Τελετή Απόδοσης Τιμής στον Επισμηναγό (Ι) Επ. Κωστέα και απονομή βαθμού Αντιπτεράρχου (ΦΩΤΟ-BINTEO)

Τελετή Απόδοσης Τιμής στον Επισμηναγό (Ι) Επ. Κωστέα και απονομή βαθμού Αντιπτεράρχου (ΦΩΤΟ-BINTEO)

Τελετή απόδοσης τιμών στον Επισμηναγό (Ι) Επ. Κωστέα παρουσία του ΥΕΘΑ Ν. Δένδια, του ΥΦΕΘΑ Ι. Κεφαλογιάννη και της Ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων

O Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, παρέστη σήμερα, Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου 2023, στην τελετή απόδοσης τιμών στον Επισμηναγό (Ι) Επαμεινώνδα Κωστέα, ο οποίος έχασε τη ζωή του εν ώρα καθήκοντος.

Η τελετή έγινε κατά την έπαρση της σημαίας σε μεσίστια θέση, λόγω του τριήμερου πένθους των Ενόπλων Δυνάμεων.

Παρέστησαν επίσης ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ιωάννης Κεφαλογιάννης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, καθώς και άλλα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Ένοπλων Δυνάμεων, Παναγίας Παντάνασσας.

Απονομή Ανώτατου Βαθμού

Με Προεδρικό Διάταγμα που θα εκδοθεί, με πρόταση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νίκου Δένδια, κατόπιν εισήγησης του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου και απόφασης του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ), απονέμεται ο βαθμός του Αντιπτεράρχου στον Επισμηναγό (Ι) Επαμεινώνδα Κωστέα (ΑΜ: 63824), ο οποίος απεβίωσε κατά την εκτέλεση υπηρεσίας που συνεπάγεται αυξημένο κίνδυνο.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Καινούργιο κόλπο είναι αυτό κάθε τρείς και λίγο; Κοιτάξτε τι θα κάνετε με τους ανθρώπους των ΕΔ και το υλικό τους και αφήστε τα φρου-φρου και τις τελετές. Αλλά εδώ έχετε το προσωπικό σας ξυπόλυτο, χωρίς σύγχρονα κράνη, γιλέκα και ατομικό εξοπλισμό, άκρως απαραίτητα για την επιβίωσή τους! Τι λέω τώρα ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί καραγκιοζηλικια είναι αυτά εκεί στο ΥΠΕΘΑ ρε;; Όλα για το θεαθήναι...βγάζετε το προσωπικό δήθεν να αποδόσει τιμές από τα μπαλκόνια; Αντί να μεριμνησετε για την ασφάλεια του προσωπικού; Φεύγει ο ένας μετά τον άλλον...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή