Διαψεύδει δε διαψεύδει, τα πράγματα έτσι έχουν ακριβώς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εύγε και πάλι εύγε στον νέο αρχηγό που κατάλαβε, ως άνθρωπος υψηλού δείκτη νοημοσύνης που είναι και δεν συμφώνησε με την παραμονή του χλεχλε ΣΜΠΥΡΟΥ που το μόνο για το οποίο καμαρώνει και λίγο έλειψε να προτείνει και τον εαυτό του για εύφημο μνεία, ήταν το ότι μπήκε η μισθοδοσία των οπλιτών στις Τράπεζες. Αναμένονται και άλλες απομακρύνσεις από τον κύκλο των golden boys των Επιτελείων που από Ανθλγοί τριγυρνάνε δεν έχουν μετακινηθεί από Παπάγου. Θα πρέπει να δουν και καμία Μοναδούλα ανεξαρτήτως ονόματος μπαμπά ή και πενθερού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στάχτη και μπούλμπερη άφησε πίσω του ο 3+1 αρκεί που φτιάχτηκε το λιμάνι προς Πέραμο μεριά, αυτό ήταν το όραμα. Δεν ασχολήθηκε κανείς με το μισθολόγιο και το κύμα φυγής έγινε τσουνάμι που πίσω δεν γυρίζει όσο και να προσπαθήσει ο Χούπης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή