Νίκη Κεραμέως: Σενάριο για το υπουργείο Εθνικής Άμυνας στην επόμενη κυβέρνηση–Πως αντιδρά η ίδια

Ποιες οι πιθανότητες να συμβεί

Γιώργος Κουβαράς

Υπουργός Άμυνας η Νίκη Κεραμέως; Γράψτε το στα πολύ πιθανά να συμβούν σε μια νέα πρωθυπουργία Μητσοτάκη.

Όχι µόνο θα είναι περισσότερες οι γυναίκες στην κυβέρνηση, αλλά θα πέσουν και «αντρικά κάστρα», όπως το Πεντάγωνο.

Ενήμερη

Η Νίκη Κεραμέως είναι ήδη ενήμερη για τις συζητήσεις που γίνονται γύρω από το πρόσωπό της. Ούτως ή άλλως, ο Μητσοτάκης έχει δείξει ότι την εκτιμά, οπότε είναι έτοιμή για όλα!

Δημοσιεύτηκε στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ - Secret στις 20 Μαΐου 2023

Άρωμα γυναίκας

Το ότι ο Νίκος Δένδιας -αν δεν είναι ξανά ΥΠ.ΕΞ.- μπορεί να είναι ο επόμενος πρόεδρος της Βουλής είναι γνωστό. Το ότι η Νίκη Κεραμέως μπορεί να γίνει η πρώτη γυναίκα υπουργός Άμυνας της χώρας μας δεν έχει ακόμη ακουστεί. Είναι όμως ισχυρό το σενάριο και συνδέεται με τη δηλωμένη απόφαση του πρωθυπουργού να δώσει έντονο γυναικείο στίγμα στην επόμενη κυβέρνηση. Ειρήνη Αγαπηδάκη - Σοφία Ζαχαράκη - Δόμνα Μιχαηλίδου είναι άλλες τρεις γυναίκες στις οποίες λέγεται ότι θα επενδύσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τις εμπιστεύεται, τις στήριξε και τις θέλει στην πρώτη γραμμή της επόμενης κυβέρνησης.

Δημοσιεύτηκε στο ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ - Secret στις 27 Μαΐου 2023

Δημοσίευση σχολίου

15 Σχόλια

  1. Τα έκανε όλα τέλεια στο Παιδείας να συνεχίσει το δημιουργικό της έργο και στο Άμυνας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μασάει ,έφερε αξιολόγηση στους δασκάλους και το πάλεψε με τον κοβιντ.Επισης πρώτη σε σταυρούς οπότε έχει και κόσμο που την πιστεύει....

      Διαγραφή
    2. Εκεί στο Υπουργείο Παιδείας διαχρονικά είναι παραπάνω από σίγουρο ότι ... σε 2 γαϊδάρους άχυρα ΔΕΝ μπορούν να μοιράσουν.....Καλά κάνουν βέβαια εάν τα βιολογικά παιδιά τους τα πηγαίνουν σε ιδιωτικά σχολεία αυστηρών προδιαγραφών. Ήθελα να ξέρα εάν τέτοια εποχή(?) οι ιθύνοντες του Υπουργείου γνωρίζουν τα γράμματα που ενεχειρίζουν αποχαιρετιστήρια οι μικροί μαθητές και μαθήτριες των Δημοσίων Δημοτικών σχολείων στους Δασκάλους τους {κυρίως αναπληρωτές} που ΔΕΝ θα ξαναδούν το επόμενο Σχολικό έτος στη τάξη τους!
      ΕΑΝ είχαν διαβάσει 5-6 γράμματα θα έπρεπε να ντρέπονται και να Αισχύνονται για τη κατάντια και τα προβλήματα ψυχισμού των νεαρών μαθητών που έχουν συναισθηματικά και ψυχικά δεθεί με τους Δασκάλους τους που θα βολοδέρνουν με μια βαλίτσα στο άγνωστο Ελληνικό ορίζοντα για το επόμενο έτος!!!.
      Ο ΔΆΣΚΑΛΟΣ/ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΣ, θα έπρεπε να αναλαμβάνει μια τάξη από τη πρώτη Τάξη έως ΚΑΙ τη Τρίτη εναλλακτικά ΚΑΙ από Τετάρτη μέχρι Έκτη.
      ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ είναι εμφανές το ΤΟ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΌ ΚΑΙ ΜΑΘΗΣΙΑΚΌ ΤΟΥ ΕΡΓΟ επωφελεία των μικρών Μαθητών...........

      Διαγραφή
  2. Τελικά μήπως πάει καλύτερα από κάποιον σχετικό που πηγαίνει εκεί και μαζεύει ένα στρατό από φίλους συμβούλους???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν εχει σημασια ποιος η ποια θα υπουργευσει αφου οι στρατιωιτκοι θα εξακολουθησουν να μην πληρωνονται κανονικα οπως ολοι οι υπολοιποι δημοσιοι υπαλληλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως φαινεται οτι δεν εχεις δουλεψει ποτε στον ιδιωτικο τομεα.....

      Διαγραφή
  4. Μια χαρά είναι η Κεραμεως. Εγώ την συμπαθώ και πιστεύω θα τα καταφέρει άψογα στο Υπουργείο την στιγμή που άλλοι πετούσαν αϊτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ωχ, βλέπω πολλούς να βγάζουν "σμπυριά"! Πάντως εάν πραγματοποιηθεί, θα είναι εξαιρετική επιλογή του κου ΠΘ. Πάμε γερά και δυνατά για την επόμενη τετραετία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμείς θέλουμε τον παναγιωτοπιυλι ξανά. Μας άφησε με άδειες τσέπες, κατεβασμένα μανίκια και λειψά νομοσχέδια. Τον θελουμε πάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μετά το "τεράστιο" έργο της στο Παιδείας, θα εκτοξεύσει το Αμυνας (ίσως στον Άρη;). Παπαροσκονες πάλι γεμίσαμε. Ελπίζω να να είναι μόνο σενάριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τεράστια ημέρα μνήμης σήμερα κι όμως ακόμη υπάρχουν κερκόπορτες, όπως και τότε!
    Διαβάστε σημερινό άρθρο σε διαδικτυακή εφημερίδα και βγάλτε τα συμπεράσματα σας για προδότες και σύγχρονες κερκόπορτες. Link: (https://www.ethnos.gr/todayinhistory/article/263256/aloshthskonstantinoypolhstaparamythiakalakratoynedokai570xroniapoioiedosantakleidiathspolhsstonmoameth )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η τράπεζα των κλαμάτων ....στο ΥΠΕΘΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μακάρι να έρθει η αφορισμενη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μάλιστα..... Ο Κούλης ο πρωθυπουργός (ο θεός να τον κάνει πθργό, μεταξύ μας) προσπαθεί να πιάσει πρότυπα άλλων χωρών,με γυναίκ υπουργό αμύνης,κ.α. τέτοιες πράξεις "ισότητας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Με κουλη προθυπουργο υπουργο αμυνας κεραμεως υπουργο υγειας παγωνη υπουργο αθλητισμου αυγενακη θπουργο παιδιας κανενα λοατκη μια χαρα ολα πριμα τι θελει αυτη η χωρα και υπουργο μετανστευτικης πολοιτικης τον προεδρο των πακιστανων και εδεσε το γλυκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή