Τέμπη–Καταπέλτης ο σύζυγος της Στρατιωτικού: Παίρνεις έναν, τον ‘βαφτίζεις’ σταθμάρχη και αφήνεις ορφανά δύο μωρά

Τέμπη–Καταπέλτης ο σύζυγος της Στρατιωτικού: Παίρνεις έναν, τον ‘βαφτίζεις’ σταθμάρχη και αφήνεις ορφανά δύο μωρά

Τα λόγια του συζύγου της μια εβδομάδα μετά την τραγωδία στα Τέμπη ξεχειλίζουν οργή

Η Έλενα Δουρμίκα στρατιωτικός και μητέρα δύο παιδιών, ένα από τα θύματα στην τραγωδία των Τεμπών κηδεύτηκε τη Δευτέρα μέσα σε κλίμα βαθιάς οδύνης και θλίψης.

Τα λόγια του συζύγου της μια εβδομάδα μετά την τραγωδία ξεχειλίζουν οργή. Ακόμα δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι η σύζυγός του «έφυγε» τόσο άδικα.

«Δεν παίρνεις έναν και τον ‘βαφτίζεις’ σταθμάρχη σε μια νύχτα και αφήνεις ορφανά δύο μωρά να μπουσουλάνε και να ψάχνουν στο κρεβάτι τη μαμά τους. Δεν "έφυγαν", δολοφονήθηκαν από αμέλεια», υποστήριξε μιλώντας στο Mega.

«Έλα στις 23 και 20 στο Πλατύ να με πάρεις», ήταν η τελευταία του συνομιλία με την σύζυγό του. (Εκείνη την ώρα, όμως, σημειωνόταν η τραγωδία. Στις 23.21 τα δύο τρένα συγκρούονται στη Λάρισα).

Ενώ βρισκόταν στην ράμπα και περίμενε να αφιχθεί η σύζυγός του λέει πως ακούει «έναν γονιό στη ράμπα να μιλάει στο τηλέφωνο και να λέει "πού είστε. Είστε καλά; Έχει φως; Σκοτάδι";.»

Όπως εξιστορεί για τις ώρες της αναμονής, στη συνέχεια «σε κατάσταση πανικού μπήκε στο δωμάτιο του σταθμάρχη για να ρωτήσει τι συνέβη. "Λέει ο σταθμάρχης "εγώ δεν γνωρίζω τίποτα. Εγώ επικοινωνώ μόνο με τη Θεσσαλονίκη. Πιο κάτω είναι άλλη εταιρεία, η Hellenic Train"».

«Παίρνω την Hellenic και λέει λειτουργεί από τις 08.00 μέχρι 20.00 το βράδυ. Χτυπάει κι άλλο τηλέφωνο ενός κυρίου και λέει "ξάδελφε είσαι καλά; Έρχομαι". Και εγώ να έχω μείνει κόκκαλο και να παίρνω τη γυναίκα μου και να μην απαντά», συνέχισε ο σύζυγος της 36χρονης.

«Τα μωρά ήταν σπίτι, περίμεναν τη μαμά τους. Ήταν ανήσυχα», συνέχισε ο πατέρας ξεσπώντας σε λυγμούς «δεν θα αντέξω να μιλήσω για τη γυναίκα μου... Με συγχωρείται…».

ΠΗΓΗ: thetoc.gr

Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Κανένα σχόλιο. Ενώ θα έπρεπε να υπήρχαν τα περισσότρα. Συλυπητήρια άγνωστε φίλε, δεν ξέρω πως αλλοιώς μπορώ να εκφράσω τα συναισθήματά μου και τη συμπαράστασή μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκιο, αλλά τι να πει κανείς σε αυτόν τον δύστυχο σύζυγο πατέρα, τι να πει κανείς στους γονείς που ανέθρεψαν παιδιά και τα οποία πάνω στα νιάτα τους, στην ελπίδα του αύριο, τη δύναμη του μέλλοντος της χώρας, κάποιοι με τις παραλήψεις τους, την αδιαφορία τους, τους πήραν την ζωή. Καμιά φορά η σιωπή τα λέει όλα, λέει ίσως πιο πολλά απ ολάκερα κείμενα και είναι σίγουρο ότι ο λαός πονά και η οργή ξεχειλίζει.

      Διαγραφή