Μεσολόγγι: «Έφυγε» από την ζωή ο Υποστράτηγος ε.α. Δημήτρης Καραμούζας

Μεσολόγγι: «Έφυγε» από την ζωή ο Υποστράτηγος ε.α. Δημήτρης Καραμούζας

Το Μεσολόγγι αποχαιρετά τον Δημήτρη (Τάκη) Καραμούζα

Αύριο Τετάρτη θα πουν το τελευταίο αντίο συγγενείς, φίλοι και γνωστοί στον Υποστράτηγο ε.α. Δημήτρη (Τάκη) Καραμούζα (ΣΣΕ 1985), ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών.

Μια είδηση που δύσκολα μπορεί να γίνει «πιστευτή»…

Κι όμως το «θηρίο» κατάφερε να υποτάξει τον «καταδρομέα» που έχαιρε εκτίμησης και σεβασμού από υφισταμένους και προϊσταμένους στην σταδιοδρομία του στον Στρατό Ξηράς έχοντας υπηρετήσει σε νευραλγικές θέσεις στη μεθόριο αλλά και στην Κύπρο.

Ο Τάκης Καραμούζας γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μεσολόγγι απ’ όπου έφυγε όταν εισήχθη στην Σχολή Ευελπίδων. Υπηρέτησε σε πολλές στρατιωτικές μονάδες της χώρας και της Κύπρου. Τα τελευταία χρόνια υπηρετούσε στο Πολεμικό Μουσείο.

Δυστυχώς όμως τον τελευταίο καιρό η υγεία του επιδεινώθηκε και δεν κατάφερε να κερδίσει την μάχη με τον θάνατο.

Ήταν παντρεμένος με Μεσολογγίτισσα καθηγήτρια και είχαν αποκτήσει τρεις γιούς. Το Μεσολόγγι ήταν πάντα στην καρδιά του και με κάθε ευκαιρία βρισκόταν στην αγαπημένη του πόλη, όπου είχε πολλούς φίλους.

Η απώλειά του σκόρπισε θλίψη, όχι μόνο στην φυσική του οικογένεια και τους φίλους, αλλά και στην στρατιωτική οικογένεια, την οποία υπηρέτησε με πάθος και αυταπάρνηση.

Η Εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Μεσολογγίου, την Τετάρτη 22 Μαρτίου στις 3 το απόγευμα.

Εκφράζουμε θα συλλυπητήρια μας στον αδελφό του, Πάνο, στη σύζυγό του Σοφία, στα παιδιά του, Τάσο, Σίμο και Πάνο και στους οικείους τους.

Αθάνατος!

ΠΗΓΗ: aixmi-news.gr

Δημοσίευση σχολίου

6 Σχόλια

  1. Ηταν υποδειγμα Αξιωματικου και ανθρώπου, ο μακαριστός Στρατηγος !
    Ας είναι αιώνια του η μνήμη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι βρε Δημήτρη, όχι... Άξιος, ικανός, πολύ καλός άνθρωπος, αξιωματικός μέχρι το τέλος. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους δικούς του ανθρώπους και να είναι πάντα καλά να τον θυμούνται όπως ήταν, όπως θα τον θυμόμαστε και εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΝΑ ΕΧΕΙ,ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΥΔΚΤΗ ΣΤΗΝ ΕΛΔΥΚ ,ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ,ΗΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΑΚΕΡΑΙΟΣ,ΔΕΝ ΣΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΟΥΣΕ ,ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ,ΚΡΙΜΑ ΠΟΛΥ ΝΕΟΣ ΕΦΥΓΕ,ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.....ΘΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.......................5η Α/Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ νέος έφυγες βρε Δημήτρη! Ακέραιος χαρακτήρας, βαθύτατα άνθρωπος, εξαιρετικός αξιωματικός. Κρίμα, πολύ κρίμα. Συλλυπητήρια στους ανθρώπους του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή