ΜΤΣ: Γιατί δεν καταβλήθηκε το Έκτακτο Μέρισμα 2022–Τι συμβαίνει

ΜΤΣ: Γιατί δεν καταβλήθηκε το Έκτακτο Μέρισμα 2022–Τι συμβαίνει

Σε συνέχεια της ανάρτησής μας ΕΔΩ και σύμφωνα με πληροφορίες του ιστολογίου μας staratalogia.gr:

Δεν καταβλήθηκε σήμερα Παρασκευή 7 Απριλίου στους μερισματούχους του ΜΤΣ το 13ο μέρισμα 2022, διότι, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του υπουργού Εθνικής Άμυνας, δεν υπογράφηκε ακόμα η απαραίτητη υπουργική απόφαση και επομένως αναμένεται να καταβληθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες.

Υπενθυμίζουμε πρόσφατη ανακοίνωση του ΜΤΣ της 20 Φεβ 2023 (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ), σύμφωνα με την οποία: «…2. Επίσης σας ενημερώνουμε, ως προς τα θέματα της καταβολής του έκτακτου μερίσματος, έτους 2022, καθώς και της επιστροφής των κρατήσεων του ν.4093/12, ότι αυτές θα πραγματοποιηθούν μετά την υπογραφή των απαραίτητων Υπουργικών Αποφάσεων…».

Δημοσίευση σχολίου

50 Σχόλια

  1. 21 Μαΐου, λόγω ανειλημένων υποχρεώσεων, θα τον στείλουν να τρίβει μάρμαρα. ΜΙΑ φορά συνέπεια λόγων - έργων στο σωστό χρόνο και τι στον κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεί στο ο ΥΠΕΘΑ που να βρουν χρόνο για υπογραφή για άλλη μια φορά απέδειξαν πόσο μικροί και αφερέγγυοι είναι .!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι δεν καταλαβαίνετε.Δεν υπολογίζει κανείς τους του ΣΞ.Και όλα αυτά ξεκινάνε από την κεφαλή.Ο νοών νοείτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μόνο τηλέφωνο ξέρουν να παίρνουν για συμμετοχή στην διαμαρτυρία και να βγαίνουν μερικοί στα διάφορα κανάλια

      Διαγραφή
  4. Όλη αυτή η κατάσταση έχει γίνει κωμωδία. Οταν είναι να δώσουν, δεν το ενα, δεν το άλλο και λοιπά...Οταν είναι να πάρουν όμως με μαγικό ραβδί ξεπερνούν όλα τα εμπόδια. Ευχαριστούμε πολύ άλλη μια φορά για την κοροϊδία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είχε δουλειά με τον τούρκο και τον ουκρανό, ρυθμίζουν το μέλλον της Ελλάδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 22 Μαίου θα το υπογράψει από το σπίτι του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η καθυστέρηση υπογραφής ενδεχομένως να οφείλεται στο γεγονός ότι δεν ήξερε τι εισηγήθηκε. Ενδεχομένως καλύτερα θα είναι να μην υπογράψει προ των εκλογών. Αυτό σε κάθε περίπτωση χαρακτηρίζει την υπουργική συνέπεια και αξιοπρέπεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το υπογραψει δεν το υπογραψει στην καλπη θα παρει αυτοσ και το κομμα του ανοιχτη παλαμη ασ τα κρατησουν ναγορασουν κανα ψηφο απο τα γνωστα γκετα ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ Η ΚΑΛΠΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο συρτάρι το είχε και αυτός ... αλλά δεν επρόκαμε. 21 Μαι να τους θυμηθούμε ΟΛΟΥΣ και ας ψηφίσουμε κάποιο κόμμα που ΟΥΔΕΠΟΤΕ μπήκε στη ΒτΕ, ιδιαίτερα δε κάποιο πρόσωπο που γνωρίζουμε.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ όλοι οι άλλοι να ειναι ΑΧΡΗΣΤΟΙ κι οι ΓΝΩΣΤΟΙ/ΑΓΝΩΣΤΟΙ να ειναι το top 300 της Ελλάδος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αχ βρε Βαλαρη αεροπορε μηπως βγαζεις κακια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σ. Ξ μεγάλη ιστορία...... Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Από την κεφαλή του, που ο μεγάλος του πόνος είναι άλλος , ή από την Διεύθυνση του ΜΤΣ και φυσικά από τον ίδιο τον υπουργό που δεν ξέρει μάλλον πως υπογράφεται η ΚΥΑ, από τις 20 Φεβ στο περίμενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σίγουρα αυτός είναι ο λόγος? Μήπως λέω εγώ μήπως δεν είναι αυτός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν υπέγραψε ο υπουργός ούτε την ημέρα διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο από τις ενώσεις αποστράτων!!! Εκδικητικός και επικίνδυνος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ντροπή τους με αυτόν τον τρόπο δείχνουν ότι μας έχουν γραμενους.και ούτε μας λογαριάζουν.Ευχωμαι στις εκλογές ο κόσμος να δείξει την αγανάκτηση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ.ΣΤΟ ΑΠΩΤΑΤΟ ΜΕΛΟΝ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγω σας το΄γραψα προχθες αλλα δεν το πιστεψατε και δεν περασατε το σχολιο μου.Βγηκα αληθινος.Ποτε θα δοθει?οταν περασουν τα νευρα του κυριακου μετα τη περιττη συγκεντρωση της ΕΑΣ.Την σημερον εποχη ,υπαρχουν αλλοι μεθοδοι να τιμωρεις τους αφερεγγυους πολιτικους και δεν μαζευεσαι στις πλατειες να σε χλευαζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Να θέλει και να μη μπορεί ο ΓΙΩΤΑΣ. Ι5. ΕΥΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καψόνι λόγω της συγκέντρωσης. 21 Μαΐου το δικό μου οικογενειακώς καψόνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Νομίζουν οι ανώτατοι ότι θα έχουν για πάντα εξουσία.Κούνια που τους κούναγε.Ο tελευταίος τροχός της αμάξης.Τι σοκ θα πάθουν όταν αποστρατευτούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τα ΜΤΑ και ΜΤΝ έχουν ήδη χορηγήσει τα αντίστοιχα μερίσματα στους δικαιούχους των κλάδων τους. Για το ΣΞ απαιτείται ιδιαίτερη υπογραφή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κάποτε ο Αβέρωφ Τοσίτσας είχε πει για τους Στρατιωτικούς: Ας τους να σέρνονται για να μην σηκώσουν ξανά κεφάλι!!! Η εκδίκηση των πολιτικών συνεχίζεται με απόλυτα πειθαρχικούς αυλικούς λεγεωνάριους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΑΥΤΟΙ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΣΤΥΛΟ. ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΑ .ΤΟΝ ΕΧΑΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ? ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΊ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΜΙΣΘΟ?ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΕΙ. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΑΥΤΗ Η ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ ΚΡΑΤΑΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΙ ΕΣΥ ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ ΗΣΟΥΝ ΝΑ ΘΥΜΑΣΕ ΤΙΣ ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΚΑΛΠΗ ΕΞΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑ ΘΑ ΨΗΦΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΥ ΣΤΗ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΧΑΧΑΧΑ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Η ΚΑΛΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αντε καλε που το ειπε ο Αβερωφ αυτα τα πραγματα .Αυτος ανεκαθεν ετρεφε τρυφερα αισθηματα για τους πρασινισκουφηδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δυστυχώς στο βωμό του μικρο-κομματικού συμφέροντος κάποιοι άσχετοι πρόεδροι και Γ.Δ του ΜΤΣ έκαναν επικίνδυνες για το μέλλον του Ταμείου εισηγήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Καλά αυτή η μεγάλη διάνοια που ξέρει όπως μας είπε η "αδελφή του" ακόμη και πόσα τσιμέντα πήρε η γέφυρα στα Χανιά δεν αντιλήφθηκε ότι η υπουργάρα που έχει βάλει βαριέται να βάλει υπογραφή. Σε κανένα μήνα θα φάνε και οι δύο black ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΕΙΧΕ ΧΡΟΝΟ

    Ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Νικόλαος Παναγιωτόπουλος παρεχώρησε χθες, Παρασκευή 7 Απριλίου 2023, συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στον δημοσιογράφο κ. Νίκο Σπιτσέρη του τηλεοπτικού σταθμού “Center TV”.
    Ο κ. Παναγιωτόπουλος προέβη σε επισκόπηση των πεπραγμένων στον τομέα της Άμυνας από τον Ιούλιο του 2019 έως σήμερα, στην επιτυχή διαχείριση αιφνιδιαστικών και ασύμμετρων κρίσεων που κλήθηκε να αντιμετωπίσει η Κυβέρνηση Μητσοτάκη και στη διαμόρφωση ενός ρεαλιστικού μοντέλου άσκησης αμυντικής διπλωματίας. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας μίλησε για την ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων με τη συντήρηση των υφιστάμενων συστημάτων και τη διαδικασία πρόσκτησης σύγχρονων που αναβαθμίζουν το αποτρεπτικό αποτύπωμα της Ελλάδος, την πρόσφατη επίσκεψή του στην Τουρκία όπου μαζί με τον ομολόγό του κ. Χουλουσί Ακάρ μετέβησαν στις σεισμόπληκτες περιοχές του Χατάι και τις προοπτικές διατήρησης του καλού κλίματος στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κράτα τα λεφτά μαρμαρά. Δεν τα χρειαζόμαστε!!! Είμαστε περήφανοι για την στολή που φοράγαμε και για αποστολή που επιτελέσαμε τόσα χρόνια !!! Να τα χρησιμοποιήσεις για τα μάρμαρα της ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ σου……

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ειναι πραγματι ντροπη για την μη υπογραφη απο υπουργο. Αυτη η θεση του ΥΕΘΑ πρεπει να εκπεμπει αποφασιστικοτητα κ συνεπεια. Επρεπε τρεις ωρα νυχτερινη να υπογραψει για να δειξει κυρος κ τιμη. Εστω κ αυτα τα ολιγα ειναι αναγκαια για τον συνταξιουχο. Αιδως Αργειοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Είχε δουλειές με φούντες ο υπουργός. Μετά τις 21 Μαίου θα έχει άπειρο χρόνο να το υπογράψει μαζί με τη ληξιαρχική πράξη θανάτου του πολιτικου του βίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΜΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Θα την υπογράψει όταν θα τελειώσουν τα αναδρομικά. Ξέρει αυτός από οικονομία να κάνουμε Πάσχα με το χρήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Δεν εξαρτάται από τον Παναγιωτόπουλο-και την υπογραφή του- ή απο την διορισμένη ηγεσία του ΜΤΣ,η καταβολή έστω και ενός ευρώ.Όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι είναι θεμα ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ και μόνον,ο οποίος επι του παρόντος αρκείται στο να δίνει εντολές σε συστημικούς δημοσιογράφους ,για να ΣΑΛΠΊΖΟΥΝ ΝΟΜΗ μελλοντικών-μετεκλογικών παροχών.Και επιπρόσθετα,να δημιουργούν καταστάσεις κοινωνικου αυτοματισμού,προτρέποντας του συνταξιούχους των κλάδων να ερίζουν επί της διανομής ιματίων,τα οποία χρυσοπληρώνει ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ και όχι έκαστος των ΚΛΑΔΩΝ,΄ώστε να τους ανήκουν,ως εαν να αποτελούν λαφυρα και λεία πολεμου....Καλό Πάσχα σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Επειδή το πρόβλημα που άφησαν να γιγαντωθεί όλοι στο ΜΤΣ στρατιωτικη και πολιτική ηγεσία ειναι καιρός πλέον να το διορθωσουν αμεσα. και τι ενοώ;
    α. Διμηουργεία ενός ενιαίου ταμείου του ΥΠΕΘΑ ( ΣΞ , ΠΝ , ΠΑ).
    β. Διμηουργεία νέου μετοχικού η επικουρικού ταμειου για τα αλλα υπουργία ()

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ 5 ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΤΝ ΚΑΙ ΜΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αγαπητέ ΥΠΕΘΑ... Συνεχίζεις να εμ παίζεις με ειρωνικό και εκδικητικό τρόπο 120.000 μερισματουχους με τις οικογένειες τους. Να, είσαι βέβαιος ότι θα, σου ανταποδίδουμε την εκδίκηση στην κάλπη στις 21 Μαΐου... Και ελα στις 22 Μαΐου να τα πουμε... Είστε για γέλια. Γελάνε και τα τσιμέντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο χειρότερος υπουργός Εθνικής Άμυνας που υπήρξε ποτέ!!!!!!Αγνόησε το προσωπικό των Ενόπλεων Δυνάμεων ,εν ενεργεία και εν αποστρατεία σε όλα τα επίπεδα και αδιαφόρησε για τους μισθούς και συντάξεις της πείνας!!!τώρα θυμήθηκε πριν τις εκλογές να αναδείξει ότι απαιτείται νέο μισθολόγιο και πρέπει να ξέρει το προσωπικό τι ακριβώς θα γίνει αν ξανά κυβερνήσει!!!!! δε πρόλαβε λέει η Υπουργάρα να υπογράψει την υπουργική απόφαση για το 13ο μέρισμα των αποστράτων!!!!!Κούνια που σε κούναγε ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ!!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΝΤΡΟΠΗ !!!!!Όπως μας αγνόησες έτσι θα σε αγνοήσουμε και μεις να είσαι σίγουρος εσύ και τα αφεντικά σου!!!!! Έκανες τα ίδια με το ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Το 2024 θα το υπογραψει κ θα το παρουμε ΥΠΟΜΟΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Απλά οι απόστρατοι είναι στάνταρ ψήφοι …..ΘΑ ΤΣΟΥΞΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ο χειρότερος υπουργός Εθνικής Άμυνας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΣ/ΜΤΣ Κ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΔΣ/ΕΑΑΣ

      Διαγραφή
  42. Το δικό μας εκλογικό δώρο θα είναι στην ώρα του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Θα φατε καλα στις εκλογες..!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. To KOMMA ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΝΗΓΩΝ και ΑΛΙΕΩΝ σας εύχεται ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ας φωτίσει τις ψυχές και να φερει τη γαλήνη στις καρδιές μας.
    Θανάσης Τσίντζας
    Εκπρόσωπος Επικοινωνίας ΚΕΚΑ
    ΑΝΩ ΡΩΓΟΣ ΚΟΡΘΙΟΥ ΑΝΔΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΕΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΨΗΦΟ ΥΠΟΥΡΓΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή