Αντικατάσταση Μέλους στο ΔΣ/ΜΤΣ – Δείτε την απόφαση

Αντικατάσταση Μέλους στο ΔΣ/ΜΤΣ – Δείτε την απόφαση

Α Π Ο Φ Α Σ Η
«Αντικατάσταση Μέλους στο Διοικητικού Συμβουλίου του
Έκτακτου Μερίσματος Έτους 2022
Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΜΤΣ)»
ΑΔΑ: Ω8ΣΕ6-Υ9Σ

Αποφασίζουμε

1. Το διορισμό στο Διοικητικό Συμβούλιο του Μετοχικού Ταμείου Στρατού (ΜΤΣ) σαν τακτικό μέλος, του Υποστράτηγου ε.α. Ιωάννη Δεβούρου του Νικολάου, ως εκπρόσωπο του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), σε αντικατάσταση του Αντιστρατήγου ε.α. Σταύρου Κουτρή του Θεοδώρου, ο οποίος είχε διοριστεί με την υπό στοιχεία Φ.956.1/67/1259162/Σ.2591/08 Ιουλ 20 απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας «Διορισμός Μελών στο ΔΣ/ΜΤΣ» (Υ.Ο.Δ.Δ. 517), κατόπιν σχετικής απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΑΑΣ.

2. Η θητεία του ανωτέρω αρχίζει από τη δημοσίευση της παρούσας στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης και λήγει με τη λήξη της θητείας των λοιπών μελών του ΔΣ/ΜΤΣ, την 14 Ιουλ 23, όπως καθορίστηκε με την υπό στοιχεία Φ.956.1/67/1259162/Σ.2591/08 Ιουλ 20 απόφαση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας «Διορισμός Μελών στο ΔΣ/ΜΤΣ» (Υ.Ο.Δ.Δ. 517).

Δείτε την σχετική απόφαση:

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΣ ΕΔΩ,ΝΑ ΜΗ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΟΚΑΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ(ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΒΟΕΑ) Κ.Λ.Π

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πλέον για τα φλέγοντα ζητήματα θα ενημερωνόμαστε από το fb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, η Αποστολή Εξετελέσθη!!! Μείωση των ΒΟΕΑ των τέκνων αποστράτων συναδέλφων, ανεξαρτήτου προελεύσεως, για να βγεί η αύξηση των μεριδίων των Ανωτάτων και το 13ο Έκτακτο Μέρισμα. Έπρεπε να πετύχει η συνταγή αναδιανομής των πόρων του ΜΤΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή