Τροποποίηση Διακλαδικού Κανονισμού Στολών Στρατιωτικού προσωπικού–Τι αφορά (ΦΕΚ)

Τροποποίηση Διακλαδικού Κανονισμού Στολών Στρατιωτικού προσωπικού–Τι αφορά (ΦΕΚ)

ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΥΠ' ΑΡΙΘΜ. 37/2023
ΦΕΚ 82/Α/3-4-2023

Τροποποίηση του π.δ. 18/2015 «Κύρωση του Διακλαδικού Κανονισμού Στολών του στρατιωτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων» (Α' 14)

Με πρόταση του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, αποφασίζουμε:

Άρθρο 1
Τροποποίηση του άρθρου 8 του Διακλαδικού Κανονισμού Στολών του στρατιωτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων (π.δ. 18/2015, Α' 14)

Η παράγραφος 2 του άρθρου 8 «Χρήση του διακριτικού σήματος της Ελληνικής Σημαίας στις στολές του στρατιωτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων», του Διακλαδικού Κανονισμού Στολών του στρατιωτικού προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, αντικαθίσταται ως εξής:

«2. Με απόφαση του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων καθορίζονται οι στολές και ο τρόπος με τον οποίο φέρεται το ανωτέρω διακριτικό στο εσωτερικό της χώρας.».

Δείτε το σχετικό ΦΕΚ:

Κλικ για μεγέθυνση:

Δημοσίευση σχολίου

14 Σχόλια

  1. Πω πω απόφαση!!!!! Τσ...... Καλά τώρα!!!!! Τελικά για τέτοια καθρεπτακια είμαστε ικανοί. Στα σοβαρά...... άσε μέρες άγιες που έρχονται. ΔΙΑΚΛΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ώρα μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον το ΠΝ πάει για σημαιάκι στις στολές του, γιατί πρέπει να σας σπάσουμε τον τσαμπουκά βεβαίως βεβαίως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε καλά, αφού όπως είπε και ο κος προϊστάμενος του υπουργείου, ότι δεν προκύπτει οικονομική επιβάρυνση, δώσε κι'άλλο κυρ Παντελή, βάλε και λίγο χαλβά, βάλε και ζαχαρουχο γάλα, βάλε και μπακαλιάρο Νορβηγίας, βάλε και αρνάκι Ν. Ζηλανδίας, βάλε, βάλε, ότι θες, αλλά το σίγουρο είναι ότι θα πάρετε τα.......μύδια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καθιέρωστε τα μπεζ /καφέ αρβύλα όλο τον χρόνο και αφήστε τα μαύρα για επίσημες τελετές. Φτάσαμε στο 2023 και σ αυτό το θέμα είμαστε στο 1990. Ούτε και για τα απλά δεν παίρνετε αποφάσεις. Αληθεια οι νέες στολές digital, που υποτίθεται θα δίνατε πού ειναι? Στο ίδιο κιβωτιο με το νέο τυφέκιο, τα νέα σταγιερ, τα νέα τζιπ? Η να πω για τα οικονομικά? Η για τις μεταθέσεις, τα μόρια κλπ.... Άστο καλύτερα. Μαυρα αρβυλα, κουρελοπαραλλαγες , ψίχουλα γ αποζημίωση και συμπεριφορές δεκαετίας 80, από τους ανώτατους και τους διοικητές των μονάδων προς το προσωπικό. Και οι ανακοπες και οι αρρώστιες χτυπάνε κόκκινο. Οποιος προλάβει να φύγει μπας και σωθεί από εσάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον των γραφείων ειστε.. οπότε ότι και να φοράτε δεν υπάρχει πρόβλημα .

      Διαγραφή
    2. αυτοί που είναι των γραφείων δεν μιλάνε γιατί δεν ξέρουν από φόρμες παραλλαγής και άρβυλα

      Διαγραφή
    3. που θα πάει αυτή η ιστορία με τα σημαιάκια και τα σηματάκια;;
      κάθε τρεις και λίγο ραβε ξήλωνε είμαστε
      ποιος κονομαει απι αυτές τις αλλαγές;;;

      Διαγραφή
    4. Οδηγός είμαι μάστορα! Άσε τις εξυπνάδες Ελληνάρα και επικεντρώσου στην ουσία του μηνύματος και όχι όπου γουστάρεις για να πεις την εξυπνάδα σου!

      Διαγραφή
    5. Ποιων γραφειων ρε 2:34,30 χρόνια σε μονάδες εκ των οποίων τα 22 σε παραμεθόριο, χωρίς να κατάγομαι από κει, σοβαρευτείτε οι κ.κ της ιεραρχίας και συγχρονίστε τον στρατό στο 2023 .και σε εξοπλισμό και κυρίως στην συμπεριφορά προς τους από κάτω!

      Διαγραφή
  5. Ουααααουυυυυυυυ
    Σουπερ τέλεια!!!
    Το περιμέναμε πως και πως!!!
    Τώρα όλα τα προβλήματα που μας είχατε δημιουργήσει λύθηκαν!!
    Τώρα επιτέλους μπορούμε να αναλάβουμε!!
    Συγχαρητήρια. Μπράβο. Εύγε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. πόσος εξευτελισμός πια στα στελέχη ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγνώμη από εμένα αλλά δεν κατάλαβα σχετικά με την σημαία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έτσι να σας δουλεύουν ψιλό γαζί. Πάρτε τώρα 7% και σιωπητήρι. Να σας κάνουν και πλάκα και "ελεύθεροι επαγγελματίες" που βάζουν στα έξοδα και τις σερβιετες τις γυναίκας τους. Οι φοροφυγαδες του 95%. Όταν όλες οι τιμές έχουν τουλάχιστον διπλασιαστεί, και ο κόσμος δυστυχει αυτοί εμπαιζουν το δύστυχο προσωπικό με αστειοτητες. Όσο για τους δοτους δήθεν επαγγελματίες, που έχουν και λόγο, όταν τους αποδεικνύεις τις άθλιες συνθήκες, το επέλεξες σου απαντούν. Ποιοί; Οι φοροφυγαδες του 95%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή