Επίσκεψη Α/ΓΕΣ στη ΣΠZ–Πραγματοποίησε ομιλία στους Ανθυπολοχαγούς Τάξεως 2022 (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη Α/ΓΕΣ στη ΣΠZ–Πραγματοποίησε ομιλία στους Ανθυπολοχαγούς Τάξεως 2022 (ΦΩΤΟ)

Επίσκεψη Αρχηγού ΓΕΣ στη Σχολή Πεζικού

Την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης επισκέφθηκε την έδρα της Σχολής Πεζικού στο Στρατόπεδο «ΤΧΗ (ΠΖ) ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ» στη Χαλκίδα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης ενημερώθηκε για το έργο και την αποστολή της Σχολής, περιηγήθηκε στους χώρους της και πραγματοποίησε ομιλία στους Ανθυπολοχαγούς τάξεως 2022.

Κατά την ομιλία του ο Αρχηγός τόνισε στους νέους Αξιωματικούς, τη σπουδαιότητα της παραγωγικής εκμετάλλευσης του καθημερινά διατιθέμενου χρόνου, για συνεχή στρατιωτική εκπαίδευση, συντήρηση των μέσων και των οπλικών συστημάτων με σκοπό την επιτυχή εκτέλεση της αποστολής τους.

Στη συνέχεια επεσήμανε ότι η διαχείριση και η ηγεσία του προσωπικού θα αποτελεί την μεγαλύτερη καθημερινή πρόκληση που θα αντιμετωπίζουν και κατέληξε τονίζοντας τη σπουδαιότητα της διατήρησης της καλής φυσικής κατάστασης.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

4 Σχόλια

  1. Κύριε Αρχηγέ όλα καλά? Μεταθεσεις για πότε παίζει να τις μάθουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΑΛΓΟΑ ΤΟ ΚΟΜΑ,,ΑΜΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ, ΗΔΗ ΒΟΛΕΨΑΜΕ ΤΑ ΜΠΛΕ ΒΥΣΜΑΤΑ ...., ΑΜΑ ΒΓΟΥΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ,,ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΗΝΑ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΒΥΣΜΑΤΑ

      Διαγραφή
  2. Στην σελίδα 13 του μεσοπρόθεσμου μπορούμε εύκολα να δούμε ότι υπάρχουν μηδαμινές αυξήσεις στην μισθοδοσία των ενόπλων δυνάμεων μέχρι και το 2026. Δηλαδή σε συνάρτηση με τον πληθωρισμό ΜΕΙΩΣΕΙΣ οι στρατιωτικοί.

    https://www.minfin.gr/enkyklioi/-/asset_publisher/ISAvuwBoSMaf/content/katartise-mesoprothesmou-plaisiou-demosionomikes-strategikes-2023-2026?inheritRedirect=false

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πω, πω δυστυχία μου, κάτι γεροντόφατσες. Ο νεότερος αντισυνταγματάρχης είναι τουλάχιστον 46 χρονών. Ρε'σείς στο USA/Army στην ίδια ηλικία είναι ήδη two star general και έχουν λάβει μέρος σε τουλάχιστον δύο πολεμικά tour of duty. Εδώ ακόμη είμαστε στο σοβιετικό σύστημα με τον στρατηγό να βάζει για καθαριότητες συνταγματάρχες, έτσι που ευτελίσθηκαν και οι βαθμοί. Όσο για τα tour of duty μερικών, το πιο δύσκολο θα πρέπει να ήταν δεντροφύτευση στον Υμηττό σε ηλιόλουστη μέρα, άντε και μοίρασμα φαγητού σε hotspot με την υποχρέωση να χαμογελούν και να αναφέρουν κάθε λεπτό, όλα περίφημα όλα εξαιρετικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή