Καλαμάτα–Στρατόπεδο «Παπαφλέσσα»: Νέος Διοικητής 77 ΜΕ ο Σχης (ΠΖ) Πέτρος Κουλέτσης (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Καλαμάτα–Στρατόπεδο «Παπαφλέσσα»: Νέος Διοικητής 77 ΜΕ ο Σχης (ΠΖ) Πέτρος Κουλέτσης (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Συνταγματάρχης (ΠΖ) Ηλίας Δημητρακόπουλος παρέδωσε τη διοίκηση της 77ης Μονάδας Επιστράτευσης Καλαμάτας στο Συνταγματάρχη (ΠΖ) Πέτρο Κουλέτση, νέο διοικητή της Μονάδος

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 11 Μαίου 2023 στο στρατόπεδο «ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑ» η παράδοση – παραλαβή Διοίκησης της 77 Μ.Ε., από τον απερχόμενο Συνταγματάρχη (ΠΖ) Ηλία Δημητρακόπουλο, που μετατίθεται σε άλλη μονάδα έχοντας μια επιτυχημένη διοίκηση, στον νέο Διοικητή, επίσης Μεσσήνιο Συνταγματάρχη (ΠΖ) Πέτρο Κουλέτση.

Το Στρατόπεδο της Καλαμάτας ήδη έχει μπει σε ρυθμούς προετοιμασίας υποδοχής μέσα στο καλοκαίρι νεοσυλλέκτων, όπως έχει επισήμως ανακοινωθεί και βρίσκεται σε μια μεταβατική περίοδο, ώστε να αποκτήσει και πάλι Πολεμική σημαία.

Στην σημερινή τελετή παραβρέθηκε εκ μέρους του Γ.Ε.Σ. ο Διοικητής της ΔΥΒ/ΔΕΠΣ Συνταγματάρχης (ΠΒ) Μιχαήλ Θωμαδάκης. Στο πλαίσιο της τελετής αναπέμφθηκε από ιερείς δέηση υπέρ υγείας και ευοδώσεως του έργου των διοικητών, αποχωρήσαντος και παραλαμβάνοντος και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε παράδοση και παραλαβή.

Στην τελετή, μεταξύ άλλων, παρέστη ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος, ο Βουλευτής Μεσσηνίας Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Τσουκαλάς, ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Σμήναρχος Ι Νίκος Τσιβουράκης, ο Διευθυντής Αστυνομίας Μεσσηνίας Αστυν.Δντης Δημήτρης Ροίδης, ο Κεντρικός Λιμενάρχης Νίκος Κωνσταντέλλης, η Υποδιοικητής της ΠΥ Καλαμάτας Σοφία Μπομπόνη, εκπρόσωποι Συλλόγων, σωματείων και φορέων και η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας.

Κλικ για μεγέθυνση:

ΠΗΓΗ: messinialive.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ακομα δεν το χαρισαν αυτο στον βλαχοδημαρχο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό θα ήταν να λειτουργήσει ξανά και το κέντρο των διαβιβάσεων, όπως έγινε στην Σπάρτη με το κέντρο εφοδιασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή