EAAΣ: Χωρίς καταβολή αντιτίμου η είσοδος Αποστράτων τέως Χωροφυλακής-ΕΛ.ΑΣ. στις Στρατιωτικές Λέσχες ΣΞ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΜΕΛΩΝ Ε.Α.Α.Σ. ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΩΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΛ.ΑΣ

Με την υπ΄ αριθ. 207/17/31-5-2023/01 απόφαση του το ΔΣ/Ε.Α.Α.Σ., τροποποιεί τον Κανονισμό Μητρώου Μελών του, ως προς τους δικαιούχους εισόδου στις Στρατιωτικές Λέσχες του Στρατού Ξηράς.

Κατόπιν του παραπάνω, όλοι οι απόστρατοι Συνάδελφοι οι προερχόμενοι από την τέως Χωροφυλακή (υποχρεωτικώς εγγεγραμμένα Τακτικά Μέλη) αλλά και από την ΕΛ.ΑΣ (προαιρετικώς εγγεγραμμένα Τακτικά Μέλη), δικαιούνται εισόδου στις Στρατιωτικές Λέσχες του Στρατού Ξηράς, χωρίς την καταβολή αντιτίμου και με την επίδειξη του Δελτίου Ταυτότητας Αποστράτου που εκδίδεται από την Ε.Α.Α.Σ., καθώς και των μελών της οικογενείας τους εφόσον αυτά είναι εφοδιασμένα με την αντίστοιχη ενιαία κάρτα εκμετάλλευσης Ε.Κ.Ε.

Η Ε.Α.Α.Σ. έχει ήδη προβεί στις απαιτούμενες ενέργειες, για την απάλειψη της συγκεκριμένης απαγορευτικής ένδειξης από τα Δελτία Ταυτότητας Αποστράτου των συναδέλφων προερχομένων από την τέως Χωροφυλακή και ΕΛ.ΑΣ .

Όσοι εκ των παραπάνω συναδέλφων διαθέτουν παλαιού είδους ταυτότητες, παρακαλούνται να ζητήσουν την αντικατάσταση τους είτε μέσω των κατά τόπους Παραρτημάτων είτε μέσω της Έδρας της Ε.Α.Α.Σ.

Για το ΔΣ/Ε.Α.Α.Σ.
Το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

Δημοσίευση σχολίου

26 Σχόλια

  1. Να κλείσουν όλες οι λέσχες οι ε ε πληρώνουν μηνιαίος για να πιάνουν στασίδι οι ε.α πλέον και χωρίς συνδρομή οι υπόλοιποι είναι κορόιδα. Λουκέτο παντού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον δεν κατάλαβες ότι όταν έρθει η ώρα σου θα είσαι και εσύ απόστρατος. Μπράβο στην ΕΑΑΣ για την απόφαση. Φαίνεται ότι κάτι καλό άρχισε να γίνεται στην Ένωση.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε 8 09:57, πώς και δεν το σκεφτήκαμε τόσο καιρό αυτό που είπες; Τελικά υπάρχουν μεγάλοι αστέρες γύρω μας! Άμα κλείσουν οι λέσχες που ευαγγελίζεσαι (μάθε και καμιά καινούρια λέξη στη ζωή σου!), εσύ γιοκ παρά! Δεν θα πάρεις μερισματάκι! Και μετά θα μας τα ζαλίζεις πάλι, ότι τα πήραμε εμείς οι παλιοί! Και σε εσένα συστήνω το ίδιο: στην ετησία το τεστ προσωπικότητας κανονικά, όχι copy paste!

      Διαγραφή
    3. Προς 3:49, δηλαδή εσύ τα "μερίσματακια " σου τα παίρνεις από τα έσοδα των λεσχών και όχι από τις εισφορές των εε? Μην μπερδευεσαι.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμε 11 12:07, παίρνω από τις εισφορές των εε, αλλά και από αυτές που ακουμπούσα 39 χρονάκια! Το ΕΚΟΕΜΣ ξέρεις από πού μαζεύει; Κατά βάση από τις δικές μας δαπάνες, να μην τις λέμε δημόσια! Ε όχι, δεν θα αφήσουμε τον κάθε ανόητο να μας υποδεικνύει να κλείσουμε κάποια παραρτηματάκια, κατά τα λεγόμενά σας! Και συ κανονικά το τεστ!

      Διαγραφή
    5. @ 9 Ιουν. 2:36:00: Εισαι ή συνταξιούχος αστυνομικός ή αφελής.

      Διαγραφή
    6. Προς 03:01, επειδή επαναλαμβάνεις για το τεστ προσωπικότητας, να σε ενημερώσω ότι πλέον δίνουμε πανελλαδικές, ίσως εσύ τα 39 χρονακια που λες να έδωσες μόνο τεστ προσωπικότητας και για αυτό σου έμεινε

      Διαγραφή
    7. Δευτέρα, Ιουνίου 12, 2023 11:37:00 π.μ. όλοι οι παλαιοί ασφαλισμένοι έφευγαν στα 25 και ο Βιετκόνγκ έκατσε 39 .... χαχαχαχα

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμε 12 11:37, και εμείς των πανελλαδικών είμαστε και μάλιστα με 18άρια. Άντε τώρα να δουλέψεις, γιατί σε βλέπω δευτεριάτικα τέτοια ώρα στο INTERNET και ανησυχώ, κάτι δεν πάει καλά, ή την πέφτεις ή μάλλον έχεις πολλές...απαλλαγές!

      Διαγραφή
    9. Ανώνυμε 12 5:46, άσε το πόσο έμεινε ο @ 11 3:01 και τους βιετκόγκ! Δεν τα ξέρεις καθόλου καλά γιατί οι φίλοι σου, που σού λένε για τα 25, σού δίνουν λάθος πληροφορίες. Έτσι είναι, όμοιος ομοίω αεί πελάζει, με αυτούς που σού αξίζουν κάνεις παρέα! Πιάσε τα 25 και άδειασε τον τιμημένο χώρο των ΕΔ, για να γλιτώσει από τις φύρες το στράτευμα!

      Διαγραφή
    10. Προς 5:56, πανελλαδικές του '80. Μάλιστα. Και τα τέστ προσωπικότητας κι αυτά του'80? Είχε μεγάλες προσωπικότητες η δεκαετία αυτή.

      Διαγραφή
    11. @ 12 11:52, μάλλον νύσταξες δώδεκα παρά δέκα το βράδυ και παραμιλάς! Επειδή το 83 που έδωσα πανελλαδικές στη ΣΝΔ, εσύ ή δεν υπήρχες ή φόραγες babylino, πήγαινε γρήγορα για ύπνο και την επόμενη φορά να θυμάσαι ΚΡΕΙΤΤΟΝ ΤΟΥ ΛΑΛΕΙΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ!

      Διαγραφή
    12. Ανώνυμε 12 11:52 μμ, γιατί σταμάτησες να σχολιάζεις; Μια χαρά σου τα είπε ο 13 4:18 μμ! Ρώτα τον μπαμπά σου την επόμενη φορά να σου πει τι ήσουνα το 83, όταν ο εν λόγω κύριος ήταν πρωτοετής στη ΣΝΔ και μάλιστα με πανελλαδικές!
      Μην ξαναεκτεθείς βάζοντάς τα με τους εα. Κοίτα εσύ ως εε να κάνεις καλά τη δουλειά σου και να ξεπεράσεις τους εα, διότι αυτό περιμένει η πατρίδα από εσένα.

      Διαγραφή
  2. Άλλο ένα κραυγαλέο παράδειγμα ότι το ΔΣ της ΕΑΑΣ, ΔΕΝ ενδιαφέρεται για τους αποστρατους του στρατού. Σε λίγο θα δούμε τους αστυνομικούς και στα ΚΑΑΥ. Μας έχουν για πολύ αφελείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να καταργηθουν οι λεσχες να μην μπορουμε οταν θελουμε να τρωμε φθηνα και καλα εμεις και οι οικογενειες μας ,και να πηγαινουμε στις βρωμοταβερνες να μας πιανουν τον ......δισκο.Δεν μας παρατατε ρε αρβυλοφυλακες που εχετε και γνωμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τζάμπα όλοι μέσα... Πολιτική στην πλάτη των ε.ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λουκέτο εάν θέλετε να πηγαίνετε έξω μια ζωή εις βάρος άλλων.Αυτοι ήσασταν κ αυτοί είστε.Κλεισιμο κ τα ΚΑΑΥ στερούνται προσωπικό οι Μονάδες για να κάνετε ντόλτσε βίτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αν δεν το καταλαβες αρβυλοφυλακα να στο κανω πενηνταρακια.Οταν υπαρχει στρατος σε μια χωρα υπαρχεις κι εσυ σαν κοινωνια,αν δεν υπαρχει τοτε δεν υπαρχει κρατος οντοτητα και χωρις κοινωνια.Το'πιασες?αν οχι ζητα βοηθεια απο καπου αλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο αλλος τζαμπα ολοι μεσα σε βαρος των ε.ε.Ρε τι πινετε οι ε.ε οι σημερινοι και δεν μας δινετε και σε εμας τους ε.α?Ξερετε ποσα μας κρατανε απο τις συνταξεις για τις λεσχες κι ας ειμαστρε σε πολεις που δεν υπαρχει τιποτα?Αν δεν ξερετε μην πετατε μ@@@@@@ς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είστε απόστρατος αστυνομικός και σας έκαναν κρατήσεις για τη λέσχη του στρατού? Διαβάζετε το άρθρο ή απλά γράφετε σχόλια?

      Διαγραφή
  8. 1€ κρατήσεις να δίνουν οι ε.α δεν έγινε και τίποτε...εμάς 3€ μας κρατάνε τους ε.ε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λουκέτο στα ΚΑΑΥ να πηγαίνετε με σκηνή νο3 στα κάμπινγκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τόσο κόμπλεξ οι ε.ε. με τους ε.α. δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί; Υπάρχει ένα ρητό.( Εκεί που είσαι ήμουν, εκεί που είμαι θα ρθεις) Καλό είναι η ε.ε. να κοιτάξουν να φυλάττουν Θερμοπύλες όπως τούς παραδώσαμε το κράτος καθαρό από ξένους κατακτητές.(βλέπε 1984 και Ίμια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ που είμαι δεν ήσουν ποτέ γιατί δεν έπαιρνες τα λεφτά που παίρνω. Εκεί που είσαι δεν θα έρθω ποτέ γιατί δεν έχω την τιμή να είμαι ΠΑΛΙΟΣ ασφαλισμένος .

      Διαγραφή
  11. Ως κόρη οφθαλμού τα ΚΑΑΥ τις λέσχες και τα πρατήρια.μην ανοίγονται κερκόπορτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτοί που γράφουν για κλείσιμο ΚΑΑΥ, λεσχών κτλ είναι προφανώς όσοι δεν μπόρεσαν να φορέσουν στολή στη ζωή τους και προσπαθούν να εξερεθίσουν τους υπηρετούντες. Υπάρχει βέβαια περίπτωση να μας ξέφυγε και κανένας ένστολος, που δεν αντέχει το βάρος της στολής και βγάζει τα απωθημένα του. Θα τον τσιμπήσει στην επόμενη ετησία ο ΕΙΔΙΚΟΣ. Αφού του δώσει αγωγή για 6 μήνες, μετά θα ξεκινήσουν οι συνεδρίες για να συνέλθει ο δόλιος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή