Ορκωμοσία 143 Πρωτοετών Σπουδαστών της ΣΣΑΣ (ΦΩΤΟ)

Ορκωμοσία 143 Πρωτοετών Σπουδαστών της ΣΣΑΣ (ΦΩΤΟ)

Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε η τελετή Ορκωμοσίας των πρωτοετών σπουδαστών της Στρατιωτικής Σχολής Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ), στην οποία παρέστη ο Διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού/NRDC-GR Αντιστράτηγος Πάρις Καπραβέλος ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Στρατηγού Κωνσταντίνου Φλώρου.

Η τελετή έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της Σχολής στο Στρατόπεδο «ΛΟΧΑΓΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΦΩΚΑ ΦΩΚΑ», χοροστατούντος του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητρόπολης Θεσσαλονίκης Πανοσιολογιωτάτου Αρχιμανδρίτη π. Ιάκωβου Αθανασίου, ως εκπροσώπου του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Φιλόθεου, και παραβρέθηκαν σε αυτήν:

 • Ο Πρύτανης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης καθηγητής κ. Δημήτριος Κωβαίος.
 • Η Υποπρόξενος του Γενικού Προξενείου της Κυπριακής Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη κ. Γεωργία Παστελλή-Παντελίδου ως εκπρόσωπος του Γενικού Προξένου κ. Κωνσταντίνου Πολυκάρπου.
 • Ο Διοικητής της ΣΣΑΣ Υποστράτηγος Θεόδωρος Αθανασόπουλος και ο Διοικητής της Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ) Υποπτέραρχος (Ι) Αλέξανδρος Κεφαλάς.
 • Εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.
 • Εν ενεργεία και εν αποστρατεία Αξιωματικοί, καθώς και οι οικείοι των ορκισθέντων πρωτοετών σπουδαστών.

Ορκίστηκαν συνολικά 143 πρωτοετείς σπουδαστές του Ιατρικού, Κτηνιατρικού, Νομικού, Οδοντιατρικού, Οικονομικού, Φαρμακευτικού και Ψυχολογικού τμήματος, εκ των οποίων 1 από την Κύπρο, 1 από την Αλβανία, 3 από την Αρμενία και 5 από την Ιορδανία.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

 1. Σε λίγα χρόνια,μόλις καταλάβουν σε τι ίδρυμα μπήκαν, θα φεύγουν σαν τρελοί!!!!Αφού τα χρήματα ,η ποιότητα εργασίας και η διαβίωση έξω ,στον ευρύτερο ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, είναι πολύ καλύτερη!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. 12000 μόρια τα λένε όλα! Μακριά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή