Έκτακτο Μέρισμα 2022 ΜΤΣ: Τι εξέλιξη υπάρχει για την καταβολή του

Έκτακτο Μέρισμα 2022 ΜΤΣ: Τι εξέλιξη υπάρχει για την καταβολή του

ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ 2022 ΜΤΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΥΧΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥ ΞΗΡΑΣ ΚΑΙ ΕΛ.ΑΣ.

Ύστερα από προηγούμενες αναρτήσεις μας (ΕΔΩ, ΕΔΩ και ΕΔΩ) και την δικαιολογημένη αγανάκτηση των αναγνωστών μας, το ιστολόγιο μας staratalogia.gr, εξασφάλισε νεότερη ενημέρωση, την οποία σας παραθέτουμε στην παρακάτω ΦΩΤΟ με κάθε επιφύλαξη:

Κλικ για μεγέθυνση:

Ήδη σήμερα 26/04/23 κατατέθηκαν τα μερίσματα ΜΤΣ και ΕΚΟΕΜΣ για τον μήνα Απρίλιο 2023. Ελπίζουμε να ολοκληρωθεί επιτέλους και η αναβληθείσα από 07-04-23 καταβολή του έκτακτου μερίσματος για το έτος 2022.

Δημοσίευση σχολίου

71 Σχόλια

  1. Προεκλογική παροχή μου θυμίζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε ενα λεπτό δεν αφιερωσε για τους συνταξιούχους ο Μητσοτάκης τόσο θα του αφιερώσουμε και εμεις στις εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ψηφίσεις τον άλλο. Θα πληρώνεσαι με Δήμητρες ή θα σου έρθει καινούργια προσωπική διαφορά. Τουλάχιστον αυτός σου έδωσε και αυτήν την αύξηση.

      Διαγραφή
    2. @(9:22:00 μ.μ) Σας έδωσαν τώρα ένα όνομα και το αναμασάτε σαν μηρυκαστικά, αν σας έδιναν το μαρέβα θα το κάνατε; Το ότι κάποιοι έχετε ρεβίθι στη θέση του εγκέφαλου είναι πανελλαδικά τεκμηριωμένο και το περιμέναμε, ότι δειλά δειλά μετά τα θα, τις παροχολογίες και αοριστίες των πολιτικών θα καταφέρνατε να βγάλετε μια κραυγή "δοξάστε τους". Για την κατρακύλα της χώρας ευθύνονται όλα τα γνωστά κόμματα και οι εκπρόσωποι τους και όποιος με θέρμη υποστηρίζει την μια ή την άλλη πλευρά, δύο τινά συμβαίνουν, ότι είναι βολεμένος ή απλά βλαμμένος.

      Διαγραφή
    3. Η προσωπική διαφορά δημιουργήθηκε από τις ανελέητες μειώσεις των συντάξεων με τους μνημονιακούς νόμους του 2010,2011,2012,2013 ( ΓΑΠ , Παπαδήμος , Σαμαράς + Βενιζέλος) όπως προκύπτει σαφώς από την αναγραφή στο εκκαθαριστικό σύνταξης . Είναι δηλαδή το άθροισμα των μειώσεων αυτών. Μερικές έχουν κριθεί αντισυνταγματικές αλλά συνεχίζουν να μας τις κρατάνε παράνομα. Δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια. Όσο για το έκτακτο μέρισμα θα χορηγηθεί από τις κρατήσεις μας και κακώς το εκμεταλλεύονται πολιτικά πολιτικά. Σημειωτέον ότι το μέρισμα του ΜΤΣ μειώθηκε συνολικά άνω του 50% με τους διάφορους μνημονιακούς νόμους. Αυτά για την ιστορία.

      Διαγραφή
    4. Ρε μαν,ας βγει ο Αλεξης ο φιλαληθης τοτε αφου δεν σου αρεσει ο Κουλης!!!Μονο παρε και κανενα καπελακι οταν καθεσε στον ηλιο εξω απο το ΑΤΜ για να βγαζεις ενα 50ρικο τη μερα!!!

      Διαγραφή
    5. @(8:58:00 π.μ.) Ε ναι γιατί εσύ είχες περισσότερα κατάθεση και ήταν λίγα τα 50 την μέρα 😝

      Διαγραφή
    6. Δεν μιλάω κομματικά μιλάω για αποκατάσταση της αλήθειας. Κανένας δεν είναι άμοιρος ευθυνών. Δεν εννοώ σε καμία περίπτωση ότι ο Αλέξης είναι φιλαλήθης . Όμως ο Κούλης όπως λες μας έταξε κατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου και της προσωπικής διαφοράς και δεν το έκανε 4 χρόνια τώρα. Για την ακρίβεια δεν έκανε τίποτα υπέρ μας. Αν υπερβάλλω ζητώ συγνώμη.

      Διαγραφή
    7. Οι συντάξεις μειώθηκαν αρκετές φορές, με τελευταία και σημαντική με το νόμο Κατρούγκαλου το 2016, τότε καθιερώθηκε και η προσωπική διαφορά και σημαίνει ότι, οι μετά το 2016 συνταξιούχοι παίρνουν λιγότερα από τους προ του 2016, όσο η προσωπική διαφορά που παρέμεινε χαριστικά στους παλαιούς, αδικημένοι λοιπόν είναι οι νεότεροι και αυτό εξαιτίας του Κατρούγκαλου, δηλαδή του Τσίπρα!

      Διαγραφή
    8. @ 27- Απρ- 2023 7:30:00 π.μ, Εσυ πίστευε τη Δήμητρα, τον Οδυσσέα ή και την Περσεφόνη αν θέλεις. Όταν σου δίνει χρήματα η Ευρώπη τα δίνει σε ευρώ και όχι ΙΟU και λαχεία.

      Διαγραφή
  3. Αστείο είναι όλο αυτό. Μιλάνε σαν να δίνουν πόσο που θα μπορέσεις να επενδύσεις. Δεν μπορούν να κάνουν τα αυτονόητα αν και είναι προεκλογική περίοδο. Θα το έχουμε υπόψιν. Ειδικά οι συνταξιούχοι από το 2019 και μετά είναι σε τραγική κατάσταση χωρίς προσωπική διαφορά. Οι αυξήσεις που έχουν δώσει είναι ψίχουλα. Οπως θα ειναι και οι ψήφοι μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και θα βγει ο αγράμματος που έχει σε πολύ μεγάλη υπόληψη το Στρατό και την Αστυνομία....

      Διαγραφή
    2. @(10:38:00 μ.μ.) Να το πάλι το ρεβίθι ως υπερασπιστής των άριστων

      Διαγραφή
    3. Να περιμενεις τοτε να βγει το βουρλο ο Αλ6ς,να σου δωσει μεγαλυτερη αυξηση!!Ρε τι κυκλοφοραει αναμεσα μας!!!!

      Διαγραφή
  4. Κατά την άποψη αν πρέπει να δοθεί ας δοθεί αλλά μετά τις εκλογές όχι πριν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φίλε εσύ που αναφέρεις για τις "Δήμητρες" . Δείξει μας σε παρακαλώ μια δήλωση ή δημοσίευση από "τον άλλο" όπως αναφέρεις. Εγώ μόνο του Μέρα 25 άκουσα.
    Θα ήταν χρήσιμο να το διαβάσουμε σε παρακαλώ.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ τι κάνεις σε αυτή την ιστοσελίδα αφού δεν έχεις σχέση με τις ΕΔ; ψάχνεις ψήφους για το Γιάνη; Φεύγοντας μην ξεχάσεις τις "Δήμητρες", θα σου χρειαστούν να τυλίξεις τις σαρδέλες.

      Διαγραφή
  6. Καθε τοσο διαβάζαμε θα εξαγγείλει ο Μητσοτάκης την μειωση της εισφοράς αλληλεγγύης!! Ουτε κουβεντα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δώσε χρήματα στο λαό... Τσάμπα είναι... Καημένε εν ενεργεία... Εσύ θα πάρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα ήθελα από τον φίλο που αναφέρθηκε για τις Δήμητρες. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις που υπάρχει δήλωση ή αναφορά του " τον άλλο" όπως αναφέρεις; θα ήταν χρήσιμο για την συζήτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλύτερα ο " αγράμματος" παρά ο ψεύτης!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΧΙ ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΛΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 2. Επίσης σας ενημερώνουμε, ως προς τα θέματα της καταβολής του έκτακτου μερίσματος, έτους 2022, καθώς και της επιστροφής των κρατήσεων του ν.4093/12, ότι αυτές θα πραγματοποιηθούν μετά την υπογραφή των απαραίτητων Υπουργικών Αποφάσεων.

    3. Το Ταμείο, με νέα ανακοίνωσή του, θα σας ενημερώσει για τις ακριβείς ημερομηνίες υλοποίησης των παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. (Δέν απαιτείται ανακοίνωση από τό ΜΤΣ)...Καί πώs θά γνωρίζουμε τήν ημερομηνία;;;;...από εβδομάδα σ εβδομάδα εκτιμάται ή υπογραφή...μέ κάθε επιφύλαξη... είs τούs αιώναs τών αιώνων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν χρειάζεται ανακοίνωση. Θα τα δεις στον λογαριασμό σου. Αφού έχει ψηφισθεί.

      Διαγραφή
  14. Αγαπητό ιστολογικό ευχαριστούμε.ε για την πληροφόρηση αλλά μην προσπαθείς να βγάλεις εσύ το φίδι από την τρύπα Ήδη το υπεθα αρκετές φορές σε εχει εκθέσει.Γνωμη μου είναι ότι δεν ξέρουν τι τους γίνεται ούτε μπορούμε να πιστέψουμε ότι στο υπ αριθμό ένα από τη φύση του ευέλικτο υπουργείο είναι θέμα υπογραφής ένα μήνα τώρα ένα κολομερισμα των 100 ευρωΔεν θέλω να το πιστεύω γιατί αν είναι έτσι άλλοιμονο στην Ελλάδα και στους Ελληνες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΑΡΧΙΣΕ,ΣΑΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ,ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το άσχημο δεν είναι ότι δεν έριξαν πενιά για τις ΕΔ το άσχημο θα είναι να ξανα-βγούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εβγαλε μια ανακοίνωση για τις 7 Απριλίου ένα παράρτημα της ΕΑΑΣ, χωρίς να έχει ΚΑΜΜΙΑ αρμοδιοτητα (προσωπικά εκτιμω οτι πρόκειται για σκόπιμη παραπληροφοριση) και έγινε θέμα. Το μέρισμα θα καταβληθεί σίγουρα όπως έχει ανακοινωθεί από το ΜΤΣ. Η αδικαιολογητη καθυστέρηση οφείλεται στον ανύπαρκτο υπουργό, στον πανασχετο υφυπουργό και στον εκτός πραγματικότητας και ευρισκομενο σε αλλο γαλαξία πρόεδρο του ΜΤΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝΩΝΥΜΕ Πέμπτη, Απριλίου 27, 2023 11:45:00 π.μ απο πού προκύπτει η αδικαιολογητη καθυστερηση;Που ακριβως αναγράφεται οτι το ΜΤΣ υποχρεουται να καταβαλλει εκτακτο μερισμα και σε συγκεκριμμενη ημερομηνια;

      Διαγραφή
    2. Ανακοινωση ΜΤΣ 20 Φεβ. 2023 Παραγραφος 2: 2. Επίσης σας ενημερώνουμε, ως προς τα θέματα της καταβολής του έκτακτου μερίσματος, έτους 2022, καθώς και της επιστροφής των κρατήσεων του ν.4093/12, ότι αυτές θα πραγματοποιηθούν μετά την υπογραφή των απαραίτητων Υπουργικών Αποφάσεων.

      Διαγραφή
  18. Ο Κάκος χαμός για ένα κατοσταρικο, καλά κάνει και δε το δίνει .Έτσι ,έτσι πολύ γουστάρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΣΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΑ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ,ΟΛΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ.

      Διαγραφή
  19. το ΜΤΣ έχει ακόμα πίνακα μερισμάτων τουβ 2016 .Ανανεώστε τον τελος πάντων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @26 Aπρ. 9:22:00: Πολυ σωστος!!! Εχω ξεχασει τα capital controls, εχω ξεχασει τις δραματικη μειωση της συνταξης μου στην αρχη της οικονομικης κρισης, εχω ξεχασει οτι 12 χρονια δεν πηρα καμμια αυξηση. Μας το θυμιζει ο Βαρουφακης με τις ''Δημητρες'' και την εξοδο απο το ευρω, και τιποτα απο ολα αυτα δεν μου φταιει. Μου φταιει ομως οτι η προσωπικη διαφορα θα μηδενισθει (η δικη μου) σε αλλα δυο χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δοθεί δεν δοθεί κλαφτα Χαράλαμπε. Οι εκλογές θα τελειώσουν και μετά θα επιστρέψουμε πολλά έκτακτα μερισματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σε πολύ παλαιότερος εποχές,που η εξαγορά ψήφων γινόταν με μια οκά κρασί, ενίοτε δε και με μόνον 'ενα "κατρούτσο",την ανάγκην φιλοτιμίαν ποιούμενοι οι εθνοπατέρες,απαγόρευσαν την πώληση-διάθεση οίνου κατά την ημέρα των εκλογών,Στην εποχή μας όμως ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η απόπειρα εξαγοράς ψήφων,με ένα έξτρα μέρισμα,που έστω υπόψη δεν θα είναι καν,"κερασμένο"όπως ήταν ο οίνος παλαιότερα,αλλα προιόν των κρατήσεων μας....Νέοι καιροί μεν,αλλά οι πολιτικοί και οι πολιτικές τους απαράλλακτες...Οι ψηφοφόροι ωστόσο,ελπίζω να έχουμε καταστεί σοφότεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν δεν το θέλεις το μέρισμα είναι πολύ εύκολο να το επιστρέψεις.

      Διαγραφή
  23. 100 υπογραφες για 1 μερισμα ασημαντο σε σχεση με τους αλλους σιγα τα ωα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σε όσους δεν αρέσει και δε θέλει το εν λόγω μέρισμα........ παρακαλώ να μη το εισπράξει.Θα μας τρελάνουν οι δημοκράτες αξιωματικοί..... πολύ αστείοι......και το ωραιότερο;;;;;μας υποδεικνύουν και τί να ψηφίσουμε;;; Έλεος!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Η ΕΛΛΑΣ θα παρει μερισμα εκτακτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 'Οποιος φοβάται ότι οι σχολιάζοντες επικριτικά την κυβέρνηση,ένεκα πράξεων και παραλείψεων της,στους οποίους μάλιστα προσδίδει την μομφή και τον ψόγο του ''ΔΗΜΟΚΡΆΤΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΎ",ενδέχεται να προβάλλουν τα δικά του ΑΨΟΓΑ πολιτικά ήθη και να αποπλανήσουν την ""άσπιλο"" και προφανώς αλάνθαστη, πολιτική του συνείδηση, ,προτείνοντας του "τι να ψηφίσει"", ας χρησιμοποιήσει " κάποιο ξόρκι για να τους απομακρύνει από τον νου και τον λογισμό του και ας...αποφεύγει και τις πλάνες συναναστοφές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μονος σου τα σκεφτηκες ολα αυτα παπαγια μαντολες

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε 3:37:00 μ.μ. Καλή και επίπονη η προσπάθεια να πεις κάτι, μήπως, λέω μήπως να τα ξανά σπάσεις και να τα κάνεις πιο λιανά για μας τους απλοϊκούς συνταξιδιώτες.

      Διαγραφή
    3. κουμπάρε αυτή η άσπιλη αποπλάνηση τα σπάει 😂

      Διαγραφή
  27. O απλόχερα παρεχόμενος φιλόξενος χώρος του ιστολογίου για την διατύπωση των γνωμών,απόψεων και σχολιασμών μας,δίνει σ΄ολα "τα άνθη" την ευκαιρία να ανθίσουν.Η επιλογή για το ποια από αυτά αρέσουν και ποια όχι,απόκειται στην διακριτική ευχέρεια του κάθε αναγνώστη,που κρίνει αλλά και κ ρ ί ν ε τ α ι για τα γραφόμενά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμένα μου αρέσουν τα τριαντάφυλλα 🌹 αλλά δεν βρήκα κανένα εδώ μέσα

      Διαγραφή
  28. Αύριο είναι Παρασκευή και μάλλον πάλι θα ψάχνετε την υπογραφή του ας πούμε υπουργου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Τι δυσκολο για μια υπογραφη κ παμε απο εβδομαδα σε εβδομαδα για ενα κατοσταρικο μετα θα φταιμε εμεις στις 21 Μαιου;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΑΙΟ ΠΟΣΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ/ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ.ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/4/23 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ? ΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙ ΧΑΣΑΜΕ. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΜΥΡΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αν δείτε υπογραφή και ανακοίνωση σήμερα γραφτε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν δει και ο υπουργος και η ΝΔ ψηφο γραψτε και σε μενα

      Διαγραφή
  33. Δώσε πόνο υπουργέ δώσε πόνο, έτσι έτσι... εκεί στο περίμενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Έτσι και αλλιώς ψήφο δεν περνεις. Δώσε πόνο στο τέλος σου είσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το ΥΕΘΑ κάνει σκληρό κάζο και στους απόστρατους του ΓΕΣ και στα σάϊτ της άμυνας χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Άντε πάμε για την άλλη εβδομάδα.τη να πω δεν έχω λόγια είναι Κριμας τελικά να κοροϊδεύουν τόσο κόσμο Ντροπή στο ΜΤΣ.και σε όλους τους εμπλεκόμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δυστυχώς έτσι μας κατάντησαν κύριοι να αγωνιούμε για ένα κατοστάρικο.
    Δοξάστε τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΑΛΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ

    ΥΠΑΣΠΙΣΤΗ ΠΕΤΣΕΤΑ ΜΗΠΩΣ ΙΔΡΩΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Η ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ.ΝΑΜΑΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φανταζομαι οτι δεν ξερεις τι λες,,,,,,,γιατι αν ηξερες......υπαξ εισαι;

      Διαγραφή
  40. Το "υπαξ είσαι" πως να το ερμηνεύσουμε; Αν ήταν αξ θα γνώριζε περισσότερα μάλλον; Αυτό εννοείς;
    Θα ήθελα πραγματικά μία απάντηση στο ερώτημα μου, μήπως καταλάβουμε και εμείς οι υπόλοιποι αξ που δεν γνωρίζουμε.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ντροπή σε όλους τους εμπλεκόμενους !!! ΝΤΡΟΠΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΘΕΛΩ ΠΡΟΜΕΡΙΣΜΑ ΑΠΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΜΤΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Οι μεγαλύτεροι απατεώνες της μεταπολιτευσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Συντάξεις φτώχειας , μερίσματα φτώχειας και όλα σε τιμές κρατών με κατώτατο μισθό 1200- 1400 !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή