Στρατός Ξηράς: Αυτοί είναι οι νέοι Λοχαγοί και Υπολοχαγοί Ο-Σ – Δείτε την ΕΔΥΕΘΑ (ONOMATA)

Στρατός Ξηράς: Αυτοί είναι οι νέοι Λοχαγοί και Υπολοχαγοί Ο-Σ – Δείτε την ΕΔΥΕΘΑ (ONOMATA)

«Προαγωγές Κατωτέρων Αξιωματικών
Όπλων και Σωμάτων Στρατού Ξηράς»
ΑΔΑ: 99ΧΚ6-ΒΛΑ
ΕΔΥΕΘΑ: 193

Με πρόταση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας
Αποφασίζουμε

Προάγουμε:

α. Σε Λοχαγούς τους παρακάτω Υπολοχαγούς Όπλων και Σωμάτων, της προαγωγής τους λογιζομένης από 25.09.2023, ημερομηνία κατά την οποία συμπλήρωσαν τον απαιτούμενο χρόνο παραμονής στο βαθμό:...

β. Σε Υπολοχαγούς τους παρακάτω Ανθυπολοχαγούς Όπλων και Σωμάτων, της προαγωγής τους λογιζομένης από 02.10.2023, ημερομηνία κατά την οποία συμπλήρωσαν τον απαιτούμενο χρόνο παραμονής στο βαθμό:...

Δείτε την σχετική απόφαση ΕΔΩ ή παρακάτω:

Δημοσίευση σχολίου

8 Σχόλια

  1. Καλορίζικοι και εις ανώτερα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλορίζικοι οι νέοι Υπολοχαγοι και Λοχαγοι. Απλά η αδικία που δεν θα διορθωθεί έγκειται στο γεγονός ότι θα έπρεπε ήδη να βρίσκονται στον Νόμο 2439 και λανθασμένα και παρατυπα βρίσκονται στον Νόμο 3883, που σημαίνει ότι ενώ θα έπρεπε σε δύο χρόνια να προαχθουν στο βαθμό του Ταγματάρχη τώρα θα προαχθουν σε 6. 4 ολόκληρα χαμένα χρόνια. Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι δηλαδή. Τεράστια αδικία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα θέλες 13 Νοεμβρίου 10:11.Βγαλε φλυκτενες και σκασε από το κακό σου καθώς θα βλέπεις Ανώτερους Αξιωματικους Ταγματάρχες, Αντισυνταγματαρχες και Συνταγματαρχες από ΣΜΥ με κλαρες χρυσά αστέρια, χρυσες φλόγες και ξιφοι . Δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Έσκασες ε? Δεν πειράζει σε λίγο δεν θα σε τσούζει. Θα συνηθίσεις. Απλά δέξου το. Βέβαια το δεχτείς δεν το δεχτείς το πικρό ποτήρι το πίνεις και θα συνεχίσεις με δική μας ευχαρίστηση να το πίνεις και να το καταπινεις . Έχασες και εμείς είμαστε εδώ να σε γλενταμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι χάπια παίρνεις?

      Διαγραφή
    2. Σίγουρα χρειάζεσαι ψυχίατρο και απορώ πως δεν έχει ασχοληθεί ακόμα κάποιος μαζί σου. Κρίμα τα χρήματα των φορολογούμενων, να πληρώνουν ένα γελοίο υποκείμενο.

      Διαγραφή
    3. Τρίτη, Νοεμβρίου 14, 2023 1:09:00 π.μ. από έναν λαδοτενεκε τι περιμένεις;

      Διαγραφή