Αλκιβιάδης Στεφανής: Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

Αλκιβιάδης Στεφανής: Υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

Σύμφωνα με την στήλη «The Big Mouth» στην εφημερίδα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ»:

Πότε θα ανακοινωθούν οι περιφερειάρχες

Αν και το αρχικό χρονοδιάγραμμα προέβλεπε τις επίσημες ανακοινώσεις των χρισμάτων στους υποψήφιους περιφερειάρχες να γίνονται κατά τη διάρκεια της χθεσινής μέρας, το γεγονός ότι δεν είχε γίνει το ραντεβού με την περιφερειάρχη Ιόνιων Νήσων Ρόδη Κράτσα (αποφασίσθηκε να είναι εκ νέου υποψήφια) σε συνδυασμό με το ότι ο πρόεδρος Μητσοτάκης βρίσκεται εκτός Ελλάδος, μετέθεσαν τα επίσημα μαντάτα είτε για την Πέμπτη, είτε για την Παρασκευή.

Πάντως, πέραν των Ιόνιων νήσων, οι άλλες δυο περιφέρειες που είχαν καθυστερήσει την ανακοίνωση των χρισμάτων, ήταν αυτή της Πελοποννήσου, στην οποία έχει «κλειδώσει» η υποψηφιότητα του Δημήτρη Πτωχού και η Βορείου Αιγαίου που θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η απόδοση χρίσματος στον Αλκιβιάδη Στεφανή. Πάντως, πρέπει να σας πω ότι εξ όσων πληροφορούμαι, για τη συγκεκριμένη περιφέρεια κατέθεσε διαφορετική πρόταση ο βουλευτής Λέσβου Χαράλαμπος Αθανασίου. Ωστόσο, η επιλογή του προσώπου κρίθηκε χαμηλού βεληνεκούς και όπως σημείωναν με νόημα στελέχη της Πειραιώς, «είχε ως στόχο την πανηγυρική επικράτηση Μουντζούρη». Απεναντίας, η υποψηφιότητα Στεφανή αναμένεται να δυσκολέψει τη ζωή του νυν περιφερειάρχη, που είναι και το ζητούμενο.

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Τέτοια λύσσα για εξουσία, ήμαρτον. Δεν χορταίνει, ξεφτιλίζει και το αξίωμα του. Να τον δω όταν τον μαυρίσουν. Αλήθεια, εκείνα τα δίχτυα μισού εκατομμυρίου για ψάρεμα λαθρομεταναστών τι απέγιναν; για να μη ξεχνιόμαστε οι ποπολάροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οσο και να σε προωθουν,αυτοί που σε ξερουν πραγματικά γελάνε για το πόσο μικρουλης είσαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψάχνουν τον πρόθυμο που θα πατήσει κάτω ο Μουντζούρης . Προβολή ναναι και ότι ναναι. Ακόμα και θυρωρός σε υπουργείο θα πήγαινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H κυρια Μουντζουρη θελεις να πεις. Γιατι ''οι παροικουντες στην Ιερουσαλημ'' ξερουν ποιος κανει κουμαντο.

      Διαγραφή
  4. Ωχ θα πάει άπατος στον πάτο του Αιγαίου, αλλά από την άλλη έχει ελπίδες να τον "πιάσουν" τα δίχτυα για τους λαθρομετανάστες! Γι'αυτό τα αγόρασε και τα έχει "καβάτζα". Πάμε όλοι μαζί με ρυθμό "ότι του φανεί, ψηφίζω στεφανή".

    ΑπάντησηΔιαγραφή