ΚΥΣΕΑ: Συνεδριάζει αύριο Τρίτη (26/9) υπό τον Πρωθυπουργό–Τι θα συζητηθεί

ΚΥΣΕΑ: Συνεδριάζει αύριο Τρίτη (26/9) υπό τον Πρωθυπουργό–Τι θα συζητηθεί

Τα επόμενα βήματα στην πορεία τη» ελληνοτουρκική, προσέγγιση», έπειτα και από τι» επαφές που είχε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη Νέα Υόρκη, αναμένεται να βρεθούν στο επίκεντρο της συνεδρίασης του ΚΥΣΕΑ, το οποίο πρόκειται να πραγματοποιηθεί την αύριο Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023, στο Μέγαρο Μαξίμου στις 12:00 υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στη συνεδρίαση θα συζητηθούν επίσης και θέματα πολιτικής προστασίας, όπως και οι επικείμενες θεσμικές αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση τόσο ως προς την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών όσο και ως προς την αναβάθμιση του ρόλου εμπλοκής των Ενόπλων Δυνάμεων στη διαχείρισή τους.

Φωτογραφία αρχείου

Δημοσίευση σχολίου

1 Σχόλια

  1. Αναβαθμιση ρολου εμπλοκης του Στρατου σημαινει κι αλλη απληρωτη εργασια για τους στρατιωτικους που μονιμως καλυπτουν τις ανεπαρκειες δημοσιων υπηρεσιων που αν και εκει πληρωνονται καλυτερα...δεν επαρκουν.Βαλτε τους επιτελους στο μισθολογιο δημοσιων υπαλληλων για να πληρωνονται κανονικα οπως ολοι οι υπολοιποι δημοσιοι υπαλληλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή