Τελετή παράδοσης-παραλαβής Διοικήσεως στην 5 Α/Μ ΤΑΞ «V ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΚΡΗΤΩΝ» (ΦΩΤΟ)

Τελετή παράδοσης-παραλαβής Διοικήσεως στην 5 Α/Μ ΤΑΞ «V ΜΕΡΑΡΧΙΑ ΚΡΗΤΩΝ» (ΦΩΤΟ)

Την Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε στην Αερομεταφερόμενη 5η Μεραρχία Κρητών η τελετή παράδοσης παραλαβής νέου Διοικητού

Μετά το πέρας της τελεσθήσης δοξολογικής δέησεως που τελέσθηκε προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου κ. Προδρόμου, αδεία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κυδωνίας και Αποκορώνου κ. Δαμασκηνού, ο οποίος παρέστη συμπροσευχόμενος, οι δύο Ιεράρχες ευχήθηκαν καλή και ευλογημένη πορεία στις δράσεις αμφοτέρων Διοικητών προσφέροντας αναμνηστικά δώρα.

Ο απερχόμενος Διοικητής Υποστράτηγος κ. Νικόλαος Γιαννόπουλος, που τοποθετείται Διευθυντής στη ΔΕΔ/ΓΕΣ, παρέδωσε τη Διοίκηση στο νέο Διοικητή Ταξίαρχο κ. Μιχαήλ Πλουμή.

Το παρών στην τελετή έδωσαν ο Παν/τος Πρωτοσύγκελλος της Μητροπόλεως Αρχιμ. του Οικουμενικού Θρόνου Νικηφόρος Εικοσιδέκας και Κληρικοί, οι Άρχοντες του τόπου μας, καθώς και εκπρόσωποι φορέων.

Κλικ για μεγέθυνση:

ΠΗΓΗ: news.tv4e.gr

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Μα καλά με ΑΓΕΕΘΑ των Ειδικών Δυνάμεων και ΑΓΕΣ με παράστημα ευθυτενές αμφότεροι, επιτρέπεται να είναι υποστράτηγος των ειδικών δυνάμεων υπέρβαρος και με στολή σαν σιφώνι; Δηλαδή κύριοι αρχηγοί η ΠαΔ περί σωματομετρικών στοιχείων και άλλα παραμύθια για ποιον ακριβώς εφαρμόζεται; Κρίμα για τις ειδικές δυνάμεις και κρίμα γενικά τα τις ΕΔ, με όλους τους καταφανώς υπέρβαρους χοντρούς που έχουν μαζευτεί και αράζουν, σε όλους τους κλάδους και ειδικά στις ανώτατες βαθμίδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άστα λα βίστα! Ποιο εύσωμους δεν έχουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή