ΥΕΘΑ: Ανακοίνωσε την ένταξη στις ΕΔ 21 νέων Ολυμπιονικών με την Ιδιότητα Εφέδρων εν Ενεργεία Αξιωματικών (ΦΩΤΟ)

ΥΕΘΑ: Ανακοίνωσε την ένταξη στις ΕΔ 21 νέων Ολυμπιονικών με την Ιδιότητα Εφέδρων εν Ενεργεία Αξιωματικών (ΦΩΤΟ)

Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος ανακοίνωσε την ένταξη στις Ένοπλες Δυνάμεις είκοσι ενός νέων Ολυμπιονικών, με την Απονομή Ιδιότητας Εφέδρων εν Ενεργεία Αξιωματικών, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Συνεδριάσεων «Ιωάννης Καποδίστριας» του ΥΠΕΘΑ.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος υποδέχθηκε τους Ολυμπιονίκες προκειμένου να τους τιμήσει για τα επιτεύγματα που επέτυχαν και χάρισαν υπερηφάνεια, τιμή και συγκίνηση στην ελληνική κοινωνία.

Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας υπογράμμισε ότι η ένταξη στις Ένοπλες Δυνάμεις των Ολυμπιονικών μας αποτελεί ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς τους στη χώρα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Οι νέοι ανθυπολοχαγοί Άννα Κορακάκη και Μίλτος Τεντόγλου

Η σχετική ΚΥΑ μεταξύ των Υπουργείων Πολιτισμού & Αθλητισμού και Εθνικής Άμυνας υπεγράφη τον Αύγουστο του 2021. Η διαδικασία ένταξής τους, η οποία ξεκίνησε το Νοέμβριο το 2022, ευρίσκεται σε ιδιαίτερα προχωρημένο στάδιο, καθόσον αναμένονται οι αποφάσεις των Ανωτάτων Υγειονομικών Επιτροπών, ώστε να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το σχετικό Προεδρικό Διάταγμα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Απονομή ιδιότητας εφέδρου εν ενεργεία Ανθυπολοχαγού ή αντιστοίχων σε Ολυμπιονίκες-Δείτε την ΚΥΑ

Παρόντες στην τελετή ήταν ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Aντιναύαρχος Φραγκίσκος Λελούδας ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος Άγγελος Χουδελούδης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Ιωάννης Δρυμούσης ΠΝ, ο Υπαρχηγός ΓΕΑ Υποπτέραρχος (Ι) Αντώνιος Πανίδης και ο Διευθυντής του ΑΣΑΕΔ Πλοίαρχος Δημήτριος Ανδριόπουλος.

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Οποτε αν έχουν νυχτερινό αγώνα στο αγώνισμα τους, δικαιούνται 2,77€ την ώρα(έως 5 ωρες), οι υπόλοιπες ως το ξημερωμα ειναι τζάμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κόντεψα να πνιγώ με την μπύρα, από τα ρουθούνια μού βγήκε! Ακόμα γελάω! Δυστυχώς, στην ουσία του, το θέμα της νυχτερινής αποζημίωσης είναι για κλάματα, όπως και η ημερήσια αποζημίωση οδοιπορικών, η πατέντα της αποζημίωσης μισής μέρας και το παλαιότερο "εκπαιδευτικό επίδομα" που δεν κάλυπτε ούτε το ένα τρίτο των πρόσθετων δαπανών όσων εκπαιδεύονταν μακριά από την έδρα τους. Μια ζωή, τα ίδια και τα ίδια. Η νομοθεσία εφαρμόζεται επιλεκτικά, κατά το δοκούν ή και καθόλου, ανάλογα πώς συμφέρει την υπηρεσία.

      Διαγραφή
    2. Ηριδανε , εισαι απλα ΣΩΣΤΟΣ και πολυ ΕΥΣΤΟΧΟΣ......

      Διαγραφή
  2. Πάντα η Ελλάδα πρωτοπόρος σε αυτά που τα κουμουνιστικα καθεστώτα έκαναν.
    Ειναι ντροπή να παίρνουν τόσα χρήματα εφ όρου ζωής, τεμπέληδες, ελειοινοι και τρισάθλιοι. Ντροπή σας γελειοι της κυβέρνησης Μητσοτάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή