ΕΑΑΣ Μεσσηνίας: Εκδήλωση με θέμα «Ελληνοτουρκικές σχέσεις-100 χρόνια από την Συνθήκη της Λωζάνης» (ΦΩΤΟ)

ΕΑΑΣ Μεσσηνίας: Εκδήλωση με θέμα «Ελληνοτουρκικές σχέσεις-100 χρόνια από την Συνθήκη της Λωζάνης» (ΦΩΤΟ)

Με αφορμή την συμπλήρωση εκατό ετών από την υπογραφή της Συνθήκης της Λωζανης στο Αμφιθέατρο του Εργατικού Κέντρου Καλαμάτας πραγματοποιήθηκε από την ΕΑΑΣ Μεσσηνίας εκδήλωση με θέμα «Ελληνοτουρκικές σχέσεις-Εκατό χρόνια από την Συνθήκη της Λωζάνης»

Οι εξαίρετοι ομιλητές, Άγγελος Συρίγος καθηγητής Διεθνούς Δικαίου του Παντείου πανεπιστημίου, πρώην υφυπουργός Παιδείας και ο Αντιστράτηγος εα Τζούμης Λάμπρος στρατιωτικός αναλυτής τοποθετήθηκαν αναφορικά με τις ενστάσεις της γείτονος χώρας (Τουρκία) η οποία δεν την δέχεται και με το ποία είναι η κατάσταση των δύο χωρών σήμερα.

Πριν από τους εκλεκτούς ομιλητές η εκδήλωση άρχισε με τις προσφωνήσεις των παρευρισκομένων από τον πρόεδρο της ΕΑΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ Συνταγματάρχη εα Ιωάννη Ισσαρη.

Σύντομο Χαιρετισμό έκανε ο βουλευτής Μεσσηνίας κ. Χρυσομάλλης Μίλτος και ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΑΑΣ Αντισυνταγματάρχης Χρηστίδης Χρήστος.

Εκτός των προαναφερθέντων στην εκδήλωση παρευρέθηκαν:

Εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μεσσηνίας, η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κυρία Καλογεροπούλου Άννα, ο Υπδκτης της 120 ΠΕΑ, ο Δκτης του Κέντρου Νεοσυλλέκτων Καλαμάτας, ο Δκτης και Υπδκτης της 77 Μονάδος Επιστρατεύσεως,ο Δκτης Πυροσβεστικης, ο Δντης Λιμενικού Καλαμάτας, ο Δντης παραρτήματος Πολεμικού Μουσείου Καλαμάτας, πρόεδρος της Ενωσης Αποστρατων Αξιωματικών Αεροπορίας ,πρόεδροι των Αποστρατων της Ελληνικής Αστυνομίας, πρόεδρος Εφεδρων Αξιωματικών και ο πρόεδρος των ΑΧΕΠΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ.

Με το πέρας της εκδήλωσης απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα στους ομιλητές και τους εδόθη καλάθι με τοπικά προϊόντα.

Η εκδήλωση έκλεισε με παράθεση γεύματος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια