Εξώδικη Διαμαρτυρία Αξκου ε.α. προς υπηρεσιακό ΥΕΘΑ κ. Στεφανή για τρόπο επιλογής–διορισμού Προέδρου ΔΣ/ΜΤΝ

Εξώδικη Διαμαρτυρία Αξκου ε.α. προς υπηρεσιακό ΥΕΘΑ κ. Στεφανή για τρόπο επιλογής–διορισμού Προέδρου ΔΣ/ΜΤΝ

Ο Πλωτάρχης Π. Σταμάτης έστειλε εξώδικη διαμαρτυρία στον υπηρεσιακό ΥΕΘΑ κ. Αλκιβιάδη Στεφανή για τον τρόπο επιλογής και διορισμό Προέδρου ΔΣ/ΜΤΝ.

Όμοιο έστειλε και στον Α/ΓΕΝ και ΔΚΒ/ΓΕΝ. Ο διορισμός του Προέδρου του ΔΣ/ΜΤΝ ως ΝΠΔΔ, επιβάλλεται να διέπεται από τις αρχές της ίσης ευκαιρίας συμμετοχής, της αξιοκρατίας, της διαφάνειας και της δημοσιότητας.

ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΕΠΙΦ/ΞΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Του Παναγιώτη Σταμάτη του Δημητρίου, Πλωτάρχη ε.α. του Πολεμικού Ναυτικού, Μέλος ΔΣ/ΕΑΑΝ,

Π Ρ Ο Σ

Τον κ.κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδη Στεφανή,

...Θεωρώ ότι έστω και τώρα θα πρέπει να προβείτε αμελλητί στις κατά νόμο ενέργειες, όσο αναφορά την διαδικασία διορισμού του Προέδρου ΔΣ/ΜΤΝ, όπως επιτάσσουν οι νόμοι, το Σύνταγμα, οι αρχές της Διαφάνειας και της Αξιοκρατίας, ώστε να μην κριθεί απαραίτητη η άχαρη επίκληση του άρθρου 259 ΠΚ.

Επειδή, ο διορισμός του Προέδρου του ΔΣ/ΜΤΝ ως ΝΠΔΔ, διέπεται από τις αρχές της ίσης ευκαιρίας συμμετοχής, της αξιοκρατίας, της διαφάνειας και της δημοσιότητας.

Επειδή, αυτό πρεσβεύει η κυβέρνηση και συγκεκριμένα την τοποθέτηση και διορισμό σε θέσεις του Δημοσίου των ¨αρίστων¨ και όχι των ¨επιθυμητών¨, σύμφωνα πάντα με τις περί δικαίου αρχές, όπως είναι αυτές της ίσης ευκαιρίας συμμετοχής, της αξιοκρατίας, της διαφάνειας, της δημοσιότητας και της νομιμότητας.

Επειδή, συντρέχει καταδήλως και αυταποδείκτως στο πρόσωπό μου άμεσο, εναργές, ενεργό και έννομο συμφέρον να προβώ στην παρούσα και στην εσωκλειόμενη προβολή του επιμέρους αιτήματός μου, το οποίο, εν περιπτώσει μη εξώδικης ικανοποίησής του παρ' Υμών, θα ικανοποιηθούν δια της νομίμου δικαστικής οδού.

Επειδή, εξ αυτής της αιτίας και της όλως μη νόμιμης συμπεριφοράς της Διοίκησης, έχω υποστεί εγώ προσωπικά καθώς και οι απόστρατοι μέτοχοι του ΜΤΝ υλική και ηθική βλάβη.

Επειδή, η διαχρονική αυτή τακτική του κρυφίως διορισμού ενός μόνου υποδεικνυόμενου αξιωματικού, δεν περιποιεί τιμή τόσο για τους ε.ε αξιωματικούς, όσο και για τους ε.α. αξιωματικούς οι οποίοι μάλιστα λαμβάνουν και μέρισμα από το Ταμείο.

Επειδή, μετά τη λήψη της παρούσης δεν συγχωρείται άγνοια ή πλάνη αλλά εφεξής συντρέχει στο πρόσωπό σας ακέραιος ο σχετικός δόλος ως προς την παροχή συνδρομής στην προαναφερόμενη πράξη.

Επειδή, επιφυλάσσομαι παντός νομίμου δικαιώματός μου

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ

Και με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μου έστω και μη ρητώς αναφερομένου στο σώμα της παρούσας.

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ για την μέχρι και σήμερα διαδικασία της επιλογής και διορισμού στη θέση του Προέδρου ΔΣ/ΜΤΝ.

ΣΑΣ ΚΑΛΩ όπως να εξετάσετε τα ως άνω αληθή αναφερόμενα και για τις δικές Σας κατά νόμο ενέργειες...

Διαβάστε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την σχετική εξώδικη διαμαρτυρία του Πλωτάρχη Π. Σταμάτη ΠΝ ε.α.:

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. Όσο η δικαστική εξουσία παραμένει εξαρτημένη , αυτά θα συμβαίνουν διαρκώς στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το άλλο το αστέρι του ΜΤΣ με το θεάρεστο έργο δεν θα στείλει κανένας εξώδικη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα το πληρώσει ακριβά η νέα δημοπρασια την μη έκδοση των μεταθέσεων μας. Μας έχετε και βράζουμε στο ζουμί μας. Μαύρο ρε νουδουλοι. Μια δεν μας θέλετε εσείς 1000 εμείς. Και θα πέσει η ψήφος εκεί που σας πονάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστόοοοοος!!!!!
      Έχουν από την αρχή του χρόνου που μαγειρεύουν και τα λιβανιζουν.....
      Δεν σκέφτονται όμως αυτόν που ανυπομονει και περιμένει

      Διαγραφή
  4. Έτσι για να γνωρίζει η πολιτική εξουσία........ Εκεί στο ΓΕΣ/Β1 ακολουθούν δικούς τους νόμους και κανονισμούς. Από 7 Φεβρουαρίου έχει ψηφισθει νομος που έπρεπε 1500 αξκοι του στρατού ξηράς Λοχαγοι να έχουμε προαχθεί στον βαθμό του Ταγματάρχη. Οι αντίστοιχοι της πολεμικής αεροπορίας και του πολεμικού ναυτικού έχουν προαχθεί εδώ και δύο μήνες. Ο κομπλεξισμος ορισμένων εκεί στο ΓΕΣ/Β1 και όχι μόνο φρεναρουν σθεναρά τις προαγωγές μας. Ο Δντης του ΓΕΣ/Β1 μετά άκουσον άκουσον από 3 μήνες μετά την ψήφιση του νόμου δεησε να βγάλει διαταγή και να ζητήσεις (εδώ γελάμε) να του αποσταλούν τα στοιχεία μας δίνοντας αβαντζο άλλους δύο μήνες. Η απόλυτη ξεφτίλα. Κουλη εσύ θα την πληρώσεις την νύφη. Οι υπόλοιποι έπονται. Μην νομίζουν ότι θα γλιτώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο γνωστός με τις κλάρες είσαι;

      Διαγραφή
    2. κόψε κάτι, 700 είναι μαζί με τους 100 μουσικούς

      Διαγραφή
  5. ΡΙΞΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ Κ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ. ΑΛΛΑΓΗ ΧΘΕΣ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΟΡΙΣΜΟΥ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κε ΣΤΑΜΑΤΗ ως εκλεγμένο μέλος ΔΣ/ΕΑΑΝ για πείτε μας αληθεύει αυτό; "αναρτήθηκε στο Διαύγεια, για διάθεση 2.232€ προκειμένου να αγοράσουν γραβάτες το ΔΣ της ΕΑΑΝ" , αν αληθεύει, γιατί αυτό δεν σας ενοχλεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή