Τρίκαλα: Νεκροί 38χρόνος Λοχίας που υπηρετούσε στη ΣΜΥ και η 30χρόνη σύζυγός του σε τροχαίο δυστύχημα (ΦΩΤΟ)

Τρίκαλα: Νεκροί 38χρόνος Λοχίας που υπηρετούσε στη ΣΜΥ και η 30χρόνη σύζυγός του σε τροχαίο δυστύχημα (ΦΩΤΟ)

Τραγικός επίλογος με δυο νεκρούς ανθρώπους κατέγραψε το συγκλονιστικό τροχαίο το απόγευμα της Παρασκευής στο 46χλμ της ΕΟ Τρικάλων Λάρισας.

Το ζευγάρι που οδηγούσε ο Μ.Β. από την Οιχαλία, 38χρονος Λοχίας ο οποίος υπηρετούσε στη ΣΜΥ, με συνοδηγό την 30χρονη Π.Χ. από την Αλεξανδρούπολη, κατευθύνονταν προς την Λάρισα όταν για αδιευκρίνιστη αιτία ενώ επιχειρούσε προσπέραση, συγκρούστηκε με ημιφορτηγό που είχε κατεύθυνση προς την Λάρισα με αποτέλεσμα το όχημα να χτυπήσει πρωτίστως στο φορτηγό και κατόπιν στις δεξιές προστατευτικές μπάρες του ασφαλτόδρομου.

Όπως ήταν φυσικό διερχόμενοι οδηγοί σταμάτησαν και ειδοποίησαν ασθενοφόρο καθώς και τροχαία τα οποία έσπευσαν άμεσα στο συμβάν όπως και οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας. Δυστυχώς το τροχαίο στάθηκε μοιραίο για το ζευγάρι το οποίο μεταφέρθηκε στα επείγοντα του ΓΝΤ.

Στο σημείο κατέφθασε κλιμάκιο της Αστυνομικής διεύθυνσης Τρικάλων με τον διευθυντή Δ. Μήτραινα και τον διοικητή Τροχαίας Κώστα Κωστακόπουλο. Τον συντονισμό ανέλαβε ο υποδιοικητής Υπαστυνόμος Α. Σπύρος Μαλικόπουλος, μαζί με άνδρες της τροχαίας με περιπολικά και μηχανές που κατέφθασαν για να ρυθμίσουν και την κυκλοφορία, η οποία διακόπηκε για κάποια λεπτά της ώρας στο ένα ρεύμα λόγω του τροχαίου. Αυτοκίνητο της Πυροσβεστικής καθάρισε το οδόστρωμα ενώ τα οχήματα μεταφέρθηκαν με γερανοφόρο όχημα ιδιωτικής εταιρείας.

ΠΗΓΗ: trikalaidees.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια