Μεταθέσεις ΣΞ: Προχωράμε... – Ποιες κοινοποιήθηκαν σήμερα (11/7/23)

Μεταθέσεις ΣΞ: Προχωράμε... – Ποιες κοινοποιήθηκαν σήμερα (11/7/23)

Στους Σχηματισμούς και τις Μονάδες κοινοποιήθηκαν σήμερα (11/07/23) οι παρακάτω μεταθέσεις του Στρατού Ξηράς:

Ανωτέρων Αξιωματικών: ΠΖ - ΤΧ - Λοιπών Σωμάτων

Κατωτέρων Αξιωματικών ΠΖ και

Υπαξιωματικών ΠΖ

Για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε...

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. Το μαρτύριο της σταγόνας. Σαφέστατα δεν φταίει σε αυτό ο νέος κύριος Υπουργός Εθνικής Αμυνας. Ας ελπίσουμε οι υπόλοιπες μεταθεσεις να έχουν γίνει γνωστές μέχρι Παρασκευή. Φυσικά εύχομαι του χρόνου να ολοκληρώνεται η διαδικασία κοινοποίησης μέχρι το πολύ τέλος Μαΐου. Κύριε Υπουργέ προσπαθήστε το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλεος πια με το λιβάνισμα στο νέο Υπουργό. Μια από τα ίδια με τους προηγούμενους είναι. Και φυσικά να μην ξεχάσουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια στη ΔΟΙ του ΓΕΣ. Εκεί που λέμε ότι δεν μπορείτε να εξευτελιστείτε περισσότερο, μας αποδεικνύετε ότι η ανικανότητα σας είναι βαρέλι χωρίς πάτο. Νικολάκη, συνέχισε έτσι.......

      Διαγραφή
  2. Καμία σχέση φίλε 6:10, ο νέος κύριος Υπουργός μας. Έχει αποδείξει στο προηγούμενο Υπουργείο του πόσο δυνατό χαρτί είναι με φοβερές κατά την γνώμη μου κινήσεις που έκανε. Εύχομαι να μας βοηθήσει στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με την δυναμική που έχει στην κυβέρνηση. Ακόμα και φυσιογνωμικα το έχει που λέμε. Θα δείξει ο χρόνος, πάντως αυτή είναι η προσωπική μου διαίσθηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμένο χαρτί είναι ο δικηγοράκος των Ρότσλιντ. Παντελώς ανίκανος για μια τόσο σημαντική θέση. Όσο για τη φυσιογνωμία του, γελάνε και οι πέτρες. Θύμισε μας λίγο,σε ποια φοβερά του επιτεύγματα ως ΥΠεΞ αναφέρεσαι.

      Διαγραφή
  3. Δεν έχει πλέον κανένα απολύτως νόημα το πότε θα ανακοινωθούν οι μεταθέσεις.Η ταλαιπωρία που υφίσταται η οικογένεια στελεχών με πάνω από 25 χρόνια υπηρεσίας και με 6-7 μεταθέσεις στην πλάτη τους στην κάθε ξεχασμένη τρύπα της χώρας είναι ανυπολόγιστη.Κοψτε τις μεταθέσεις μετά τα 25-28 χρόνια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρομερή πρόταση. Τι βαθμό φέρεις; Αν δεν θέλεις μεταθέσεις δήλωσε παραίτηση τώρα.

      Διαγραφή
  4. Να περιμένεις το Δήμαρχο να υπογράψει τις μεταθέσεις και να σου λέει σε μια βδομάδα φεύγεις και πας στην εσχατιά της Ελλάδας.Και να έχεις ένα σωρό οικογενειακά προβλήματα πίσω, παιδιά φοιτητές,δάνεια κλπ κλπ.Και όταν αποστρατευεσαι πέφτουν στο χωριό να σε φάνε όλοι, γιατί πήρες εφάπαξ, σύνταξη, ότι είσαι βολεμενος, γιατί δεν πήρες σύνταξη στα 80 χρονών και κάτι τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή