Έκτακτο Ειδικό Επίδομα Ιδιαίτερων Συνθηκών στους Στρατιωτικούς που Συμμετείχαν στις Πυρκαγιές και Πλημμύρες

Έκτακτο Ειδικό Επίδομα Ιδιαίτερων Συνθηκών στους Στρατιωτικούς που Συμμετείχαν στις Πυρκαγιές και Πλημμύρες

Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ.: Η συνεχόμενη πίεση που άσκησε η Ένωσή μας έπιασε τόπο! Έκτακτο επίδομα στις/στους στρατιωτικούς των πυρκαγιών και πλημμυρών!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ξάνθη, 16 Νοε 23

Αγαπητές συναδέλφισσες και αγαπητοί συνάδελφοι.

Από την αρχή του καλοκαιριού, οπότε και ξεκίνησαν οι διαθέσεις του στρατιωτικού προσωπικού στο ΕΚΑΒ, στα δασοπερίπολα και σε κάθε μορφής «πάρεργο», η Ένωσή μας πρωτοστάτησε διαμαρτυρόμενη με πλήθος εγγράφων και ανακοινώσεων (Ε1, Ε2, Ε3, Ε4, Ε5, Ε6, Ε7, Ε8, Ε9) ενώ δεν ήταν λίγες και οι παρεμβάσεις του Προέδρου της στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (Π1, Π2, Π3, Π4, Π5, Π6, Π7, Π8, Π9) επικοινωνώντας και δημοσιοποιώντας την εργασιακή εκμετάλλευση των στρατιωτικών.

Οι φονικές πυρκαγιές στον Έβρο, στην Αττική και στη Ρόδο, όπως και οι αντίστοιχες πλημμύρες στη Θεσσαλία ενέτειναν την πίεση που άσκησε η Ένωσή μας, τόσο στο Υπουργείο, όσο και στην Κυβέρνηση, μέσα από έναν διαρκή κοινοβουλευτικό έλεγχο.

Ο αγώνας που έδωσε η Ένωσή μας δεν πήγε χαμένος, καθώς με την ΕΠ Φ.800/44/579841/Σ.1197/13 Νοε 23/ΓΕΣ/Α1 γνωστοποιήθηκε ότι κατόπιν διαταγής του ΣΑΓΕ/ΓΕΕΘΑ εξετάζεται η καταβολή της προσαύξησης του επιδόματος ιδιαίτερων συνθηκών εργασίας στο στρατιωτικό προσωπικό που συμμετείχε σε ευρείας κλίμακας δράσεις της Πολιτικής Προστασίας και αφορούν στις πυρκαγιές στην περιοχή της Ρόδου και του Έβρου, καθώς και στα πλημμυρικά φαινόμενα της Θεσσαλίας.

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Γιωταδες μην προσπαθείτε να καρπωθειτε κόπους άλλων!! Καμία συνδικαλιστική! Έλεος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καμία συνδικαλιστική προσπάθεια... Κάποιοι λίγοι το έτρεξαν και προσπαθεί ο καθένας τώρα να πάρει ψηφαλάκια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή