ΕΦΚΑ: Στις 31 Μαρτίου με «εμβόλιμη» πληρωμή το επίδομα προσωπικής διαφοράς (ΗΧΗΤΙΚΟ)

Στις 31 Μαρτίου θα καταβληθεί από τον ΕΦΚΑ στους συνταξιούχους το επίδομα προσωπικής διαφοράς

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΦΚΑ, Όμηρος Τσάπαλος, ανέφερε στο ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ 100,3 ότι το επίδομα προσωπικής διαφοράς θα καταβληθεί στους συνταξιούχους στις 31 Μαρτίου.

Όπως εξήγησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΦΚΑ, θα γίνει μία εμβόλιμη πληρωμή σε 1.112.000 συνταξιούχους, σε αυτούς δηλαδή που είχαν προσωπική διαφορά και δεν κατάφεραν να την εξαλείψουν με τις αυξήσεις που δόθηκαν.

Ο Όμηρος Τσάπαλος ανέφερε επίσης ότι το ποσό που θα πάρουν ως επίδομα οι συνταξιούχοι που δεν πήραν αυξήσεις, λόγω προσωπικής διαφοράς είναι κλιμακούμενο, από 200 έως 300 ευρώ (200, 250 και 300 ευρώ).

Εξαρτάται από το ύψος της σύνταξης και από το εάν στο προηγούμενο δίμηνο ο συνταξιούχος είδε κάποιου είδους ωφέλεια από τις αυξήσεις που δόθηκαν.

«Όσο λιγότερη ωφέλεια είδε και όσο μικρότερη αύξηση είδε ο συνταξιούχος, τόσα περισσότερα χρήματα θα λάβει στον λογαριασμό του» ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΕΦΚΑ.

Ο Όμηρος Τσάπαλος τόνισε επίσης ότι στην κατηγορία αυτών που θα λάβουν τα 300 ευρώ είναι η πλειονότητα των ωφελουμένων και συγκεκριμένα 560.000 συνταξιούχοι. Τα ποσά είναι αφορολόγητα, ανεκχώρητα και ακατάσχετα.

Ακούστε το σχετικό ΗΧΗΤΙΚΟ:

Δημοσίευση σχολίου

5 Σχόλια

  1. Οι απόστρατοι δεν νομιζω ότι θα πάρουν κάτι από τα ψίχουλα που δίνει. Πάλι αυτοί οι χαμηλό συνταξιούχοι που έχουν γίνει υψηλό συνταξιούχοι θα πάρουν. Έρχονται οι εκλογές ελεεινοί της ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΑ "ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ" ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ... Καλά πόσο ανενημέρωτοι είστε κάποιοι... Φυσικά και θα πάρουν και οι απόστρατοι που πληρούν τις προϋποθέσεις... Δες εδώ: https://www.staratalogia.gr/2023/03/blog-post_35.html

      Διαγραφή
    2. Αλλά και πόσο απαράδεκτα επιθετικοί είστε κάποιοι άλλοι που όταν κάποιος δεν γνωρίζει το θέμα και κάνει ένα σχόλιο, ενίοτε παρατραβηγμένο, ορμάτε να τον φάτε.

      Διαγραφή
    3. Όποιος δε γνωρίζει το θέμα, καλά θα κάνει να μη σχολιάζει και κυρίως να μην απειλεί, έρχονται εκλογές ελεεινοί της ΝΔ λέει και μετά παραπονιέται ότι οι άλλοι είναι επιθετικοί, χαμένο το έχει!

      Διαγραφή
    4. "ενίοτε παρατραβηγμένο" που πιθανώς έμμεσα δηλώνει κάτι. Προφανώς πιο πολύ σε πείραξε η φράση για την κομματική σου ταμπέλα.

      Διαγραφή