Στο παρελθόν και όχι σήμερα εργάστηκε στη Σχολή Ευελπίδων ο επικεφαλής του «κόμματος-Κασιδιάρη»

Στο παρελθόν και όχι σήμερα εργάστηκε στη Σχολή Ευελπίδων ο επικεφαλής του «κόμματος-Κασιδιάρη»

Του Λεωνίδα Σ. Μπλαβέρη

Στο παρελθόν αλλά όχι σήμερα εργάστηκε στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ) ο φερόμενος ως επικεφαλής του «κόμματος – Κασιδιάρη» Ταξίαρχος εν αποστρατεία Δημήτρης Χατζηλιάδης, συμφώνως με στρατιωτικές πηγές του ΓΕΕΘΑ.

Οι ίδιες πηγές, εξ αιτίας του θορύβου και της παρανοήσεως που επικράτησε, καθώς ο ίδιος προβαλλόταν στο βιογραφικό του ως «καθηγητής της Σχολής Ευελπίδων», με αποτέλεσμα να κάνουν σχετικές – καταδικαστικές – δηλώσεις ακόμα και πολιτικοί αρχηγοί, επισήμαιναν ότι ο Δημήτρης Χατζηλιάδης αποστρατεύτηκε ως συνταγματάρχης και έλαβε τον βαθμό του ταξιάρχου εν αποστρατεία, ενώ εργάστηκε ως «ωρομίσθιος καθηγητής» σε δύο χρονικές περιόδους κατά το παρελθόν.

Η πρώτη την περίοδο 2008 – 2012 και η δεύτερη το 2015 – 2016. Σε αμφότερες τις προαναφερθείσες περιόδους, ο συγκεκριμένος απόστρατος δίδασκε στη Σχολή το δευτερεύον μάθημα της «Στρατιωτικής Γεωγραφίας», γι’ αυτό και ήταν «ωρομίσθιος καθηγητής».

Μετά το πέρας και της δεύτερης περιόδου διδασκαλίας του στη Σχολή μέχρι και σήμερα, δεν ξαναδίδαξε κανένα μάθημα, ούτε για μία ώρα, διευκρίνιζαν οι ίδιες πηγές, προσθέτοντας ότι ο ίδιος για προφανείς λόγους εντυπώσεων σημείωνε την ιδιότητά του ως «Καθηγητής της ΣΣΕ» κάτι που δεν ισχύει.

ΠΗΓΗ: thepressroom.gr

Δημοσίευση σχολίου

24 Σχόλια

  1. Αυτή η ανάγκη καταδικασμού των πάντων είναι τραγική.. να βγουν και οι καθηγητές του λυκείου που πήγαινε.. ημαρτον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς, σε λίγο θα βγάλουν και από ποιο φούρνο έπαιρνε ψωμάκι για να σταματήσει ο κόσμος να πηγαίνει.

      Διαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΙΝΕΤΕ ΩΡΟΜΙΣΘΙΟΣ ΣΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χωρίς να θέλω να δημιουργήσω κλίμα έριδος, υπάρχουν και κάποιοι οι οποίοι έχουν πιο πάνω τα στάνταρντ τους, ή και πιο κάτω.

      Διαγραφή
  3. Για φαντάσου... ένα τόσο μικρό και άσημο κόμμα, έχει αναστατώσει όλο τον πολιτικό συρφετό. Γιατί άραγε ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΑΥΓΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΧΑΧΑ ΣΟΥΚΟΨΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΔΩΡΑ ΑΝΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΣΤΟ 20 ΤΑ 100 ΚΑΘΙΕΡΩΣΕ ΤΑ 4ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΑΤΙ ΤΕΜΠΗ ΜΑΝΔΡΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙΩΝ ΛΟΚ ΝΤΑΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΣΑΠΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Η ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΔΕΙΣ ΗΛΙΟΥ ΦΩΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το αρθρο αδικει τον κ. Μπλαβερη που ειναι ενας απο τους ''πατριαρχες'' του στρατιωτικου ρεπορταζ. Ο βαθμος του Ταξιαρχου εχει απονεμηθει αρα ειναι Ταξιαρχος, δεν εχει σχεση εαν ειναι ταξιαρχος για ενα μηνα ή ενα χρονο. Υπαρχουν ταξιαρχοι (οπως και σε αλλους βαθμους) που εχουν δυο ή τρια χρονια στον βαθμο και φευγοντας δεν πηραν το βαθμο του υποστρατηγου, μονο αυτοι πρεπει να λεγονται ταξιαρχοι? Ο ωρομισθιος ειναι και αυτος καθηγητης δεν τον προσφωνουμε ''κυριε ωρομισθιε''. Τελος και ασχετο με το αρθρο, ειμαστε μια απο τις λιγες χωρες στον κοσμο που ακολουθουν το γραφικο Αγγλικο συστημα συμφωνα με το οποιο ο Στρατηγος ενος αστρου (Brigadier General) αποκαλειται ταξιαρχος και οχι στρατηγος. Αυτο γινεται μονο σε καποιες χωρες που ηταν πρωην αποικιες της Μεγαλης Βρετανιας και στις οποιες δεν ανηκει η χωρα μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς απάντηση του δεύτερου μισού σκέλους του σχολίου σας, κάτι συζητούνταν περί βαθμών -προσφωνήσεων- λίγο κώλυμα του μυαλού λόγω εκπαιδεύσεως/σχολής - έπιανε και λίγο το προσωπικό απωθημένο του καθενός όταν πιάνει κάποιο βαθμό (ανωτάτου και πανω). Το 'φερε η κουβέντα και η ώρα και γύρισε προς τα εκεί η συζήτηση, και προσπαθούν μερικοί να πουν και να περάσουν ότι δεν υπάρχουν ψυχολογικά στις ΕΔ κ' στα ΣΑ.Ειναι λυπηρή η σκέψη.

      Διαγραφή
    2. @27 Απρ 2:31:00: Προσωπικα εκανα τρια χρονια εν Ενεργεια Ταξιαρχος, και για λογους ασχετους με τα επαγγελματικα μου προσοντα (αυτο ειναι πολυ ευκολο να το καταλαβει κανεις) δεν εγινα αποστρατευομενος Υποστρατηγος. Δεν παραπονουμαι γι' αυτο στο σχολιο μου. Υπερασπιζομαι ομως αυτους που καθησαν μονο μια μερα Ταξιαρχοι διοτι ο βαθμος αυτος τους εχει απονεμηθει.

      Διαγραφή
  6. Οι εκλογές δεν θα είναι αυτές που θα καθορίσουν την πολιτική μοίρα αυτού του τόπου. Αν νομίζουν κάποιοι ότι επειδή μπορούν να επηρεάζουν την παραπάνω διαδικασία προς ωφελος τους, ότι θα βρίσκονται η βρίσκονται στο απυρόβλητο, πλανώνται πλανην οικτρά. Θα τους έρθει από εκεί που δεν το περιμένουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μην πετάτε την μπάλα στην εξέδρα κ.κ κυβερνώντες. Ούτε μας ενδιαφέρει ποιος ειναι τί πρεσβεύει κλπ. Μας ενδιέφερε τι κάνατε εσείς οι κυβερνώντες όλων των κομμάτων που κυβέρνησαν την τελευταία 30ετια τουλάχιστον. Και θα σας δώσουμε απάντηση σε 20 μέρες. Ούτε μεγάλα κόμματα ούτε κκε ούτε άκρες δεξιά και αριστερά. Ψηφο σε μικρό κόμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυγο του φιδιου ο πατριωτισμος,και οχι η εισαγωγη ορδων πακιστανοαφγανοκοσσοβαροαλβανων.Μπραβο Ελληναρα ,αν εισαι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδη ρε φιλε,εσυ θεωρεις τους Φασιστες ,πατριωτες ε;Πηγαινε να το κοιταξεις ,αυτο,διοτι εχεις σοβαρο προβλημα αντιληψης.

      Διαγραφή
    2. ''Φασιστες'' ειναι, εαν ειναι, καποιοι απο αυτους που ψηφιζουν ακραια κομματα. Δεν ειναι η μεγαλη πλειοψηφια των ψηφοφορων τους. Ειναι απλα ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ για το καταντημα της χωρας. Ενα παραδειγμα ειναι οτι οι συνταξεις μας εχουν μειωθει περιπου στο 55% της αρχικης συνταξης.

      Διαγραφή
  9. Τελικά από τα σχόλια,καταλαβαίνει κάποιος πολύ εύκολα ότι το "αυγό του φιδιού "ζει και βασιλεύει μέσα στον Ε.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πόσο εκτεθειμένος νεοδημοκράτης θεέ μου!!

      Διαγραφή
    2. Αυγά φιδιού και τρίχες κατσαρές. Εδω έχουμε σοβαρά προβλήματα και αναπαράγουμε τσιτάτα συγκεκριμένης παράταξης.

      Διαγραφή
    3. Μπράβο ρε μάστορα, για το μυαλό που διαθέτεις ήταν τελικά πανεύκολο! Για ρίξε, με τι επαγγέλλεσαι ή ασχολείσαι εν πάση περιπτώσει, για να σε κατατάξουμε δίκαια.

      Διαγραφή
  10. τελικα ποιοσ ειναι το αυγο τοθυ φιδιου ωρε ντουβαρ ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΤΟ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΙΝΟ ΣΟΥ ΠΑΝΕ ΑΕΡΙΣΟΥ ΝΑ ΞΕΛΑΦΡΩΣΕΙΣ ΛΕΓΚΕΝΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δηλαδη εγω ειμαι φασιστας που δεν γουσταρω να νοσηλευονται ολες οι φυλες του ισραηλ στα στρατιωτικα νοσοκομεια και οταν παω την συζυγο μου για εγχειρηση μου λενε περαστε μετα απο ενα 6μηνο γιατι ειμαστε πληρης αλλοδαπων?Ειμαι φασιστας που το παιδι μου δεν εχει ουτε ενα δωματιο να μεινει με τα δυο του παιδια και μενει στο νοικι την ωρα που τα επιδοματα στους λαθρομεταναστες και στους γυφτους πανε συννεφο?Ειμαι φασιστας που 35 χρονια υπηρετησα αυτο που λεγεται πατριοδα και δεν κατορθωσα να βαλω ενα κεραμιδι στο κεφαλι μου ,γιατι πληρωνα τα σπιτια αλλων και γιατι ημουν τιμιος και δεν εκλεβα ,τη στιγμη που Αλβανοκοσσοβαροαφγανοπακιστανοι αγοραζουν σπιτια αβερτα κουβερτα.Ναι αυτα και αλλα πολλα δεν γουσταρω κι αν γι αυτα αποκαλουμαι φασιστας τιμη μου και καμαρι μου λαθρο ορκ εσυ που γραφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε μοναδες επιπεδου Ταγματος που υπηρετουσα απο τα εικοσι περιπου στελεχη εργαζοταν 3-4 συζυγοι. Πως θα πληρωσεις το δανειο για το σπιτι βρε γιγαντα με ενα μισθο? ''Οποιος ζει στο φως δεν ξερει πως ειναι να ζεις στο σκοταδι'' λενε οι Κινεζοι. Ο συναδελφος που δεν μπορεσε να παρει σπιτι δεν ειχε ευκαριες να πηγαινει σε ειρηνευτικες αποστολες ή να γραφει εξαμηνα ή και τα δυο κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πλήρωνε μ@λ@κ@ από σήμερα τον ΕΝΦΙΑ και σε λίγο πήγαινε να ψηφίσεις τους νταβατζήδες που βάζεις στο κεφάλι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγω παντως απο ευγενεια δεν απαντησα στον κυριο που με ειπε αχρηστο.Του απαντησαν καταλληλα αλλοι συναδελφοι που μπορει να βιωσανε την ιδια κατασταση με μενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην ασχολείσαι Φίλε μου με το χαζό.Αυτος έχει το ακαταλογηστο.Οικονομικα δεν είναι όλοι οι στρατιωτικοί το ίδιο.Ειναι πολλά.

      Διαγραφή