Έγγραφη Διαμαρτυρία Στρατιωτικών για νέα απόφαση ΥΕΘΑ–Τι αναφέρει

Έγγραφη Διαμαρτυρία Στρατιωτικών για νέα απόφαση ΥΕΘΑ–Τι αναφέρει

H Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Ξ. απέστειλε την παρακάτω επιστολή στον κ. Πρωθυπουργό, στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και στα ΜΜΕ με την οποία διαμαρτύρεται για την απόφαση του κ. ΥΕΘΑ σχετικά με την ανάθεση περισυλλογής νεκρών ζώων στις ΕΔ:

ΕΓΓΡΑΦΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ
για ανάθεση περισυλλογής νεκρών ζώων στις ΕΔ

Με ιδιαίτερη έκπληξη και απογοήτευση διαβάσαμε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης «Χ» (πρώην TWITTER) δημοσίευση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Νικολάου Δένδια, σύμφωνα με την οποία οι Ένοπλες Δυνάμεις αναλαμβάνουν ενεργό ρόλο στην περισυλλογή των νεκρών ζώων, τα οποία έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια των πλημμυρικών φαινομένων των τελευταίων ημερών.

Η ανικανότητα και ανεπάρκεια του κρατικού μηχανισμού είναι πλέον εμφανής, η δε εκμετάλλευση του στρατιωτικού προσωπικού δεν έχει προηγούμενο! Η ατιμωρησία και το απυρόβλητο των αρμόδιων φορέων και υπηρεσιών δεν έχει επίσης προηγούμενο! Για ακόμη μια φορά, αντί να προσληφθεί το αναγκαίο και κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό στους δήμους που επλήγησαν με fast truck διαδικασία, «επιστρατεύονται» τα δωρεάν εργατικά χέρια των στρατιωτικών, που εδώ και μέρες μοχθούν να ανταπεξέλθουν σε δράσεις άλλων, αφήνοντας ακόμη και τα ίδια τα σπίτια τους που επίσης επλήγησαν στην τύχη της οικογένειάς τους!

Η υπομονή μας ξεχειλίζει! Καλούμε και τους λοιπούς συνδικαλιστικούς φορείς των Ενόπλων Δυνάμεων να διαμαρτυρηθούν εντόνως με κάθε μέσο και τρόπο για την εκμετάλλευση των στρατιωτικών!

Η παρούσα αποστέλλεται:

- στα ΜΜΕ με την παράκληση για αναδημοσίευσή της,

- στον κ. Πρωθυπουργό, για ενημέρωσή του και προς γνώση του για την αγανάκτηση των μελών μας,

- στα πολιτικά κόμματα, στις/στους κ.κ. βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου, στην πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, για ενημέρωσή τους.

Δείτε το σχετικό έγγραφο:

Δημοσίευση σχολίου

20 Σχόλια

  1. Άντε και βοθρατζήδες. Οι βοθρατζήδες τουλάχιστον πληρώνονται αδρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O υπερτατος ευτελισμος. Καλα ο Υπουργος αποδεικνυεται οχι ανυπαρκτος αλλα ακαταλληλος, ο κυριος Φλωρος τι κανει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επέστρεψες κύριε Υπουργέ σε ένα γνώριμο χώρο, του οποίου ούτε καν την αποστολή δεν κατάλαβες. Δεν είναι πάντως να μαζεύει ψόφια* ζώα. *Μήπως το νεκρά δεν πάει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο τσάμπας τέλος παντού. Μόνο στις ΕΔ και ειδικά στο ΣΞ ζει και βααιλευει.... Ποσό άχρηστοι τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμένα το χωράφι μου θέλει οργωμα, που μπορώ να απευθυνθώ να έρθει ο στρατός να του περάσει ένα χέρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο πλησιεστερο Φρουραρχειο του τοπου κατοικιας σου.......

      Διαγραφή
  6. Μπήκαν μωρέ μπήκαν τα γ ίδια στο μαντρί τα πρόβατα στη στρούγκα Χρυσούλα Μ και αδερφούλα.ροβολα τα το όλα τα τα γίδια και τα πρόβατα .σαλάγα τα σαλάγα τα να μασουμε τα γάλατα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε αφού κ η αστυνομία σας φυλαει βγάλτε τον στρατό Ν κάνει κ περιπολίες αστυνόμων
    Έκανε τ καλοκαίρι τ έργο της πυροσβεστικής τώρα της Πολ προστασίας Ε σε κάνει κ της αστυνομιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε αληταραδες δώστε κανένα ευρώ στα παιδιά να ξεχωρίζουν από τους δημόσιους υπαλλήλους που παίρνουν τα ίδια όλη μέρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κοπρόσκυλο να πάει η πολιτική προστασία που χρυσό πληρώνετε και κάθονται να πάνε αυτή οι απατεώνες και η κλέφτες που φάγανε τα εκατομμύρια και έργο δεν φτιάξανε η απατεώνες αυτούς να στείλετε λεχριτες αντε και έφτασε ο κόμπος στο χτενι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Υπερτατος Υπουργος.Ο Αριστος οχι ο Αρεστος.Δεν παμε να περαστουμε φουμο ολοι μαζι λεω εγω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πληρωστε Κυριακες αργιες εορτες υπερωριες νυχτερινα 8ωρα κανετε και το ειδικο μισθολογιο που υποσχπσαστε απο το 2017 επαναφερετε δωρα εορτων και θερινα επιδοματα και να μας απασχολειτε με βαση το αντικειμενο μας.Εφαρμοστε την εργασιακη νομιμοτητα και για μας και λαβετε πραγματικη μεριμνα προσωπικου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ τους τα εβαλες σχεδον ολα, ζητα και κατι με δοσεις, προσπαθησε να τους διευκολυνεις και λιγο. Εχω την εντυπωση ομως οτι τοτε θα γινουν χειροτεροι. Καλυτερα χυμα και τσουβαλατα.

      Διαγραφή
  12. Βλεπω να μένουν ενεργοί ο Φλώρος με τους Στρατιγούς . Θα γεμισουν τα νοσοκομεία απο ταλαιπωρημένους στρατιτικούς και στο τελος καμια 20αρια χιλ. Στρατος . Το συστημα αυτο βολευει πολλους τζαμπα καταναγκαδτικα εγα και οι χαραμοφαιδες της π. Προσ.στις καρεκλαρες τους . Αν νομιζει ο Δεντιας οτι θα περασει αυτο να κοιταξει στο αμεσω μελλον να βρει ποιος θα μενει στα συνορα ποιος θα γνωριζει οπλα και ποιος θα πιλοταρει αεροσκαφει και ελικοπτερα ποιος θα επανδρόστι μοναδες καταδρομών ειφικων δυναμεων και ναυτικο . Μαλλον θελετε να τελειωσετε τον Στρατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΥΡ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝΕ ΨΟΦΙΜΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΜΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΖΙΖΑΝΙΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μετά θα αναρωτιέται κανείς γιατί οι νέοι μας γυρίζουν την πλάτη στο στρατό και επιλέγουν άλλες δουλειές. Τα τελευταία γεγονότα αυτό δείχνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Έτσι το σκέφτομαι τώρα,από περιέργεια, εκείνη η έρμη η ρημάδα αξιολόγηση,τι θα έδειχνε στις υπηρεσίες της πυροσβεστικής και της Πολ. Προστασίας??? Τι θα τους έβγαζαν, ότι είναι 800 % έτοιμοι και πρόθυμοι???!!!! Ο υπυργούκος της καρδιάς μας τι λέει για αυτή τη σκέψη (που είναι στο μυαλό όλων, σημειωτέον) ???!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή