Αυτές είναι οι πιθανές ημερομηνίες χορήγησης εορταστικών αδειών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς – Δείτε τον προγραμματισμό

Αυτές είναι οι πιθανές ημερομηνίες χορήγησης εορταστικών αδειών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς – Δείτε τον προγραμματισμό

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ιστολογίου μας staratalogia.gr κοινοποιήθηκε ο προγραμματισμός εορταστικών αδειών Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιάς - Θεοφανίων, όπως παρακάτω:

Πιθανές Ημερομηνίες Εορταστικών Αδειών:

1ο γκρουπ: Από Σάββατο 16 έως Τετάρτη 27 Δεκ 23 (12 ημέρες).

2ο γκρουπ: Παρασκευή 29 Δεκ έως Τρίτη 09 Ιαν 24 (12 ημέρες).

Κοινή ημέρα η Πέμπτη 28 Δεκ 2023.

Αναμένεται η έγκριση του ΥΕΘΑ Νίκου Δένδια και η αποστολή του σχετικού σήματος στις Μονάδες.

Δημοσίευση σχολίου

13 Σχόλια

  1. Ω ρε καθησιο.....12 μέρες πάντως είναι λιγες.Αντε να φτάσουμε και τους δασκάλους.Σκοτωνομαστε στη δουλειά μεταξύ μας συνάδελφοι έτσι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε ρε σιχαμερό τρολ, κ@τούρα τα πόδια σου, γελοίε ηλίθιε!

      Διαγραφή
    2. 12:20 '' συναδελφε'' εάν δεν σου αρέσει και είσαι όντως ενστολος, φεύγα.
      Τρολαρε αλλού

      Διαγραφή
    3. Αφού έχει καθισιο ο στρατός και είσαι ορεξάτος παραιτησου και δούλεψε ιδιωτικό τομέα

      Διαγραφή
  2. Ναι ρε σκοτώνομαστε στη δουλεια έχεις πρόβλημα;, Ξέρεις πόσους καφέδες και σάντουιτς τσακίζουμε στο 8ωρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χιλιάδες Τχες,Ανχες,Σχές, από ΑΣΕΙ και ΑΣΣΥ. Τόσους πολλούς δεν έχει το Ισραήλ και η Αμερική μαζί. Η προσφορά τους δε στο στρατεύματα όχι μηδενική αλλά αρνητική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι να σε τσούζει 11 Νοεμβρίου 2:31.Θες δεν θες εσύ και το συναφι σου θα βλέπετε Ταγματάρχες, Αντισυνταγματαρχες και Συνταγματαρχες από την ΣΜΥ και θα βγάζετε φλυκτενες. Δες σας χαλάει που εμείς γινόμαστε Ανώτεροι Αξιωματικοι έτσι? Α και που να βρίσκονται άραγε κάτι να μην χαρακτηρίσω τύποι εδώ που έγραφαν ότι οι ΑΣΣΥ δεν θα γίνονται πλέον Ανώτεροι Αξιωματικοι? Που να κρυφτηκαν οι λαγοί άραγε? Που είστε ρε παιδιά?Που είστε να σας γλεντησω ως Ανώτερος Αξιωματικός. Έτσι δεν γράφατε? Εύχομαι να σκάσατε από το κακό σας. Δεν σας έγινε αυτό που θέλατε και πλέον και οι επόμενες Τάξεις ΑΣΣΥ θα τις βλέπετε την μία μετά την άλλη να προαγονται ως Ανώτεροι Αξιωματικοι να μπαίνουν στον νόμο 2439 με κλαρες και χρυσά αστέρια και φλόγες. Βεντούζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη γλεντας τόσο πολύ ρε Ανωτερε Αξιωματικε. Το ότι έβαλες χρυσό αστέρι και κλαρες δεν σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Μάλλον δεν έμαθες ποτέ σου τόσα χρόνια να είσαι άνθρωπος και πόσο μάλλον δεν έμαθες να προετοιμαζεσε για να γίνεις κάποια στιγμή Αξιωματικός. Κάτσε τώρα επανω στις κλαρες που τόσο πολύ λαχταρουσες και κοίτα τον κόσμο γύρω σου να σε βλέπει και να γελαει. Μόνο που δεν θα γελάει από χαρά. Καημένε υπαξιωματικε

      Διαγραφή
    2. ΒΑλε τις κλάρες, τα χρυσά αστέρια και τις φλόγες στην φλογοκρυπτική απεύθυνση σου, όπως έλεγε και ο πρώην αρχηγός σας και τον προσκυνουσατε με τον συγκαμμένο. Άντε να μου χαθείς ηλίθιε, μας τα έχει κάνει Ζέπελιν με τις κλάρες σου! Άντε να δουλέψεις και λίγο, να επιβλέψεις τις καθαριότητες, κάθε μέρα καψιμι και ξύσιμο και τζάμπα μιστά!

      Διαγραφή
  5. Με τόσα που πέρνουμε και λίγο καθόμαστε, η απάντηση μου προς τα ανωτέρω τρολ. Φτάσαμε να βγάζουμε περισσότερα από διδασκαλία που κάνουμε part time απ΄ ότι ο μισθός μας... Α και μιας και το έφερε η κουβέντα ακούσατε οτι έπεσε γραμμή για μείωση της δύναμης του στρατεύματος ε? Τι όχι? Αλλίμονο σε αυτούς που θα μείνουν πίσω. Κατα τ΄άλλα ψάχνουν ιδέες πως θα πάνε νέα παιδιά στις στρατιωτικές σχολές... Ένας είναι ο τρόπος και τον ξέρετε... Κ Α Λ Υ Τ Ε Ρ Ο Υ Σ Μ Ι Σ Θ Ο Υ Σ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 730 ευρώ οι απόφοιτοι σχολών υπαξιωματικων. Μετά απο 3 χρόνια σταξιμο στη σχολή, να χτυπάνε 4-5 υπηρεσίες το μήνα, πρώτοι σε κάθε χώσιμο (συσσιτιαρχης, επιτροπή στολισμού, άγημα κλπ ), εμπλοκή πόσες μέρες σερί μέσα σε ασκήσεις σαν τον παρμενιωνα... Κ πάει λέγοντας.

      Όποιος γονέας το διαβάζει, ΜΗ στείλει τα παιδιά του σε στρατιωτικα κολέγια.
      Καλύτερα να τους πάρει ένα μηχανάκι για delivery.
      Περισσότερα θα βγάζουν, σε λιγότερες ώρες και χωρίς τα ψυχοφθορα κολλήματα του στρατού( εμφάνιση, μεταθέσεις, ηλιθιοι ανώτεροι και ποσα αλλα)

      Διαγραφή
    2. 5:11:00 μ.μ. δε σε κρατάει κανείς συνάδελφε.Το τελευταίο που περιμένουμε ν' ακούσουμε είναι το μοιρολόϊ σου,και δη από κάποιον που αποφασίζει να το δηλώσει σαν επαγγελματική κατεύθυνση από πολύ πιτσιρικάς,είναι αποφασισμένος για τα χειρότερα δλδή.

      Διαγραφή
  6. Προς 6:02
    Συνάδελφοι δεν είμαστε σίγουρα, απλά συνυπηρετούντες...Και ακριβώς με αυτές τις νοοτροπίες θα μείνετε μόνοι σας σε σύντομο χρονικό διάστημα να διατάζετε τα χαρτιά και τα σίδερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή