ΓΕΝ: Θανάσιμος τραυματισμός Υποπλοίαρχου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

ΓΕΝ: Θανάσιμος τραυματισμός Υποπλοίαρχου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Η Επίσημη ενημέρωση του ΓΕΝ:

Θανατηφόρο Τροχαίο Δυστύχημα

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι τις μεσημβρινές ώρες της Τετάρτης 19 Ιουλίου 2023, όχημα του Πολεμικού Ναυτικού που κινούνταν επί της λεωφόρου Μαραθώνος σε προγραμματισμένο δρομολόγιο, ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα. Συγκεκριμένα ΙΧ αυτοκίνητο παραβίασε ερυθρό σηματοδότη με συνέπεια να συγκρουστεί πλαγιομετωπικά με δύο οχήματα, ένα εκ των οποίων ήταν αυτό του Πολεμικού Ναυτικού. Ο Υποπλοίαρχος (Ε) Σ.Κ. ΠΝ τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο Ναύτης (ΔΙΑΧ) Π.Ν. μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένος στο ΓΝΑ Γ. Γεννηματάς.

Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί οι οικείοι τους, ενώ οι συνθήκες και τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται από το Β’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής και το Πολεμικό Ναυτικό.

Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του θανόντος.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ:

Το σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι, στη Λεωφόρο Μαραθώνος.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η οδηγός του ΙΧ αυτοκινήτου ηλικίας 88 χρονών για άγνωστη αιτία εμβόλισε δύο αυτοκίνητα.

Το ένα όχημα ήταν τζιπ του πολεμικού ναυτικού. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και το ένα από τα αυτοκίνητα αναποδογύρισε στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Η αρμόδιοι εξετάζουν αν υπήρξε παραβίαση του κόκκινου από την οδηγό.

Σχετικό ΒΙΝΤΕΟ:

Δείτε Φωτο από news.marathonpress.gr:

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. 88 ετών και τους ανανεώνουν το δίπλωμα . !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η γραίντζω σκότωσε ένα πατέρα δύο παιδιών και πιθανόν θα αφήσει ανάπηρο εφ'ορου ζωής ένα νέο παιδί και το σούργελο δεν έπαθε τίποτα και θα συνεχίσει να σπέρνει θανατικό στους δρόμους με την ανύπαρκτη τροχαία έτσι και αλλιώς και όχι μόνο λόγω φωτιάς, και φυσικά το τελείως ανύπαρκτο αρμόδιο υπουργείο που είναι και υπεύθυνο για αυτό το ραγιαδίστικο χαλί στην βλακανική μπανανία που κάποτε ήταν κανονική χώρα και τώρα έχει καταντήσει αφύλακτος χώρος και αποπατοςτης κάθε σιχαματος της οικουμένης. LoL και OmG μαζί!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή