Αγωνία σε χιλιάδες οικογένειες Στρατιωτικών για τις μεταθέσεις Έτους 2023–Άμεση κοινοποίηση τους μετά τις εκλογές

Αγωνία σε χιλιάδες οικογένειες Στρατιωτικών για τις μεταθέσεις Έτους 2023–Άμεση κοινοποίηση τους μετά τις εκλογές

Επιστολή ΕΣΠΕΗΠ προς ΠΟΜΕΝΣ με κοινοποίηση 8η Μ/Π ΤΑΞΙΑΡΧΙΑ

ΘΕΜΑ: Μεταθέσεις Στρατιωτικών έτους 2023

H Ένωσή μας έχει γίνει δέκτης αναφορών συνάδελφων που μας μεταφέρουν την αγωνία τους για την ημερομηνία ανακοίνωσης - ενημέρωσης σε αυτούς των ετήσιων τακτικών μεταθέσεων του έτους 2023 που δυστυχώς αναμένεται μετά την ημερομηνία διεξαγωγής των επαναληπτικών εκλογών την 25 Ιουνίου 2023.

Η Ένωσή μας εδώ και χρόνια με συνεχή υπομνήματά της που έχουν κατατεθεί και στην Βουλή έχει ζητήσει την γνωστοποίηση των μεταθέσεων στους συναδέλφους τουλάχιστον 4 μήνες πριν. Δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε με αποτέλεσμα κάθε χρονιά να δημιουργούνται σοβαρά προβλήματα στους συνάδελφους και στις οικογένειές τους που θα κληθούν ειδικά φέτος εντός λίγων ημερών από την γνωστοποίηση σε αυτούς, να μετατεθούν με ότι σοβαρά προβλήματα προκύπτουν όπως η εύρεση κατοικίας (ειδικά στις τουριστικές περιοχές των νησιών του Αιγαίου) αλλά και γενικότερα στον οικογενειακό προγραμματισμό τους.

Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ζητά την άμεση επέμβαση της Ηγεσίας μας για την άμεση μετά τις εκλογές κοινοποίηση των μεταθέσεων ώστε να αμβλυνθεί, όσο είναι δυνατόν αυτό το σοβαρό πρόβλημα που έχει προκύψει όπως προαναφέραμε. Τέλος ζητάμε επιτέλους την κοινοποίηση των μεταθέσεων τουλάχιστον 4 μήνες πριν καθώς και την υλοποίηση του αμετάθετου με την συμπλήρωση των 30 ετών υπηρεσίας, δύο πάγια αιτήματα των Στρατιωτικών μέσω της Ένωσής μας.

Δημοσίευση σχολίου

12 Σχόλια

  1. Το να κοπτεται ο αμεταθετος τι θα γίνει με αυτόν που μετατίθεται δείχνει το αλτουιστικο μεγαλείο της ψυχής.οι άοκνες προσπάθειες επί του θέματος έχουν εγειρη ρίγη συγκίνησης στην φυλή των Μαμελούκων που σε λίγο θα οδευσει σε τρίχρονη μετανάστευση.ολη αυτή η προσπάθεια Ω σωτήρες σας χαρίζει τον δωρεάν τίτλο ΧΡΟΝΟ ΔΙΟΊΚΗΣΗΣ.να τοποθετηθεί με κάθε επισημότητα επί των στολών.συνεχιστε άοκνα τις προσπάθειες βελτίωσης του τρόπου ζωής των ερημικων φυλών....ΜΑΜΕΛΟΥΚΟΣ....17 ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Άμα λέω τέλος είναι τέλος.για μένα η τελευταία μετάθεση.να φύγω με υγεία και να ναι καλά όλοι οι συνάδελφοι.αρε τα αλάνια άρθρο που στειλανε.μπροστινοι....σωτηρες....αλανια

      Διαγραφή
  3. Η αθεραπευτη πληγή του Φαραώ. ΜΕΤΆΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μη βιάζεστε εκεί στο Πεντάγωνο.
    Θα μείνουμε σε σκηνές οικογενειακώς.
    Σπίτι σωστό δεν πρόκειται να βρούμε τέλη Ιουλίου.
    Αλλα τί λέω? Σας νοιάζει? Στα ωά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βγήκε πληροφορία ότι 4 Ιουλίου θα ανακοινώνουν τις μεταθεσεις. Τα προκοψατε τώρα. Πιστεύετε δηλαδή ότι το σώσατε τώρα έτσι? Μπράβο αξίζετε συγχαρητήρια που καλοκαιριατικα με την ψυχή στο στόμα θα ψάχνουν κάποιοι σπίτι, θα αναζητούν τελευταία στιγμή φορτηγό για μεταφορές οικοσυσκευων και οι τιμές θα έχουν πάει στον θεό. Που θα τρέχουν να στείλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά μπας και στεγαστούν σε ΣΟΑ η ΣΟΜΥ. Αλήθεια πότε θα προλάβουν να συσταθουν επιτροπές ΣΤΕΓΑΣΕΩΝ και να βγάλουν και διαταγές στέγασης ? Απάντηση ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΆΒΟΥΝ. Που θα χρειάζεται οι συζηγοι να ψάχνουν για δουλειά και σιγά μην βρουν. Που θα πρέπει να στηρίξουν τα παιδιά τους ιδιαίτερα αυτά που είναι στην εφηβεία για το γεγονός ότι θα ξεριζωθουν από το σπίτι τους θα χάσουν τους φίλους τους και θα αλλάξει όλη τους ή καθημερινότητα? . Αδιανόητα πράγματα για οποιαδήποτε άλλα παιδιά άλλων εργαζομένων. Έτος παντελους αδιαφορίας του προσωπικού 2023. Και πάλι μπράβο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙΚΟΣΚΕΥΗ είναι.... όχι οικοσυσκευή... έλεος...τόσες μεταθέσεις.... ακόμα να το μάθουμε....

      Διαγραφή
  6. Μόλις θα φύγω απ' το στρατό και γίνω πια πολίτης θα ξαναφυσω τα μαλλιά θα ξαναγίνω αλήτης.μολις την πύλη θα διαβώ θα ρίξω μαύρη πέτρα μπάφο στο χέρι θα κρατώ βρε που θα ναι δύο μετρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό Αύγουστο οι μεταθεσεις. Οι άνθρωποι είναι απλά για γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άμεση η κοινοποίηση μετά τις εκλογές. Ποιες εκλογές όμως δεν μας είπατε. Αυτές οι τις επόμενες? 32 Σεπτεμβρίου έμαθα ότι όντως θα τις ανακοινώσετε οριστικά και αμετάκλητα. Είστε τέρατα εμπιστοσύνης λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Που ήταν η δυσκολία να τις βγάλετε από τέλος Μαρτίου με αρχές Απριλίου δεν ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι όλος ο κόσμος ζει με το άγχος και δεν σας καίγεται καρφί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε παλικάρια της πόες πομενς και λοιποί σωτήρες.μην κοπτεστε τόσο για τις μεταθέσεις των άλλων.εσεις γράφετε Κούτρα τον χρόνο διοίκησης.χωρις βέβαια να δοιηκηται κάτι.α σόρρυ ξέχασα.για το συμφέρον μας φωνάζετε.λοιπον για άλλη μια χρονιά τα γκνου θα μεταναστεύσουν στο Σερενγκέτι.ετσι γίνεται και έτσι θα γίνεται.στο ενδιάμεσο θα πρέπει να γλιτώσουν από το κροκοδειλια στον ποταμό οκαβαγκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή