Αποδοχή Αιτήσεων Αποστρατείας–Παραίτησης Κατωτέρων Αξιωματικών Ο-Σ ΣΞ (ΟΝΟΜΑΤΑ)

Αποδοχή Αιτήσεων Αποστρατείας–Παραίτησης Κατωτέρων Αξιωματικών Ο-Σ ΣΞ (ΟΝΟΜΑΤΑ)

«Αποστρατείες Κατωτέρων Αξιωματικών
Όπλων και Σωμάτων Στρατού Ξηράς»
ΑΔΑ: ΨΨΨΡ6-4ΗΘ ΕΔΥΕΘΑ: 91/2023

Με πρόταση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας
Αποφασίζουμε

Θέτουμε σε αποστρατεία με αίτησή τους, με τον βαθμό που φέρουν, σύμφωνα με το άρθρο 34 του ν.δ. 1400/1973, και εγγράφουμε στα στελέχη της εφεδρείας, σύμφωνα με τo άρθρο 37 του ν.δ. 1400/1973, τους παρακάτω κατώτερους Αξιωματικούς Όπλων και Σωμάτων, κατόπιν αποδοχής των αιτήσεων αποστρατείας - παραίτησής τους:...

Δείτε την σχετική απόφαση:

Δημοσίευση σχολίου

7 Σχόλια

  1. Εκεί στο ΓΕΣ/Β1 θα σας έρθει καμιά επιφωτιση του Αγίου Πνεύματος να μας προάγεται τις Τάξεις ΣΜΥ 93 και 94? Γνωρίζεται (που φυσικά γνωρίζεται πολύ καλά) πως νεότεροι μας του πολεμικού ναυτικού και της πολεμικής αεροπορίας αντίστοιχοι Λοχαγοι έχουν ήδη εδώ και μήνες προαχθεί ως Επισμηναγοι και Πλωταρχες. Γνωρίζεται ότι παρανόμως δεν εκτελείται εσείς τον Νόμο που σας αναγκάζει είτε το θέλετε είτε όχι να μας προάγεται άμεσα και αναδρομικά εδώ και δύο χρόνια? Γνωρίζετε ότι με την μη προαγωγή μας χάνουμε κάθε μήνα άνω των 130 ευρώ? Γνωρίζετε ότι πολλοί εκτελούν 4 και 5 υπηρεσίες ενώ θα έπρεπε να εκτελούν 2? Πάρτε το χαμπάρι το παλέψατε απο εδώ το παλέψατε από εκεί για να μην γίνουμε Ταγματάρχες αλλά δεν σας έγινε η χάρη. Σας κερνάμε ωραιότατο ξυδακι μάρκας Τοπ. Υπόψη ότι κυβερνητικά στελέχη έχουν ήδη ενημερωθεί και γνωρίζουν πολύ καλά ότι από την κωλυσιεργια σας και ιδιαίτερα του Δντη ΓΕΣ/Β1 ή κυβέρνηση χάνει κάτι εκατοντάδες ψήφους. Συνεχίστε έτσι και σύντομα κάποιοι θα ξηλωθούν από τις θέσεις τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάνει ένας ταξίαρχος ότι θέλει; Γιατί δεν κάνετε άλλες ενέργειες να δείτε γιατί κωλυσιεργεί το θέμα; Και οι ΕΜΘ πρέπει να γίνουν υπολοχαγοι εν ενεργεία και να αποστρατευτουν λοχαγοί.Αυτη την κωλυσιεργία την κάνει σκόπιμα το ΓΕΣ.

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα !
    Πρόσεξε λίγο την ορθογραφία σου ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξέρεις που την έχω γραμμένη την ορθογραφία μου? Εκεί που έχω και εσένα μπλε κομματοσκυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή