Μερική ανάκληση ΠΔτων–Προαγωγές και Aποστρατείες Aνωτάτων Αξκων O-Σ ΣΞ (ΕΔΥΕΘΑ)

Μερική ανάκληση ΠΔτων–Προαγωγές και Aποστρατείες Aνωτάτων Αξκων O-Σ ΣΞ (ΕΔΥΕΘΑ)

«Μερική ανάκληση προεδρικών διαταγμάτων, κύρωση πινάκων κρίσεων,
προαγωγές και αποστρατείες Ανωτάτων Αξιωματικών
Όπλων και Σωμάτων Στρατού Ξηράς»
ΑΔΑ: 9Τ0Π6-ΨΔ5 ΕΔΥΕΘΑ: 75/2023

Σας κοινοποιούμε το από 13.04.2023 π.δ. «Μερική ανάκληση προεδρικών διαταγμάτων, κύρωση πινάκων κρίσεων, προαγωγές και αποστρατείες ανωτάτων Αξιωματικών Όπλων και Σωμάτων Στρατού Ξηράς», που δημοσιεύθηκε στο με αριθμό 1101/20.04.23 ΦΕΚ, τεύχος Γ΄ και βεβαιώθηκε για την ύπαρξη πρόβλεψης πίστωσης στον προϋπολογισμό με την υπ’ αριθμ. 1256717/18.04.2023 εγγραφή του ΓΕΣ/ΔΟΙ...

Δείτε την σχετική απόφαση:

Δημοσίευση σχολίου

9 Σχόλια

  1. Βιομηχανια στρατηγων . θα πληρωνουμε τους ευελπιδες ως τα 100 τους. Ευγε. Οι υπολοιποι αυταπαγγελτη αποστρατεια στα 50 (εποπ κλπ) και το ιδιο και οι των ασσυ. Οι ασει , αραζουν ως εοθ ως τα 60. Και μετα αρχιζουν τις, αγωγες για παραπανω συνταξη και εφαπαξ. Φιλοπατριδες φουλ. Ευγε και παλι. Απο σχη και μετα, η πατριδα παει στα μετοπισθεν και ερχεται μπροστα η δοξα και η τσεπη .και η πιεση στο προσωπικο μηπως και γινουν ταξιαρχοι, γλυψιμο σε πολιτικους και παπαδες κλπ. μπραβο στην αφροκρεμα του στρατου μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε 02 11:44, γιατί δεν έγινες και εσύ Εύελπις, αφού αυτοί την περνάνε τόσο ζάχαρη; Να κάνεις όλα αυτά που λες εδώ και να το απολαμβάνεις, όχι όπως τώρα που σε τρώει η μιζέρια! Κορόιδο πιάστηκες!
      Εγώ λέω, για άλλη μια φορά σε κάτι τύπους σαν εσένα, να κάνεις κανονικά αυτή τη φορά το τεστ προσωπικότητας στην ετησία και ο ειδικός θα σού πει: Πάρε αυτά τα άσπρα χάπια δύο φορές τη μέρα και έλα μετά από ένα τρίμηνο για την πρώτη συνεδρία!

      Διαγραφή
    2. Δεν εγινα 4:14 εχεις δικιο. Μετα θα λουφαζα σαν εσενα που εισαι ή ησουν προφανως, θα ταλαιπωρουσα το προσωπικο για να γινω ταξιαρχος η εοθ στην χειροτερη και μετα αγωγες μεχρι να γινω αρχιστρατηγος

      Διαγραφή
    3. Επώνυμος 4:14:00 Άσε ρε,μας δουλεύεις κι όλας.Οταν σε αποστρατευει η υπηρεσία, πάει τελείωσε.Στην Ελλάδα έχουμε τα δικαστήρια.Δεν χορταινεται μια ζωή χρήμα και τζάμπα.Σπιτια τζάμπα, αμάξια τζάμπα, από κάνα δυο εξωτερικά, Κύπρο.Και τα υπόλοιπα στελέχη ΑΣΣΥ,ΕΜΘ, ΕΠΟΠ στην πείνα.Λες μόνο εσείς δουλέψατε και προσφέρατε στον ΕΣ.Οι υπόλοιποι κάθονται.Δεν ταλαιπωρούνται.Και δεν φτάνουν αυτά και παραπάνω μερίσματα και προσφυγές στα δικαστήρια για παραπάνω σύνταξη, μέρισμα, εφάπαξ.Και μετά σαν απόστρατοι διορισμό στο δημόσιο, να φάτε και από εκεί.Και βγαίνεις και από πάνω και μας τη λες κιόλας.

      Διαγραφή
  2. Προαγωγές άνευ σημασίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχει σημασια…. Αναδρομικη συνταξουλα και εφαπαξ. Και έχει ο θεός, κάπου θα μας βολέψει ο χ βουλευτης-υπουργος που εξυπηρετησαμε ,όταν ήμασταν ανώτατοι. Ζητώ τα κορόιδα (πλην σε)

      Διαγραφή
  3. Ακριβώς έτσι ρουσφέτη και αν δεν έχεις αποστρατεία με 31 χρόνια με ότι αυτό συνεπάγεται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας μας πει κάποιος τελικά...πόσοι αντγοι υπτγοι ταξχοι πληρώνει το κράτος ως συνταξιούχοι...και θα τρελαθείτε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για όλους αυτούς τους πληρωμένους ραγιάδες που δήθεν γράφουν για "βιοτεχνίες" και άλλα τέτοια, από τα υπόγεια της Μεσογείων, λέμε, απέναντι στο κοτσαμπασήδικο και παντελώς άδικο και μη μετρήσιμο σύστημα των κρίσεων της χαμοπαρέας και της παράγκας, των ετσιθελικών αποστρατειων, των ΕΟΘ των χρησίμων ηλίθιων αλλά παντελώς αχρήστων στελεχών για την υπηρεσία, των προαγωγών σε ανώτατους βαθμούς με τα μισά ή και καθόλου προσόντα (σχολές, ΑΔΙΣΠΟ, ΣΕΘΑ, υπηρεσία σε μονάδες εκστρατείας, μεταπτυχιακα που συνάδουν με την επιστήμη της άμυνας, ξένες γλώσσες και άλλα πολλά), των υπέρβαρων ανωτάτων και συνταγματαρχών, απέναντι λοιπόν σε όλα αυτά έρχεται η ελληνική δικαιοσύνη στην οποία προσφεύγουν κυρίως τα στελέχη που αποστρατεύονται με λιγότερα από 35 έτη υπηρεσίας, να ισοβαθμίσει την κατάφορη αδικία,. Εδώ ρε τρολάκια, προσφεύγουν αντιστράτηγοι, αντιναύαρχοι, αντιπτέραρχοι, πληρης ημερών και βαθμού για να πάρουν την σύνταξη ΑΓΕΕΘΑ και πάντα δικαιώνονται με απλή αναφορά, η τσουρουτικη απονομή βαθμού και συνταξιμων με το σταγονόμετρο ακόμη και μετά την απονομή δικαίου (σε δικαστήριο με πληρωμή από την τσέπη τους και όχι με απλή αναφορά του κολλητού αντιστράτηγου) σας πείραξε; Ου μου χαθείτε προβοκάτορες ραγιαδόγλειφτρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή