ΕΣΠΕ Ξάνθης προς Α/ΓΕΕΘΑ: Θύελλα αντιδράσεων στα στελέχη ΕΔ από τα κατεβασμένα μανίκια…

ΕΣΠΕ Ξάνθης προς Α/ΓΕΕΘΑ: Θύελλα αντιδράσεων στα στελέχη ΕΔ από τα κατεβασμένα μανίκια…

Κατάργηση θερινών στολών υπ' αρίθμ. 9 και 10 και Καθιέρωση νέων

Αξιότιμε κύριε Αρχηγέ.

Με διαταγή, καθορίστηκε ότι οι στολές ασκήσεων – εκστρατείας υπ’ αριθμ. 9 και 10 θα φέρονται από το σύνολο των στελεχών των ΕΔ με τα μανίκια μη αναδιπλωμένα, γεγονός που σήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα στελέχη των ΕΔ.

Μη μπορώντας να αντιληφθούμε την αναγκαιότητα της ως άνω διαταγής, η οποία ειρήσθω εν παρόδω ενδέχεται να είναι και η αφορμή για πειθαρχικό έλεγχο από στελέχη που από δυσφορία, σωματική καταπόνηση ή/και θερμοπληξία δεν θα μπορούν να εκτελέσουν, θεωρούμε επιβεβλημένη την ακύρωση της παραγράφου 2 της εν λόγω διαταγής και την καθιέρωση, για τη θερινή περίοδο, με αντικατάσταση του χιτωνίου των ως άνω στολών (υπ΄ αριθμ. 9 και 10) από μπλουζάκι με γιακά, κατά το πρότυπο του προσωπικού των Σωμάτων Ασφαλείας, καπέλου με περιμετρικό γείσο (τύπου jungle ή ranger) καθώς και μικρής τσάντας μέσης ή μηρού.

Βρισκόμαστε στη διάθεσή σας για παροχή κάθε διευκρίνισης και πληροφορίας.

Οι προς κοινοποίηση αποδέκτες, παρακαλούνται για τις κατά την κρίση και αρμοδιότητές τους ενέργειες.

Με σεβασμό.

Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης

Δημοσίευση σχολίου

10 Σχόλια

  1. Τι να πω ρε φίλε. Βλέπεις τους αστυνομικούς τους λιμενικούς και τους πυροσβέστες και τους χαίρεσαι. Κοντό πόλο μπλουζάκι και εμείς σε λίγο θα φοράμε και μια χλενη, γάντια και κασκόλ. Με 40+ βαθμούς σε λίγο θα αρχίσουν σοβαρά προβλήματα στην καταπόνηση του προσωπικού συν την αίσθηση κοροϊδίας που υφισταμεθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΤΙ ΘΕΡΙΝΗ ΣΤΟΛΗ ΑΣΚΗΣΕΩΝ /ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είστε πολύ πίσω, προτείνω κλείσιμο στρατοπέδων από 01/06 και άνοιγμα με τα σχολεία.Τιποτα λιγότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόλο μπλουζάκια; Σε όλο τον κόσμο οι φόρμες παραλλαγής φοριούνται με κατεβασμένα μανίκια όλο το χρόνο ! Ας συνέλθουν μερικοί!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μας έχουν γραμμένους.
    Άδικα κοπτεστε.
    Έχουμε σε 3 μέρες ευκαιρία να τους τιμωρήσουμε και μεις.
    Αυτοί δίπλα στο ac, μεγαλεία, στολαρες, λεφτά, λουκουλεια γεύματα και μεις στην ένδεια. Περιμένοντας ψίχουλα μεταθέσεις κλπ κλπ.
    Καλά να πάθουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το πρόβλημα αν δεν το έχετε καταλάβει ακόμα είναι.... τα τατουάζ μανίκι που έχουν γίνει μόδα στις ΕΔ, τι να κάνουν και οι Στρατηγοί??? Κατεβάστε τα μανίκια τουλάχιστον να μην τα βλέπουμε εμείς και οι πολίτες στο δρόμο....και το πρόβλημα κρύφτηκε, αφού τίποτα άλλο δεν μπορούν να τους κάνουν!!!! Τα υπόλοιπα περί ΝΑΤΟ και επειχηρισιακό σχεδιασμό....ναχαμε να λέγαμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λέτε για τις εκλογές και σας είδαμε τί ποσοστό πήρε η ΝΔ... Ας κάτσετε να βράσετε μέσα στις στολές που φοράτε με τις επιλογές που έχετε κάνει!
    Υπάρχουν συνάδελφοι προσκείμενοι και φανατικοί σε αυτό το κόμμα, γιατί να τους λυπηθώ;
    Απλά μαζί με τα ξερά καίγονται και τα χλωρά όπως στη προκειμένη.
    Σας έπεισε ο Κουλης με τις αυξήσεις που θα πάρετε το 24...😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τσαντάκι μέσης? Μπανάνα και σαγιονάρες? Συνδικαλιστές απλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νταξ θα πάρετε Κούτρα χρόνο διοίκησης.και αμεταθετο.μονο τέτοια χαρτιά θα φτιανετε σε λίγο αρχιναει η μετανάστευση.εμεις θα κινήσουμε για τα ψηλά.κατστε εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όλα δε μπορούμε να τα έχουμε. Τατού-μανίκι και φάτσα φόρα ,ε, είναι και λίγο αντιδεοντολογικό, εκτός του ότι δεν καιγόμαστε απ'τον ήλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή