Μερική ανάκληση Δτων-Προαγωγές και Aποστρατείες Aνωτάτων-Aνωτέρων Αξκων O-Σ ΣΞ (ΕΔΥΕΘΑ)

Μερική ανάκληση Δτων-Προαγωγές και Aποστρατείες Aνωτάτων-Aνωτέρων Αξκων O-Σ ΣΞ (ΕΔΥΕΘΑ)

«Μερική ανάκληση προεδρικών διαταγμάτων, κύρωση πινάκων κρίσεων,
προαγωγές και αποστρατείες Ανωτάτων και Aνωτέρων Αξιωματικών
Όπλων και Σωμάτων Στρατού Ξηράς»
ΑΔΑ: ΨΨΥΧ6-Ζ78 ΕΔΥΕΘΑ: 67/2023

Σας κοινοποιούμε το από 30-03-2023 π.δ. «Μερική ανάκληση προεδρικών διαταγμάτων, κύρωση πινάκων κρίσεων, προαγωγές και αποστρατείες ανωτάτων και ανωτέρων Αξιωματικών Όπλων και Σωμάτων Στρατού Ξηράς», που δημοσιεύθηκε στο με αριθμό 991/12-04-2023 ΦΕΚ, τεύχος Γ΄ και βεβαιώθηκε για την ύπαρξη πρόβλεψης πίστωσης στον προϋπολογισμό με την υπ’ αριθμ. 1255147/04-04-2023 εγγραφή του ΓΕΣ/ΔΟΙ...

Δείτε την σχετική απόφαση:

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Βάλτε φρένο σε αυτή την κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από Σχης Υπστγος ένα τσιγάρο δρόμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γελοιότητες, αίσχος και ντροπή. Βαθμοί μόνο για τον παρά πατριώτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aς έκαναν καλά τη δουλειά του τα Συμβούλιο Κρίσεων όταν έπρεπε ώστε να μην φτάναμε σε αυτή τη κατάσταση.Κάποιος πολιτικός παλαιοτέρα είχε πει για αντιπάλους του......ας τους ετοιμάσουμε σήμερα μπόλικο κατηγορητήριο έστω και ψεύτικο και μέχρι να εκδικασθεί ..μετά από πολλά-πολλά χρόνια έστω και εάν αθωωθούν....έχουμε άνετα το καιρό να είμαστε στην εξουσία με την απαλλαγή των ενοχλητικών!!!
      Κάτι παρόμοιο γίνεται και με τις κρίσεις. Έστω και τιμητικά είναι το ελάχιστο για τις όποιες αδικίες έχουν συντελεσθεί μερικές φορές ΚΑΙ σε αξιότερους από πολλούς άλλους Αξκους.
      Άλλωστε μέσα από τις Σχολές και τα Σχολεία, γνωριζόμαστε πολύ καλά για το ποιόν του καθενός μας που στην συνέχεια εφόσον είναι αρεστοί στο υπάρχον σύστημα ....οι έσχατοι έσονται πρώτοι.......και οι πρώτοι .......στα Διοικητικά Δικαστήρια!!!

      Διαγραφή
  4. Η ΤΡΑΝΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ πως ΔΕΝ λειτουργεί η ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ στις κρίσεις. Εναλλακτικά ΔΕΝ λειτουργεί η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ είτε τελος ΔΕΝ λειτουργεί η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    Όλα μαζί να λειτουργούν απρόσκοπτα, ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΣ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.

    Μετά από πολλά χρόνια ας αποφασίσουν να απεμπλέξουν το μισθολόγιο από το επώμιο ... εκεί είναι η ΛΥΔΙΑ ΛΙΘΟΣ της ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    Λεπτομέρειες θα κουράσουν τον αναγνώστη, εξάλλου έρχονται εκλογές και ας αναλάβει ο καθένας την ευθύνη του στη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (??) που η ψήφος είναι μυστική (ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ???)

    ΑπάντησηΔιαγραφή